100% satisfaction guarantee Immediately available after payment Both online and in PDF No strings attached 4.2 TrustPilot
logo-home
Summary

Summary GED RLA Questions with Complete Solutions (Latest 2025)

Rating
-
Sold
1
Pages
36
Uploaded on
10-03-2025
Written in
2024/2025

GED RLA Questions with Complete Solutions (Latest 2025)

Institution
GED RLA Question
Course
GED RLA Question











Whoops! We can’t load your doc right now. Try again or contact support.

Written for

Institution
GED RLA Question
Course
GED RLA Question

Document information

Uploaded on
March 10, 2025
Number of pages
36
Written in
2024/2025
Type
Summary

Subjects

Content preview

GED RLA Questions with Complete
Solutions (Latest 2025)
Musician's daughter
What is conclusion of this story - Correct Answers ✅Ans:
Early memories


Musician's daughter
How does the passage show narrator's perspective to the
ladies // How did narrator describe the ladies? - Correct
Answers ✅Ans : Compare lady with perfect doll


Musician's daughter
In paragraph2 "The room was very grand" If replace grand
with large, what will change? - Correct Answers ✅Ans : It
would describe only size not magnificence


Musician's daughter
What does about Paragraph 1 ? - Correct Answers ✅It
describe narrator's father and his performance


Musician's daughter
How does paragraph 3 relate (involved) tp paragrahp 2 ? -
Correct Answers ✅To expand the description in the
previous paragraph


Musician's daughter

,GED RLA Questions with Complete
Solutions (Latest 2025)
What is the most captivating? - Correct Answers ✅Ans :
Ladies skirt because..


Musician's daughter
Narrator is imaginative in his performance - Correct
Answers ✅* She saw the director as music


Musician's daughter
Narrator is observant - Correct Answers ✅* she saw the
reflection of the candle on her father's violin.


Musician's daughter drag and drop - Correct Answers ✅2,4
/ 1,3


Don Quixote
What does "pay worship" mean? - Correct Answers ✅Ans:
Respect / venerate .


Don Quixote
What is the resultant of story? - Correct Answers ✅Ans:
Successful in battlefield.


Don Quixote

,GED RLA Questions with Complete
Solutions (Latest 2025)
What is relationship between Don & Sancho? - Correct
Answers ✅Ans: They're friends who see world different
together.


Don Quixote
In the paragraph 8, what does the shivered mean ? - Correct
Answers ✅Ans: swung


Don Quixote
Why Sancho said "Look,your worship..."? - Correct Answers
✅Ans: Because he was obedient that because he was squire.


Don Quixote
What Sancho have the opinion about Don ? - Correct
Answers ✅Ans: Don has distorted vision.


Don Quixote
What Sancho criticize/ comments. on Don ? - Correct
Answers ✅Ans: Sancho concern about Don.


Don Quixote
What is the theme of the passage? - Correct Answers
✅Ans: Brave come from inner conviction.


Don Quixote

, GED RLA Questions with Complete
Solutions (Latest 2025)
Though he flourish more arm than the giant is Greek
mythology, there are 100 arm and 50 head". What is the
author purpose to mention about Briareus in Don's speech? -
Correct Answers ✅Ans: The author characterize Don as
brave but misguide.


Salmon
What is the summary of paragraph1&2 ? - Correct Answers
✅Ans : Salmon is little protected because of jobs & money.
Lamprey is little protected because of its character & lifestyle


Salmon
What is the premise statement from passage? - Correct
Answers ✅Ans : Human self-interest makes them short-
sighted


Salmon
What is generalization of paragraph 9? - Correct Answers
✅Ans : ... Industries concern about economic more than
environment conserving


Salmon
What is main idea of paragraph 3? - Correct Answers ✅Ans
: People have to take direct action about environment


Salmon

Get to know the seller

Seller avatar
Reputation scores are based on the amount of documents a seller has sold for a fee and the reviews they have received for those documents. There are three levels: Bronze, Silver and Gold. The better the reputation, the more your can rely on the quality of the sellers work.
Allivia Nursing
View profile
Follow You need to be logged in order to follow users or courses
Sold
711
Member since
2 year
Number of followers
397
Documents
12169
Last sold
3 days ago
Allivia

Hi there! My name is Allivia, and I'm a passionate and experienced online tutor. I offer support to help students succeed. you can access study materials, notes, and guides to help you excel academically I am hear to help you. review so as to know the quality of service offered & to better improve your expirience. thank you and welcome back. BONUS! BONUS! BONUS! For every student you refer to me with an order that is completed and paid transparently, I will give you one free study document you need or do one assignment for you, free of charge! Thank you Very much for the purchase Kindly leave a Review to help know the Quality of Document and those who have reviewed thanks again

Read more Read less
4.0

134 reviews

5
71
4
20
3
25
2
7
1
11

Recently viewed by you

Why students choose Stuvia

Created by fellow students, verified by reviews

Quality you can trust: written by students who passed their tests and reviewed by others who've used these notes.

Didn't get what you expected? Choose another document

No worries! You can instantly pick a different document that better fits what you're looking for.

Pay as you like, start learning right away

No subscription, no commitments. Pay the way you're used to via credit card and download your PDF document instantly.

Student with book image

“Bought, downloaded, and aced it. It really can be that simple.”

Alisha Student

Frequently asked questions