Complete Questions and Guide Answers
100% Verified Graded A+
1. Do you push or pull a cart?
Answer: push with two hands unless the items in the cart obstruct your view
2. why is it important to load your vehicle correctly?
Answer: it prevents items from falling and injuring you, and it makes your delivery faster and more
eflcient.
3. Areas of high traffic or movement by associates are known as...
Answer: Hotspots
4. 5 mph
Answer: delivery associates/flex drivers are not allowed to drive faster than... in station or on property.
5. As a delivery associate you must never
Answer: back up your vehicle, drive around other vehicles, complete u-turns
6. by treating each package like it's your own
,Answer: how can you provide a positive customer experience?
7. driver's license, Amazon ID badge, and high visibility safety vest
Answer: before you enter station, what do you need to have?
8. pushing keeps the weight of the dolly in your power zone
Answer: why is it important to push a dolly instead of pulling it?
9. test the weight, bend at the knees and used two hands, and ask for a team
lift of the package is above 50 lb
Answer: what should you do before you lift a bag full of packages?
10. back in your vehicle up, exiting your lane without lane captain approval or
yard marshal instruction, and using headphones
Answer: All of these are things you should avoid for proper station safety etiquette
11. in the back
Answer: when moving an empty cart, where do you stand for best visibility?
12. Safe driving
Answer: REPS =
13. R
Answer: recognize hazards
14. E
, Answer: eliminate distractions
15. P
Answer: plan ahead
16. S
Answer: Seek Space
17. 5-8 seconds
Answer: check your mirrors every...
18. 9 people
Answer: how many ppl die every day in the us because of distracted driving?
19. Eye-Lead time
Answer: Distance measurered in second, that a driver's eyes look ahead of their vehicle
20. 7 seconds
Answer: maintain how many seconds following times received under 30 mph?
21. 840,000
Answer: how many blind spot incidents occur in the US each year?
22. GOAL
Answer: get out and look