• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 306 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

TEST BANK FOR Curren's Math for Meds: Dosages and Solutions 12th Edition by Gladdi Tomlinson, Lou Ann Boose ISBN:978-0357768075 COMPLETE GUIDE ALL CHAPTERS COVERED 100% VERIFIED A+ GRADE ASSURED!!!!!NEW LATEST UPDATE!!!!!

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 306 pagina's

TEST BANK FOR Curren's Math for Meds: Dosages and Solutions 12th Edition by Gladdi Tomlinson, Lou Ann Boose ISBN:978-0357768075 COMPLETE GUIDE ALL CHAPTERS COVERED 100% VERIFIED A+ GRADE ASSURED!!!!!NEW LATEST UPDATE!!!!!

Voorbeeld van de inhoud

Name: Class: Date:




Page 1
dt

,Name: Class: Date:
TEST BANK FOR dt dt




Curren's Math for Meds Dosages and Solutions 12e Gladdi Tomlinson, Lou Ann Boose Chapte
dt dt dt dt dt dt dt dt dt dt dt dt dt




r 1-22
dt




Ch 01: Relative Value, Addition, and Subtraction of Decimals
dt dt dt dt dt dt dt dt




1. Choose the entry with the greatest value.
dt dt dt dt dt dt



a. 3.75
b. 3.07
c. 3.77
d. 3.57
ANSWER: c
POINTS: 1
DIFFICULTY: Understand
REFERENCES: Relative Value of Decimals dt dt dt




QUESTION TYPE: Multiple Choice
dt dt




HAS VARIABLES:
dt False
LEARNING OBJECTIVES: 1.1 - identify the relative value of decimals.
dt dt dt dt dt dt dt dt




DATE CREATED: dt 11/22/2023 1:47 AM dt dt



DATE MODIFIED: dt 11/27/2023 12:59 AM dt dt




2. Choose the entry with the greatest value.
dt dt dt dt dt dt



a. 0.11
b. 0.01
c. 0.1
d. 0.011
ANSWER: a
POINTS: 1
DIFFICULTY: Understand
REFERENCES: Relative Value of Decimals dt dt dt




QUESTION TYPE: Multiple Choice
dt dt




HAS VARIABLES:
dt False
LEARNING OBJECTIVES: 1.1 - identify the relative value of decimals.
dt dt dt dt dt dt dt dt




DATE CREATED: dt 11/22/2023 1:48 AM dt dt




DATE MODIFIED: dt 11/27/2023 12:59 AM dt dt




3. Choose the entry with the greatest value.
dt dt dt dt dt dt



a. 16.7
b. 1.67
c. 0.167
d. 1.76
ANSWER: a


Page 2
dt

,Name: Class: Date:

POINTS: 1
DIFFICULTY: Understand
REFERENCES: Relative Value of Decimals dt dt dt




QUESTION TYPE: dt Multiple Choice dt




HAS VARIABLES:
dt False
LEARNING OBJECTIVES: dt 1.1 - identify the relative value of decimals.
dt dt dt dt dt dt dt




DATE CREATED:
dt 11/22/2023 1:48 AM dt dt




DATE MODIFIED:
dt 11/27/2023 12:59 AM dt dt




4. Choose the entry with the greatest value.
dt dt dt dt dt dt



a. 7.2
b. 7.36
c. 7.02
d. 7.306
ANSWER: b
POINTS: 1
DIFFICULTY: Understand
REFERENCES: Relative Value of Decimals dt dt dt




QUESTION TYPE: Multiple Choice
dt dt




HAS VARIABLES:
dt False
LEARNING OBJECTIVES: 1.1 - identify the relative value of decimals.
dt dt dt dt dt dt dt dt




DATE CREATED:
dt 11/22/2023 1:49 AM dt dt



DATE MODIFIED:
dt 11/27/2023 12:59 AM dt dt




5. Choose the entry with the greatest value.
dt dt dt dt dt dt



a. 13.1
b. 13.01
c. 1.31
d. 3.13
ANSWER: a
POINTS: 1
DIFFICULTY: Understand
REFERENCES: Relative Value of Decimals dt dt dt




QUESTION TYPE: Multiple Choice
dt dt




HAS VARIABLES:
dt False
LEARNING OBJECTIVES: 1.1 - identify the relative value of decimals.
dt dt dt dt dt dt dt dt




DATE CREATED:
dt 11/22/2023 1:50 AM dt dt



DATE MODIFIED:
dt 11/27/2023 12:59 AM dt dt




6. Determine how many tablets are needed to give the following dose.
dt dt dt dt dt dt dt dt dt dt




Tablets are labeled 0.2 mg. You must give 0.4 mg.
dt dt dt dt dt dt dt dt dt



ANSWER: 2 tabs dt




Page 3
dt

, Name: Class: Date:

2

0.2 mg + 0.2 mg = 0.4 mg Therefo dt dt dt dt dt dt dt dt



re, 2 tabs are needed. dt dt dt dt




POINTS: 1
DIFFICULTY: Apply
REFERENCES: Addition and Subtraction of Decimals dt dt dt dt




QUESTION TYPE: Subjective Short Answer
dt dt dt




HAS VARIABLES:
dt False
STUDENT ENTRY MODE: Basic
dt dt




LEARNING OBJECTIVES: 1.2 - add decimals.
dt dt dt dt




DATE CREATED:
dt 11/22/2023 1:59 AM dt dt




DATE MODIFIED:
dt 11/27/2023 12:59 AM dt dt




7. Determine how many tablets are needed to give the following dose.
dt dt dt dt dt dt dt dt dt dt




Tablets are labeled 1.5 mg. You must give 0.75 mg.
dt dt dt dt dt dt dt dt dt



ANSWER: 1/2 tab dt d



0.5 t



1/2

Because 1.5 mg is greater than 0.75 mg, subtract: dt dt dt dt dt dt dt dt



1.5 mg – 0.75 mg = 0.75 mg dt dt dt dt dt dt dt



1/2 of 1.5 mg is 0.75 mg, so give 1/2 tab. dt dt dt dt dt dt dt dt dt dt




POINTS: 1
DIFFICULTY: Apply
REFERENCES: Addition and Subtraction of Decimals dt dt dt dt




QUESTION TYPE: Subjective Short Answer
dt dt dt




HAS VARIABLES:
dt False
STUDENT ENTRY MODE: Basic
dt dt




LEARNING OBJECTIVES: 1.3 - subtract decimals.
dt dt dt dt




DATE CREATED:
dt 11/22/2023 2:12 AM dt dt




DATE MODIFIED:
dt 11/27/2023 12:59 AM dt dt




8. Determine how many tablets are needed to give the following dose.
dt dt dt dt dt dt dt dt dt dt




Give 5 mg. Tablets are labeled 2.5 mg.
dt dt dt dt dt dt dt



ANSWER: 2 tabs dt



2

2.5 mg + 2.5 mg = 5 mg Therefore,
dt dt dt dt dt dt dt dt d



give 2 tabs.
t dt dt




POINTS: 1
DIFFICULTY: Apply
REFERENCES: Addition and Subtraction of Decimals dt dt dt dt




Page 4
dt

Gekoppeld boek
 image
Gladdi Tomlinson, Lou Ann Boose Curren\'s Math for Meds: Dosages and Solutions
Uitgever: 2023 ISBN: 9780357768075 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
4 januari 2026
Aantal pagina's
306
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$15.49

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
PointBreak
2.7
(3)
Verkocht
38
Volgers
1
Items
308
Laatst verkocht
1 week geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen