Exam 2026/2027 Updated Verified
Questions and Solutions A+ Pass
Guaranteed
1. Types of care
- ANS - primary, secondary, tertiary
2. describe primary care
- ANS - first contact with the Health Care Delivery System
3. focuses on person/population, education, and prevention
4. describe secondary care
- ANS - Dx & Tx of illness: Focus on acute health problems
& diseases
5. describe tertiary care
- ANS - Patient care in a specialized medical facility
6. cost shifting
- ANS - Providers basically raise prices on insured people
, and public and private insurers in order to compensate
for people who can't pay
7. 5 parts of PPACA
- ANS - 1: provide coverage for the underserved
8. 2: includes "guaranteed issue" for everyone, regardless of
any preexisting condition or health status
9. 3: includes "individual mandate", which requires any
American under the age of 65 to purchase insurance,
however making sure that Medicaid was still available to
those Americans who needed it.
10. 4: financing the added expense of the act
11. 5:
12. How to obtain health insurance
- ANS - through government programs as Medicare or
Medicaid, through employer, or through private insurance
company
13. Pay for Performance (P4P)
- ANS - performance-oriented incentives for hospitals and
physicians to improve the quality of patient healthcare