2i 2i
PrinciplesloflAnatomylandlPhysiology,l16thlEdition,lbylBryanlDerrickson,lGeral
dlTortora.
Testbank Chapter 1. l l An Introduction to the Human Body
2i 2i 2 i 2i 2i 2i 2i 2i
Multiple Choice
2i
1. This is the study of the functions of l l body structures
2i 2i 2i 2i 2i 2i 2i 2 i 2i
. a. Anatomy
b. Physiology
c. Dissection
d. Histology
e. Immunology
Ans:lBlDifficull
ty:leasylFeedbal
ck:l1.1
2. Thislisldefinedlaslalgrouploflcellslwithlsimilarlstructurelandlfunction.
a. Tissue
b. Organ
c. Molecules
d. Compounds
e. Organism
Ans:lAlDifficul
lty:leasylFeedbl
ack:l1.2
3. Usinglyourlfingersltolfindlyourlpulselonlyourlwristlislanlexamplelof
a. Auscultation
b. Palpation
c. Responsiveness
d. Grosslanatomy
e. Physiologist
Ans:lB
Difficulty:lmediuml
Feedback:l1.2
,4. Percussionltechniqueslcanlbelusedltoldetermine
a. Heartlbeats
b. Pulselrate
c. Amplifylsounds
d. Fluidlinlthellungs
e. Enlargedlorgans
Ans:lD
Difficulty:lmediuml
Feedback:l1.2
5. Thislislthelsumloflalllcellularlprocesseslthat occurlinlthelbody.
2i
a. Metabolism
b. Anabolism
c. Catabolism
d. Auscultation
e. Palpation
Ans:lAlDifficul
lty:lhardlFeedbl
ack:l1.3
6. Listlthelbasiclprocesseslofllife.
Ans:lThelbasiclprocesseslofllifelincludelmetabolism,lresponsiveness,lmovement,lgrlowth,
ldifferentiationlandlreproduction.
Difficulty:lmediumlFee
dback:l1.3
7. Thislislthelregulationloflbodylconditionslwithinlnormalllimits.
a. Palpation
b. Percussion
c. Homeostasis
d. Autopsy
e. Histology
Ans:lClDifficull
ty:leasylFeedbal
ck:l1.4
, 8. Thelsystemslthatlprovidelhomeostasislare:
a. CardiovascularlandlIntegumentary
b. NervouslsystemlandlEndocrine
c. Cardiovascularland respiratoryl systems
2i
d. Respiratoryl andlmuscularlsystems
e. Urinarylandlintegumentarylsystems
Ans:lBlDifficull
ty:leasylFeedbal
ck:l1.4
9. Thislbodylfluidldirectlylaffectslthelproperlfunctioningloflcells.
a. Lymph
b. Blood
c. Interstitiallfluid
d. Aqueouslhumor
e. Vitreouslbody
Ans:lC
Difficulty:lmediuml
Feedback:l1.4
10. Nameltheldifferenceslbetweenlalpositivelandlalnegativelfeedbacklsystem.
Ans:lAlpositivelfeedbacklsystemlwilllstrengthenlorlreinforcelalchangelinloneloflth
elbody’slcontrolledlconditionslwhilelalnegativelfeedbacklsystemlwilllreverselalcha
ngelinlalcontrolledlcondition.
Difficulty:lmediuml
Feedback:l1.4
11. Thislislthelstructurelofla feedbacklsystemlthatlreceivesloutputlfromlthelcontrollce
2i
nter.
a. Receptor
b. Bodylfluids
c. Brain
d. Effector
e. Afferent