Chariotte On this page, you find all documents, package deals, and flashcards offered by seller CharIotte. 152 Documents 0 Flashcards 0 Package deal Community 33 Followers 0 Following 12 Reviews received 5 3 2 0 2 4 months ago • kmleffort25 TEST BANK FOR HUMAN ANATOMY & PHYSIOLOGY LABORATORY MANUAL, CAT VERSION, 11 EDITION: ELAINE N. MARIEB 1 year ago • gloria12364 Test Bank for Fundamentals of Anatomy and Physiology, 3rd Edition: Donald C. Rizzo 1 year ago • mayraeva TEST BANK FOR DIAGNOSTIC MICROBIOLOGY, 4TH EDITION: MAHON 1 year ago • nicolepayanovargas TEST BANK FOR HUMAN ANATOMY & PHYSIOLOGY LABORATORY MANUAL, CAT VERSION, 11 EDITION: ELAINE N. MARIEB 1 year ago • saidarslan TEST BANK FOR CAMPBELL BIOLOGY CONCEPTS CONNECTIONS 8TH EDITION BY REECE Not related to the book + Show more reviews 152 items Everything Documents Flashcards Package deal Best sold Newest Rating TEST BANK FOR GENERAL ORGANIC AND BIOCHEMISTRY 8TH EDITION KATHERINE (0) $10.50 0x sold Chapter 2: The Structure of the Atom and the Periodic 
Table 
1. What are the three primary particles found in an atom? 
A) neutron, positron, and electron 
B) electron, neutron, and proton 
C) electron, proton, and nucleon 
D) positron, electron, and nucleon 
E) proton, electron, and neutrino 
Ans: B 
2. What is the value of the mass number in the isotope 131 53I? 
A) 53 
B) 78 
C) 126.9 
D) 131 
E) 184 
Ans: D 
3. What term is used to describe atoms of the same element that have different mass... i x Book Exam (elaborations) • 18 pages • by CharIotte • uploaded 2023 Quick View i x Duke University • CHEMISTRY General, Organic and Biochemistry • Katherine J. Denniston, Joseph J. Topping• ISBN 9780073402765 TEST BANK FOR GENERAL ORGANIC AND BIOLOGICAL CHEMISTRY, 2ND EDITION : FROST (0) $10.50 0x sold General, Organic, and Biochemistry, 2e (Frost) 
Chapter 1 Chemistry Basics— Matter and Measurement 
1.1 Multiple-Choice 
1) Which of the following is an example of a heterogeneous mixture? 
A) Sugar water 
B) Blood 
C) Air 
D) Vodka 
Answer: B 
Diff: 1 
Section: 1-1 
2) Which of the following is a pure substance? 
A) Sugar 
B) Sand 
C) Gold 
D) Maple syrup 
Answer: C 
Diff: 1 
Section: 1-1 
3) All the different kinds of substances that make up all of the material of the universe are known 
col... i x Book Exam (elaborations) • 17 pages • by CharIotte • uploaded 2023 Quick View i x Duke University • CHEMISTRY General, Organic, and Biological Chemistry • Laura D. Frost, Todd S. Deal, Karen C. Timberlake• ISBN 9780321803030 TEST BANK FOR GENERAL, ORGANIC, AND BIOLOGICAL CHEMISTRY: STRUCTURES OF LIFE 4TH EDITION KAREN C. TIMBERLAKE (0) $10.50 0x sold General, Organic, and Biological Chemistry, 4e (Timberlake) 
Chapter 2 Energy and Matter 
2.1 Multiple-Choice Questions 
1) An example of kinetic energy is 
A) a coiled spring. 
B) running water. 
C) a tree. 
D) natural gas. 
E) chemical energy. 
Answer: B 
Objective: 2.1 
Global Outcomes: GO7 
2) The energy associated with the motion of particles in a substance is called 
A) temperature. 
B) electrical energy. 
C) heat. 
D) chemical energy. 
E) potential energy. 
Answer: C 
Objective: 2.1 
Glob... i x Book Exam (elaborations) • 21 pages • by CharIotte • uploaded 2023 Quick View i x Duke University • CHEMISTRY General, Organic, and Biological Chemistry • Karen C. Timberlake• ISBN 9780321750891 TEST BANK FOR INTRODUCTORY CHEMISTRY CONCEPTS AND CRITICAL THINKING, 7TH EDITION : CORWIN (0) $10.50 0x sold Introductory Chemistry: Concepts and Critical Thinking, 7e (Cor 
Chapter 1 Introduction to Chemistry 
Key Terms 
1) What is the term for the pseudoscience that attempted to discove 
magic elixir for immortality? 
A) alchemy 
B) biochemistry 
C) inorganic chemistry 
D) organic chemistry 
E) none of the above i x Book Exam (elaborations) • 13 pages • by CharIotte • uploaded 2023 Quick View i x Duke University • CHEMISTRY Introductory Chemistry • Charles H. Corwin• ISBN 9780321804907 TEST BANK FOR LEHNINGER PRINCIPLES OF BIOCHEMISTRY NELSON 6TH EDITION (0) $10.50 0x sold 2 Chapter 1 The Foundations of Biochemistry 
Chapter 1 The Foundations of Biochemistry 
Multiple Choice Questions 
1. Cellular foundations 
Pages: 2–4 Difficulty: 1 Ans: C 
In a bacterial cell, the DNA is in the: 
A) cell envelope. 
B) cell membrane. 
C) nucleoid. 
D) nucleus. 
E) ribosomes. 
2. Cellular foundations 
Page: 3 Difficulty: 1 Ans: E 
A major change occurring in the evolution of eukaryotes from prokaryotes was the development of: 
A) DNA. 
B) photosynthetic capability. 
C) plasma m... i x Book Exam (elaborations) • 14 pages • by CharIotte • uploaded 2023 Quick View i x Duke University • CHEMISTRY Lehninger Principles of Biochemistry • David L. Nelson• ISBN 9781464109621 TEST BANK FOR ORGANIC CHEMISTRY, 1ST EDITION : KLEIN (0) $10.50 0x sold Chapter 1 
Multiple Choice Questions: 
Topic: General 
Section: Intro 
Difficulty Level: Easy 
1. Chemical reactions occur as a result of: 
A) Attraction between opposite charges 
B) Nucleus–Nucleus interactions 
C) Motion of electrons 
D) Like atoms interacting 
E) Combining two chemicals 
Ans: C 
Topic: General 
Section: 1.1 
Difficulty Level: Easy 
2. Credit for the first synthesis of an organic compound from an inorganic precursor is 
generally ascribed to: 
A) Berzelius 
B) Arrhenius 
C) ... i x Exam (elaborations) • 72 pages • by CharIotte • uploaded 2023 Quick View i x Duke University • CHEMISTRY TEST BANK FOR ORGANIC CHEMISTRY, 8TH EDITION: MCMURRY (0) $10.50 0x sold Essay 0 points 
Question Give the ground-state electron configuration for carbon (atomic number 6). 
Answer 1s22s22p 12p 1 or 1s22s22p2 
x y 
Essay 0 points 
Question Give the ground-state electron configuration for fluorine (atomic number 9). 
Answer 1s22s22p 2 2p 2 2p 1 or 1s22s22p5 
x y z 
Essay 0 points 
Question Give the ground-state electron configuration for magnesium (atomic number 12). 
Answer 1s22s22p63s2 
Essay 0 points 
Question How many electrons does silicon have in its valence she... i x Book Exam (elaborations) • 7 pages • by CharIotte • uploaded 2023 Quick View i x Duke University • CHEMISTRY Organic Chemistry • John E. McMurry• ISBN 9780840054449 TEST BANK FOR ORGANIC CHEMISTRY 9TH EDITION MCMURRY (0) $10.50 0x sold Chapter 03 - Organic Compounds: Alkanes and Their Stereochemistry 
Exhibit 3-1 
MATCH a structure below to each of the following descriptions and place the letter corresponding to the structure in the 
blank. 
1. _____ is an amino aldehyde. 
ANSWER: B 
POINTS: 1 
2. _____ is an aromatic ketone. 
ANSWER: E 
POINTS: 1 
3. _____ is a tertiary chloride. 
ANSWER: C 
POINTS: 1 
4. _____ is a cyclic alkane with two cis methyl groups. 
ANSWER: C 
POINTS: 1 
5. Circle and name each functional group in th... i x Book Exam (elaborations) • 10 pages • by CharIotte • uploaded 2023 Quick View i x Duke University • CHEMISTRY Organic Chemistry • John E. McMurry• ISBN 9781305686465 TEST BANK FOR ORGANIC CHEMISTRY, 10TH EDITION: SOLOMONS (0) $10.50 0x sold Chapter One 
MULTIPLE CHOICE QUESTIONS 
Topic: General 
Section: 1.1 
Difficulty Level: Easy 
1. Credit for the first synthesis of an organic compound from an inorganic precursor is 
usually given to: 
A) Berzelius 
B) Arrhenius 
C) Kekule 
D) Wohler 
E) Lewis 
Ans: D 
Topic: Atomic Orbitals, Hybridization 
Section: 1.2 
Difficulty Level: Easy 
2. How many sigma 1s-2sp3 bonds are there in ethane? 
A) 7 
B) 6 
C) 5 
D) 3 
E) 1 
Ans: B i x Book Exam (elaborations) • 58 pages • by CharIotte • uploaded 2023 Quick View i x Duke University • CHEMISTRY Organic Chemistry • T. W. Graham Solomons, Craig Fryhle• ISBN 9780470401415 TEST BANK FOR ORGANIC CHEMISTRY BRUICE 7TH EDITION (0) $10.50 0x sold Organic Chemistry, 7e (Bruice) 
Chapter 1 Remembering General Chemistry: Electronic Structure and Bonding 
1) Atoms with the same number of protons but different numbers of neutrons are called 
. 
Answer: isotopes 
Section: 1-1 
2) Which of the following elements does this electronic configuration represent? 
1s2 2s2 2p5 
A) F 
B) C 
C) N 
D) Al 
E) O 
Answer: A 
Section: 1-2 
3) How many unpaired electrons are present in the isolated carbon atom (atomic number = 6)? 
A) none 
B) one 
C) two 
D)... i x Book Exam (elaborations) • 21 pages • by CharIotte • uploaded 2023 Quick View i x Duke University • CHEMISTRY Organic Chemistry • Paula Yurkanis Bruice• ISBN 9780321803221 1 ... 4 5 6 ...
TEST BANK FOR HUMAN ANATOMY & PHYSIOLOGY LABORATORY MANUAL, CAT VERSION, 11 EDITION: ELAINE N. MARIEB
Test Bank for Fundamentals of Anatomy and Physiology, 3rd Edition: Donald C. Rizzo
TEST BANK FOR DIAGNOSTIC MICROBIOLOGY, 4TH EDITION: MAHON
TEST BANK FOR HUMAN ANATOMY & PHYSIOLOGY LABORATORY MANUAL, CAT VERSION, 11 EDITION: ELAINE N. MARIEB
TEST BANK FOR CAMPBELL BIOLOGY CONCEPTS CONNECTIONS 8TH EDITION BY REECE
Not related to the book