Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 383 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test bank for Understanding Abnormal Behavior 12th Edition, Sue | Complete Guide A+

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 383 pagina's

Test bank for Understanding Abnormal Behavior 12th Edition, Sue | Complete Guide A+

Voorbeeld van de inhoud

Xt




TEST BANK
Xt




Understanding Abnormal Behavior,
Xt Xt




12th Edition, Sue All Chapters 1 to 17
Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt




TEST BANK Xt

,Xt




TABLE OF CONTENTS Xt Xt Xt




1. Abnormal Behavior.
Xt Xt




2. Understanding and Treating Mental Disorders.
Xt Xt Xt Xt Xt




3. Assessment and Classification of Mental Disorders.
Xt Xt Xt Xt Xt Xt




4. Research Methods for Studying Mental Disorders.
Xt Xt Xt Xt Xt Xt




5. Anxiety and Obsessive-Compulsive and Related Disorders.
Xt Xt Xt Xt Xt Xt




6. Trauma and Stress-Related Disorders.
Xt Xt Xt Xt




7. Somatic Symptom and Dissociative Disorders.
Xt Xt Xt Xt Xt




8. Depressive and Bipolar Disorders.
Xt Xt Xt Xt




9. Suicide.
Xt




10. Eating Disorders.
Xt Xt




11. Substance-Related and Other Addictive Disorders.
Xt Xt Xt Xt Xt




12. Schizophrenia Spectrum Disorders.
Xt Xt Xt




13. Neurocognitive and Sleep-Wake Disorders.
Xt Xt Xt Xt




14. Sexual Dysfunctions, Gender Dysphoria, and Paraphilic Disorders.
Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt




15. Personality Psychopathology.
Xt Xt




16. Disorders of Childhood and Adolescence.
Xt Xt Xt Xt Xt




17. Law and Ethics in Abnormal Psychology.
Xt Xt Xt Xt Xt Xt

,Chapter 1: Abnormal Behavior
Xt Xt Xt




MULTIPLE CHOICE Xt




1. Which statement about abnormal psychology is accurate
X t Xt Xt Xt Xt Xt Xt


? a. Abnormal psychology seeks to describe, explain, predict, and modify unusual behavior
X t Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt


s.
b. Although abnormal psychology has made several gains in the past 20 years, it is not ye
X t Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt


ta Xt


scientific field of study. Xt Xt Xt


c. The subject matter of abnormal psychology is restricted to extremely bizarre behavior.
X t Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt

ANS:
d. A diagnoses REF:
Most X t
The Concerns
of abnormality
X t of Abnormal
are based Xt
Psychology
on two or three basic behavioral factors. Xt Xt
X t Xt
Xt Xt
Xt Xt
Xt Xt Xt
Xt
Xt Xt Xt Xt

OBJ: 1 MSC: Factual
X t X t




2.X t Psychopathology, or abnormal behavior, results primarily from ____ Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt

.
a.
b. genetic factors factors
environmental
XX tt Xt Xt


c. sociocultural factors
X t Xt


d. an interaction of many factor
X t Xt Xt Xt Xt


s
ANS: D REF: Introduction
X t X t X t OBJ: X t MSC: Factual X t


1
3. Dr. Thompson collects information in order to describe and draw inferences about an
X t Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt X t individ
ual's
psychological disorder. Dr. Thompson is engaged in ____. Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt


a. therapyX t


b. predicting dangerousness
X t Xt


c. psychodiagnosis
X t


d. research
X t




ANS: X t C REF: The Concerns of Abnormal Psychology
X t Xt Xt Xt Xt


OBJ: X t 1 MSC: Applied X t




4.X t Dr. Kohn is a psychoanalyst, Dr. Edwards is a humanistic therapist, Dr. Peterson is a cognitive
Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt


behavioral therapist, and Dr. James is a Gestalt therapist. Each of them would likely have a differen
Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt


t____ for a client's abnormality.
Xt Xt Xt Xt


a. time of onse
X t Xt Xt

t
b. explanation
X t


c.
d. diagnosis
prognosis
XX tt




ANS: X t B REF: The Concerns of Abnormal Psychology
X t Xt Xt Xt Xt


OBJ: X t 1 MSC: Applied X t




5.X t A psychologist says, “Juan's abnormal behavior is likely due to a combination of biology an
Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt


d
inadequate interpersonal skills.” The psychologist is ____.
Xt Xt Xt Xt Xt Xt


a.
b. predicting
giving
XX Juanthe future symptoms of Juan
a psychodiagnosis
tt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt


c. offering an explanation for Juan's problem
X t Xt Xt Xt Xt Xt


d. describing how to control Juan's symptom
X t Xt Xt Xt Xt Xt


s
ANS: C REF: The Concerns of Abnormal Psychology
X t X t Xt Xt Xt Xt


OBJ: 1 MSC: Applied
X t X t

,Xt




6. Which statement regarding the prediction of abnormal behavior is accurat
X t Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt


e?
a. Even experienced professionals tend to overpredict future violence.
X t Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt


b. Psychologists are not interested in predicting clients' future behavior.
X t Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt


c. Prediction is unrelated to understanding the cause of abnormality.
X t Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt


d. Psychologists tend to underpredict future violence.
X t Xt Xt Xt Xt Xt

ANS: A REF: The Concerns of Abnormal Psychology
X t X t Xt Xt Xt Xt


OBJ: 1 MSC: Conceptual
X t X t




7. One of Seung-
X t Xt Xt


Hui Cho's professors reported Cho's frightening behavior to many campus authorities.
Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt


What reason did those authorities give her to explain why they could do nothing?
Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt


a.
b. Cho's therapist
There did not
was no space
XX t feelof
in any hethe
posed
locala mental
danger health
to others.
Xt
Xtfacilities to house him.
Xt Xt Xt Xt Xt XtXt XtXt Xt Xt Xt Xt XtXt XtXt Xt Xt Xt Xt Xt


c. Cho did not make any overt threats against anyone.
X t Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt


d. When compared with that of his peer group, Cho's behavior was not considered o
X t Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt


dd.
ANS: C REF: The Concerns of Abnormal Psychology
X t X t Xt Xt Xt Xt


OBJ: 1 MSC: Applied
X t X t




8. When psychologists talk about modifying abnormal behavior, they mean they are ___
X t Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt

_.
a. attempting to understand the underlying cause of that behavior
X t Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt


b.
c. restricting
attemptingthe
XX freedom ofthe
to anticipate
tt dangerous clients of clie
future behaviors Xt Xt XtXt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt

nts
d. using therapy to improve client behavior
X t Xt Xt Xt Xt Xt

ANS: D REF: The Concerns of Abnormal Psychology
X t X t Xt Xt Xt Xt


OBJ: 1 MSC: Factual
X t X t




9. Which of the following defines therapy most accurately
X t Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt


? a. A program of systematic intervention designed to alter behavior, emotion, or thou
X t Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt

ght
b. The scientific study of abnormal behavior.
X t Xt Xt Xt Xt Xt


c. A system of observing abnormal behavior in an attempt to classify it
X t Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt


d. The application of a theoretical model to explain the cause of abnormal behavior
X t Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt

ANS: A REF: 1 X t OBJ: The Concerns of Abnormal Psychology X t X t Xt Xt Xt Xt


MSC: Factual X t




10.
X t A psychologist develops several activities for clients aimed at helping them become more
Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt


self-disciplined and feel more confident about trying new behaviors. This example illustrates ____.
Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt


a. how epidemiological work is done in the field
X t Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt


b. how therapy may be seen as an attempt to modify behavior
X t Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt


c. the function of providing an explanation for abnormal behavi
X t Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt Xt


or
d. the essential need for accurate psychodiagnosis
X t Xt Xt Xt Xt Xt

ANS: B REF: The Concerns of Abnormal Psychology
X t X t Xt Xt Xt Xt


OBJ: 1 MSC: Applied
X t X t

Gekoppeld boek
 image
David Sue, Derald Wing Sue, Diane M. Sue, Stanley Sue Understanding Abnormal Behavior
Uitgever: 2021 ISBN: 9780357365212 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
30 oktober 2025
Aantal pagina's
383
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$16.49

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
SuperExam
3.5
(8)
Verkocht
49
Volgers
0
Items
543
Laatst verkocht
2 weken geleden


Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen