Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 886 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Marketing Management – 15th Edition (Philip Kotler & Kevin Lane Keller) – Complete Test Bank with Answers for All Chapters

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 886 pagina's

This document contains the full test bank for Marketing Management, 15th Edition by Philip Kotler and Kevin Lane Keller. It includes multiple-choice questions, true/false items, and essay-style questions with verified answers across all textbook chapters. The content covers core marketing principles, segmentation, consumer behavior, branding, pricing, promotion, strategic planning, global marketing, and the holistic marketing framework. It is a comprehensive exam-preparation resource aligned directly with the textbook structure.

Voorbeeld van de inhoud

TEST BANK FOR MARKETING
MANAGEMENT, 15TH EDITION. PHILIP
KOTLER

Marketing Management, 15e (Kotler)



All chapters complete
n k
Question & Answers a
A+ Rated
r F

, n k
Marketing Management, 15e (Kotler)
r a
Chapter 1 Defining Marketing for the New Realities F
1) Which of the following statements about marketing is true? A)
It is of little importance when products are standardized.
B) It can help create jobs in the economy by increasing demand for goods and services.
C) It helps to build a loyal customer base but has no impact on a firm's intangible assets.
D) It is more important for bigger organizations than smaller ones.
E) It is seldom used by nonprofit organizations.
Answer: B
Diff: 1
LO: 1.1: Why is marketing important?
AACSB: Reflective thinking

2) A marketer's only concern is how best to create demand for a new product produced by his/her
company. Improving product design is not his/her responsibility.
Answer: FALSE
Diff: 1
LO: 1.1: Why is marketing important?
AACSB: Reflective thinking

,3) ________ management is the art and science of choosing target markets and getting, keeping,
and growing customers through creating, delivering, and communicating superior customer
value.
A) Marketing
B) Knowledge
C) Operations
D) Strategic
E) Distribution
Answer: A
Diff: 1
LO: 1.2: What is the scope of marketing?
AACSB: Reflective thinking

4) Identify the correct statement about marketing management.
A) It is primarily concerned with the systematic gathering, recording, and analysis of data about
k
issues related to marketing products and services.
B) It focuses mostly on monitoring the profitability of a company's products and services.
n
C) It focuses solely on attaining an organization's sales goals in an efficient manner.
D) It is defined as the field that deals with planning and managing a business at the highest level
of corporate hierarchy.

desired responses from other parties.
r a
E) It occurs when at least one party to a potential exchange thinks about the means of achieving

Answer: E F
Diff: 2
LO: 1.2: What is the scope of marketing?
AACSB: Reflective thinking

5) A social definition of marketing says ________.
A) effective marketing requires companies to remove intermediaries to achieve a closer
connection with direct consumers
B) a company should focus exclusively on achieving high production efficiency, low costs,
and mass distribution to facilitate the broadest possible access to the company's products
C) marketing is the process by which individuals and groups obtain what they need and
want through creating, offering, and freely exchanging products and services of value with
others D) marketing is the process of extracting the maximum value from consumers to facilitate
corporate growth
E) marketing is the process of aggressive selling and promotion to encourage the purchase of
products that might otherwise be unsought by the consumer
Answer: C
Diff: 1
LO: 1.2: What is the scope of marketing?
AACSB: Reflective thinking

6) ________ goods constitute the bulk of most countries' production and marketing efforts.

, A) Durable
B) Impulse
C) Physical
D) Luxury
E) Intangible
Answer: C
Diff: 1
LO: 1.2: What is the scope of marketing?
AACSB: Reflective thinking

7) As economies advance, a growing proportion of the economy's activities focuses on the
production of ________.
A) products
B) events
C) experiences
D) luxury goods
E) services
n k
Answer: E
Diff: 2 a
LO: 1.2: What is the scope of marketing?
AACSB: Reflective thinking
r
8) Car rental firms, hair dressers, and management consultants provide ________.
F
A) goods
B) experiences
C) events
D) services
E) information
Answer: D
Diff: 1
LO: 1.2: What is the scope of marketing?
AACSB: Analytical thinking; Application of knowledge

9) Soccer's World Cup is promoted aggressively to both companies and fans. This is an example
of marketing a(n) ________.
A) idea
B) place
C) luxury item
D) event
E) service
Answer: D
Diff: 2
LO: 1.2: What is the scope of marketing?

Documentinformatie

Geüpload op
25 november 2025
Aantal pagina's
886
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$21.49

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Tigertutor24
4.0
(8)
Verkocht
44
Volgers
5
Items
400
Laatst verkocht
3 weken geleden


Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen