2026/2027 Updated Verified
Questions and Solutions A+ Pass
Guaranteed
1. Basic Metabolic Panel
- ANS - Current status of a patient's metabolism, kidney
function, blood glucose, and electrolytes
2. Calcium, Sodium, Potassium, Carbon Dioxide, Bicarbonate
(HCO3), Chloride, Blood Urea Nitrogen (BUN), Creatinine,
Glucose
- ANS - Basic Metabolic Panel
3. Normal Value for Calcium
- ANS - 8.2-10.2 mg/dL
4. Normal Value for Sodium
- ANS - 135-145 mEq/L
,5. Normal Value for Potassium
- ANS - 3.5-5.3 mEq/L
6. Normal Value for CO2/HCO3
- ANS - 22-26 mEq/L
7. Normal Value for Chloride
- ANS - 97-107 mEq/L
8. Normal Value for BUN
- ANS - 10-31 mg/dL
9. Normal Value for Creatinine
- ANS - Male 0.61-1.21 mg/dL
10. Female 0.51-1.11 mg/dL
11. Normal Value for Glucose
- ANS - Fasting Less than 100 mg/dL
12. Random Less than 200mg/dL
13. Red Cell Count (RBC)
- ANS - Carry oxygen throughout the body and remove
excess carbon dioxide
, 14. White Cell Count (WBC)
- ANS - 5 types play a role in fighting infections
15. Hematocrit (HCT)
- ANS - Portion of the RBCs in whole blood to assess
dehydration or iron deficiency
16. Hemoglobin (Hgb)
- ANS - Protein in RBCs that carries oxygen from your
lungs to the rest of your body
17. Platelets (Plt)
- ANS - Cell fragments that aid in clotting blood
18. Complete Blood Count (CBC)
- ANS - RBC, WBC, HCT, Hgb, Plt
19. Normal RBC
- ANS - Male 5.2 - 5.81 M/uL Female 3.91 - 5.11 M/uL
20. Older Male 3.81-5.81 M/uL Older Female 3.71-5.31
M/uL
21. Normal WBC
- ANS - 11 yr and older 4.5 - 11 K/uL