fi fi
kPrincipleskofkAnatomykandkPhysiology,k15thkEdition,kbykBryankDerrickson,fiGerald
Tortora.
, Test Bank -
fi fi
kPrincipleskofkAnatomykandkPhysiology,k15thkEdition,kbykBryankDerrickson,fiGerald
Tortora.
Test bank Chapter 1. k kAn Introduction to the Human Bod
fi fi fi f i fi fi fi fi fi
y
Multiple Choice
fi fi
1. This is the study of the functions of k k body structure
fi fi fi fi fi fi fi f i fi
s. a. Anatomy
b. Physiology
c. Dissection
d. Histology
e. Immunology
Ans:kBkDifficul
kty:easykFeedb
akck:k1.1
2. Thiskiskdefinedkaskakgroupkofkcellskwithksimilarkstructurekandkfunction.
a. Tissue
b. Organ
c. Molecules
d. Compounds
e. Organism
Ans:kAkDifficul
kty:easykFeedb
akck:k1.2
3. Usingkyourkfingersktokfindkyourkpulsekonkyourkwristkiskankexamplekof
a. Auscultation
b. Palpation
c. Responsiveness
d. Grosskanatomy
e. Physiologist
Ans:kB
Difficulty:kmediumkF
eedback:k1.2
, Test Bank -
fi fi
kPrincipleskofkAnatomykandkPhysiology,k15thkEdition,kbykBryankDerrickson,fiGerald
Tortora.
4. Percussionktechniqueskcankbekusedktokdetermine
a. Heart beats
fi
b. Pulsekrate
c. Amplifyksounds
d. Fluidkinktheklungs
e. Enlargedkorgans
Ans:kD
Difficulty:kmediumkF
eedback:k1.2
5. Thiskisktheksum ofkallkcellularkprocesseskthat occurkinkthekbody.
fi fi
a. Metabolism
b. Anabolism
c. Catabolism
d. Auscultation
e. Palpation
Ans:kAkDifficul
kty:hardkFeedb
akck:k1.3
6. Listkthekbasickprocesseskofklife.
Ans:kThekbasickprocesseskofklifekincludekmetabolism,kresponsiveness,kmovement,kgr
okwth,kdifferentiationkandkreproduction.
Difficulty:mediumkFeed
back:k1.3
7. Thiskiskthekregulationkofkbodykconditionskwithinknormalklimits.
a. Palpation
b. Percussion
c. Homeostasis
d. Autopsy
e. Histology
Ans:kCkDifficul
kty:easykFeedb
akck:k1.4
, Test Bank -
fi fi
kPrincipleskofkAnatomykandkPhysiology,k15thkEdition,kbykBryankDerrickson,fiGerald
Tortora.
8. Theksystemskthatkprovidekhomeostasiskare:
a. CardiovascularkandkIntegumentary
b. NervousksystemkandkEndocrine
c. Cardiovascularkandkrespiratoryk systems
d. Respiratoryk andkmuscularksystems
e. Urinarykand integumentaryksystems
fi
Ans:kBkDifficul
kty:easykFeedb
akck:k1.4
9. Thiskbodykfluidkdirectlykaffectskthekproperkfunctioningkofkcells.
a. Lymph
b. Blood
c. Interstitialkfluid
d. Aqueous humor
fi
e. Vitreouskbody
Ans:kC
Difficulty:kmediumkF
eedback:k1.4
10. Namekthekdifferenceskbetweenkakpositivekandka negativekfeedback system.
fi fi
Ans:kAkpositivekfeedbackksystemkwillkstrengthenkorkreinforcekakchangekinkonekofkt
hkekbody’skcontrolledkconditionskwhilekaknegativekfeedbackksystemkwillkreversekak
chakngekinkakcontrolledkcondition.
Difficulty:medium
kFeedback:k1.4
11. Thiskiskthekstructurekofkakfeedback systemkthatkreceiveskoutputkfromkthekcontrolk
fi
ckenter.
a. Receptor
b. Bodykfluids
c. Brain
d. Effector
e. Afferent