Exam 2026/2027 Updated
Verified Questions and Solutions
A+ Pass Guaranteed
1. Types of care
- ANS - primary, secondary, tertiary
2. Primary Care
- ANS - is the first contact with the health care delivery
system that focuses on education, prevention, and the
person
3. Secondary Care
- ANS - the diagnosis and treatment of illness that focuses
on acute health problems and diseases
4. Teritary care
- ANS - the patient care in a specialized medical facility
advance diagnostic and treatment technology centers
, 5. How to obtain Health Insurance?
- ANS - through government programs as Medicare or
Medicaid, through employer, are through private
insurance company
6. Patient Centered Care
- ANS - providing care that is respectful of and responsive
to individual patient preferences, needs, and values and
ensuring that patient values guide all clinical decisions
7. Factors in lack of access to healthcare
- ANS - -geographic area
8. -financial/insurance
9. -lack of PCP
10. -Transportation
11. -Out of pocket expense
12. -lack of education
13. The Joint Commission
- ANS - A national agency that conducts surveys of
inpatient and ambulatory facilities and certifies their
compliance with established quality standards
14. Insitute of Medicine (IOM)
- ANS - Ensure that nurses engage in lifelong learning.