Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 436 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank for Understanding Abnormal Behavior, 12th Edition, Sue All Chapters 1-17

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 436 pagina's

Test Bank for Understanding Abnormal Behavior, 12th Edition, Sue All Chapters 1-17

Voorbeeld van de inhoud

Abnormal Behavior
Test Bank for Understanding Abnormal Behavior, 12th Edition, Sue

All Chapters 1-17

Testbankscove

,
,Chapter 1: Abnormal Behavior
q q q




MULTIPLE CHOICE q




1. Which statement about abnormal psychology is accurate?
q q q q q q


a. AbnormalApsychologyAseeksAtoAdescribe,Aexplain,Apredict,AandAmodifyAunusualAbehaviors.
b. Although abnormal psychology has made several gains in the past 20 years, it is not
q q q q q q q q q q q q q q


yet a scientific field of study.
q q q q q q


c. The subject matter of abnormal psychology is restricted to extremely bizarre behavior.
q q q q q q q q q q q


d. Most diagnoses of abnormality are based on two or three basic behavioral factors.
q q q q q q q q q q q q



ANS: A q REF: The Concerns of Abnormal Psychology MS
q q q q q q


C: Factual
q q
q OBJ: q




q 1

2. Psychopathology, or abnormal behavior, results primarily from q q q q q q q .
a. genetic factors q


b. environmental factors q


c. sociocultural factors q


d. anAinteractionAofAmanyAfactors
ANS: D q REF: q q Introduction OBJ: q q 1 MSC: Factual q




3. Dr. Thompson collects information in order to describe and draw inferences about an
q q q q q q q q q q q q


individual's psychological disorder. Dr. Th q q q q


ompson is engaged in
q q . q q q


a. therapy
b. predicting dangerousness q


c. psychodiagnosis
d. research
ANS: C OB q q REF: The Concerns of Abnormal Psychology MS
q q q q q q


J: 1 q q C: Applied
q q




4. Dr. Kohn is a psychoanalyst, Dr. Edwards is a humanistic therapist, Dr. Peterson is a cognitive
q q q q q q q q q q q q q q q


beh avioral therapist, and Dr. James is a Gestalt therapist. Each of them would likely have a
q q q q q q q q q q q q q q q q q


different
q


for a client's abnormality. q q q


a. time of onset q q


b. explanation
c. diagnosis
d. prognosis
ANS: B OB q q REF: The Concerns of Abnormal Psychology MS
q q q q q q


J: 1 q q C: Applied
q q




5. A psychologist says, “Juan's abnormal behavior is likely due to a combination of biology
q q q q q q q q q q q q q


an d inadequate interpersonal skills.” The psychologist is .
q q q q q q q q q q


a. predicting the future symptoms of Juan q q q q q


b. giving Juan a psychodiagnosis q q q


c. offering an explanation for Juan's problem q q q q q


d. describing how to control Juan's symptoms q q q q q




ANS: C OB q q REF: The Concerns of Abnormal Psychology MS
q q q q q q


J: 1 q q C: Applied
q q

, 6. Which statement regarding the prediction of abnormal behavior is accurate?
q q q q q q q q q


a. Even experienced professionals tend to overpredict future violence.
q q q q q q q


b. Psychologists are not interested in predicting clients' future behavior. q q q q q q q q


c. Prediction is unrelated to understanding the cause of abnormality.
q q q q q q q q


d. Psychologists tend to underpredict future violence. q q q q q




ANS: A q REF: The Concerns of Abnormal Psychology MS
q q q q q q


C: Conceptual
q q

q OBJ: q




q 1

7. One of Seung- q q


Hui Cho's professors reported Cho's frightening behavior to many campus authorities. What
q q q q q q q q q q q


reaso n did those authorities give her to explain why they could do nothing?
q q q q q q q q q q q q q q


a. Cho's therapist did not feel he posed a danger to others.
q q q q q q q q q q


b. There was no space in any of the local mental health facilities to house him.
q q q q q q q q q q q q q q


c. Cho did not make any overt threats against anyone.
q q q q q q q q


d. When compared with that of his peer group, Cho's behavior was not considered odd.
q q q q q q q q q q q q q




ANS: C q REF: The Concerns of Abnormal Psychology MS
q q q q q q


C: Applied
q q
OBJ:
q q




q 1

8. When psychologists talkAabout modifying abnormal behavior, they mean they are
q q q q q q q q q q .
a. attempting to understand the underlying cause of that behavior q q q q q q q q


b. restricting the freedom of dangerous clients q q q q q


c. attempting to anticipate the future behaviors of clients q q q q q q q


d. using therapy to improve client behavior
q q q q q




ANS: D OB
q q REF: The Concerns of Abnormal Psychology MS
q q q q q q


J: 1 q q C: Factual
q q




9. Which of the following defines therapy most accurately?
q q q q q q q


a. A program of systematic intervention designed to alter behavior, emotion, or thought
q q q q q q q q q q q


b. The scientific study of abnormal behavior.
q q q q q


c. A system of observing abnormal behavior in an attempt to classify it
q q q q q q q q q q q


d. The application of a theoretical model to explain the cause of abnormal behavior
q q q q q q q q q q q q




ANS: A q REF: 1 q


OBJ: The Concerns of Abnormal Psychology MSC: Factual
q q q q q q q




10. A psychologist develops several activities for clients aimed at helping them become more
q q q q q q q q q q q q


self-disciplined and feel more confident about trying new behaviors. This example illustrates
q q q q q q q q q q q q .
a. how epidemiological work is done in the field
q q q q q q q


b. how therapy may be seen as an attempt to modify behavior
q q q q q q q q q q


c. the function of providing an explanation for abnormal behavior
q q q q q q q q


d. the essential need for accurate psychodiagnosis
q q q q q



ANS: B q REF: The Concerns of Abnormal Psychology MS
q q q q q q


C: Applied
q q
OBJ:
q q




q 1

Gekoppeld boek
 image
David Sue, Derald Wing Sue, Diane M. Sue, Stanley Sue Understanding Abnormal Behavior
Uitgever: 2021 ISBN: 9780357365212 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
8 januari 2026
Aantal pagina's
436
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$18.49

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
TestbanksCove
3.9
(17)
Verkocht
252
Volgers
4
Items
702
Laatst verkocht
11 uur geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen