Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

TEST BANK FOR FOUNDATIONS AND ADULT HEALTH NURSING 9TH EDITION BY COOPER

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
1090
Cijfer
A+
Geüpload op
11-09-2025
Geschreven in
2025/2026

TEST BANK FOR FOUNDATIONS AND ADULT HEALTH NURSING 9TH EDITION BY COOPER

Instelling
Adult Health Nursing ,9th Edition
Vak
Adult health nursing ,9th edition

Voorbeeld van de inhoud

TEST BANK
FOR FOUNDATIONS AND ADULT HEALTH NURSING 9TH EDITION BY
COOPER

, Chapter 1: Evolution of Nursing
A A A A


Cooper and Gosnell: Foundations and Adult Health Nursing, 9th Edition
A A A A A A A A A




MULTIPLEACHOICE

1. WhatAisAaAnursingAprogramAconsideredAwhenAcertifiedAbyAaAstateAagency?
a. Accredited
b. Approved
c. Provisional
d. Exemplified
ANS:AB
ApprovedAmeansAcertifiedAbyAaAstateAagencyAforAhavingAmetAminimumAstandards;Aaccredited
AmeansAcertifiedAbyAtheANLNAforAhavingAmetAmoreAcomplexAstandards.AProvisionalAandAexe

mplifiedAareAnotAtermsAusedAinAregardAtoAnursingAprogramAcertification.

PTS:A 1 DIF: CognitiveALevel:AKnowledge REF:APageA10
OBJ:A 5 TOP:A NursingAprograms
KEY:ANursingAProcessAStep:AN/AAMSC:A NCLEX:AN/A

2. WhichAofAtheAfollowingAmustAtheAnurseArecognizeAregardingAtheAhealthAcareAdeliveryAsystem?
a. ItAincludesAallAstates.
b. ItAaffectsAtheAillnessAofApatients.
c. InsuranceAcompaniesAareAnotAinvolved.
d. TheAmajorAgoalAisAtoAachieveAoptimalAlevelsAofAhealthAcare.
ANS:AD
TheAnurseAmustArecognizeAthatAinAtheAhealthAcareAdeliveryAsystem,AtheAmajorAgoalAisAtoAachieve
AoptimalAlevelsAofAhealthAcare.ATheAhealthAcareAsystemAconsistsAofAaAnetworkAofAagencies,Afaci

lities,AandAprovidersAinvolvedAwithAhealthAcareAinAaAspecifiedAgeographicAarea.AInsuranceAcom
paniesAdoAhaveAinvolvementAinAtheAhealthAcareAsystem.ATheAillnessAofApatientsAisAnotAnecessar
ilyAaffectedAbyAtheAhealthAcareAsystem.

PTS:A 1 DIF: CognitiveALevel:AComprehension REF:APageA12
OBJ:A 7 TOP:A HealthAcareAsystems
KEY:ANursingAProcessAStep:AN/AAMSC:A NCLEX:AN/A

3. WhatAisArequiredAbyAtheAhealthAcareAteamAtoAidentifyAtheAneedsAofAaApatientAandAtoAdesignAcareA
toAmeetAthoseAneeds?
a. TheAKardex
b. TheAphysician‘sAorderAsheet
c. AnAindividualizedAcareAplan
d. TheAnurse‘sAnotes
ANS:AC
AnAindividualizedAcareAplanAinvolvesAallAhealthAcareAworkersAandAoutlinesAcareAtoAmeetAtheAne
edsAofAtheAindividualApatient.ATheAKardex,Aphysician‘sAorderAsheet,AandAnurse‘sAnotesAdoAnotAid
entifyAtheAneedsAofAtheApatientAnorAareAtheyAdesignedAtoAassistAallAmembersAofAtheAhealthAcareAt
eamAtoAmeetAthoseAneeds.

PTS:A 1 DIF: CognitiveALevel:AComprehension REF:APagesA13,A16

TESTABANKAFORAFOUNDATIONSAANDAADULTAHEALTHANURSINGA9thAEditionABYAKIMACOOPERAKELL
YAGOSNELL

,TEST BANK FOR FOUNDATIONS AND ADULT HEALTH
A A A A A A A



NURSING 9th Edition BY KIM COOPER KELLY GOSNELL
A A A A A A A




OBJ:A 8A|A9 TOP:A CareAplan
KEY:ANursingAProcessAStep:APlanningAMSC:A NCLEX:AN/
A

4. PatientAcareAemphasisAonAwellness,AratherAthanAillness,AbeginsAasAaAresultAof:
a. increasedAeducationAconcerningAcausesAofAillness.
b. improvedAinsuranceApayments.
c. decentralizedAcareAcenters.
d. increasedAnumberAofAhealthAcareAgivers.
ANS:AA
TheAacuteAawarenessAofApreventiveAmedicineAhasAresultedAinAtoday‘sAemphasisAonAeducationAa
boutAissuesAsuchAasAsmoking,AheartAdisease,AdrugAandAalcoholAabuse,AweightAcontrol,AandAmen
talAhealthAandAwellnessApromotionAactivities.AThisApreventiveAeducationAhasAresultedAinAanAemp
hasisAonAwellness,AratherAthanAillness.AImprovedAinsuranceApayments,AdecentralizedAcareAcente
rs,AandAincreasedAnumbersAofAhealthAcareAgiversAdidAnotAinfluenceAanAemphasisAonAwellness.

PTS:A 1 DIF: CognitiveALevel:AComprehension
REF:APageA12AOBJ:A 4A|A8
TOP:A Wellness
KEY:ANursingAProcessAStep:AN/AAMSC:A NCLEX:AN/A

5. WhatAisAtheAmostAeffectiveAprocessAtoAensureAthatAtheAcareAplanAisAmeetingAtheAneedsAofAt
heApatient?
a. Documentation
b. Communication
c. Evaluation
d. Planning
ANS:AB
CommunicationAisAtheAprimaryAessentialAcomponentAamongAtheAhealthAcareAteamAtoAevaluateA
andAmodifyAtheAcareAplan.ADocumentation,Aevaluation,AandAplanningAareAnotAprimaryAessentialA
componentsAtoAensureAtheAcareAplanAisAmeetingAtheAneedsAofAtheApatient.

PTS:A 1 DIF: CognitiveALevel:AComprehension REF:APageA16
OBJ:A 8 TOP:A Communication
KEY:ANursingAProcessAStep:AN/AAMSC:A NCLEX:AN/A

6. HowAdoesAanAinterdisciplinaryAapproachAtoApatientAtreatmentAenhanceAcare?
a. ByAimprovingAefficiencyAofAcare
b. ByAreducingAtheAnumberAofAcaregivers
c. ByApreventingAtheAfragmentationAofApatientAcare
d. ByAshorteningAhospitalAstay
ANS:AC
AnAinterdisciplinaryAapproachApreventsAfragmentationAofAcare.AAnAinterdisciplinaryAapproac
hAdoesAnotAimproveAtheAefficiencyAofAcare,AreduceAtheAnumberAofAcaregivers,AorAshortenAhos
pitalAstay.

PTS:A 1 DIF: CognitiveALevel:AComprehensionA REF:A PageA16
OBJ:A 8A|A9 TOP:A InterdisciplinaryAapproach
KEY:ANursingAProcessAStep:AN/AAMSC:A NCLEX:AN/A

TESTABANKAFORAFOUNDATIONSAANDAADULTAHEALTHANURSINGA9thAEditionABYAKIMACOOPERAKELL
YAGOSNELL

, TEST BANK FOR FOUNDATIONS AND ADULT HEALTH
A A A A A A A



NURSING 9th Edition BY KIM COOPER KELLY GOSNELL
A A A A A A A




7. HowAmayAaAnewlyAlicensedALPN/LVNApractice?
a. IndependentlyAinAaAhospitalAsetting
b. WithAanAexperiencedALPN/LVN
c. UnderAtheAsupervisionAofAaAphysicianAorARN
d. AsAaAsoleApractitionerAinAaAclinicAsetting
ANS:AC
AnALPN/LVNApracticesAunderAtheAsupervisionAofAaAphysician,Adentist,AOD,AorARN.

PTS:A 1 DIF: CognitiveALevel:AKnowledge REF:APagesA13,A19
OBJ:A 11 TOP:A VocationalAnursing
KEY:ANursingAProcessAStep:AN/AAMSC:A NCLEX:AN/A

8. WhoseAinfluenceAonAnursingApracticeAinAtheA19thAcenturyAwasArelatedAtoAimprovementAofApatie
ntAenvironmentAasAaAmethodAofAhealthApromotion?
a. ClaraABarton
b. LindaARichards
c. DorotheaADix
d. FlorenceANightingale
ANS:AD
TheAinfluenceAofAFlorenceANightingaleAwasAhighlyAsignificantAinAtheA19thAcenturyAasAsheAfoug
htAforAsanitaryAconditions,AfreshAair,AandAgeneralAimprovementAinAtheApatientAenvironment.ACl
araABartonAdevelopedAtheAAmericanARedACrossAinA1881.ALindaARichardsAisAknownAasAtheAfirst
AtrainedAnurseAinAAmerica,AwasAresponsibleAforAtheAdevelopmentAofAtheAfirstAnursingAandAhospit

alArecords,AandAisAcreditedAwithAtheAdevelopmentAofAourApresent-dayAdocumentationAsystem.
DorotheaADixAwasAtheApioneerAcrusaderAforAelevationAofAstandardsAofAcareAforAtheAmentallyAillA
andAsuperintendentAofAfemaleAnursesAofAtheAUnionAArmy.

PTS:A 1 DIF: CognitiveALevel:AKnowledge REF:A PagesA2,A17ATableA1-
2A OBJ:A 2A|A4 TOP:A NursingAleaders
KEY:ANursingAProcessAStep:AN/AAMSC:A NCLEX:AN/A

9. WhatAdocumentAidentifiesAtheArolesAandAresponsibilitiesAofAtheALPN/LVN?
a. NLNAAccreditationAStandards
b. NurseAPracticeAAct
c. NAPNEACode
d. AmericanANurses‘AAssociationACode
ANS:AB
TheALPN/LVNAfunctionsAunderAtheANurseAPracticeAAct.ANLNAAccreditationAStandards,Ath
eANAPNEACode,AandAtheAAmericanANurses‘AAssociationACodeAdoAnotAidentifyAtheArolesA
andAresponsibilitiesAofAtheALPN/LVN.

PTS:A 1 DIF: CognitiveALevel:AKnowledge REF:APageA13
OBJ:A 11 TOP:A RolesAandAResponsibilities
KEY:ANursingAProcessAStep:AN/AAMSC:A NCLEX:AN/A

10. WhatAisAaAcost-
effectiveAdeliveryAofAcareAusedAbyAmanyAhospitalsAthatAallowsAtheALPN/LVNAtoAworkAwithAt
heARNAtoAmeetAtheAneedsAofApatients?
a. FocusedAnursing
TESTABANKAFORAFOUNDATIONSAANDAADULTAHEALTHANURSINGA9thAEditionABYAKIMACOOPERAKELL
YAGOSNELL

Geschreven voor

Instelling
Adult health nursing ,9th edition
Vak
Adult health nursing ,9th edition

Documentinformatie

Geüpload op
11 september 2025
Aantal pagina's
1090
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

$16.49
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
EliteStudyHub Chamberlain College Of Nursing
Bekijk profiel
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
74
Lid sinds
1 jaar
Aantal volgers
5
Documenten
8800
Laatst verkocht
4 dagen geleden
Elite Study Hub

I provide high-quality, well-organized academic study materials designed to help students excel in their exams and coursework. My resources include test banks, study guides, solution manuals, and practice exams across nursing, business, psychology, and health sciences. Each document is carefully structured, up-to-date, and focused on key concepts, exam preparation, and real understanding—not just memorization. I aim to make studying more efficient and help you achieve top grades with confidence. What You’ll Find in My Store: Test Banks (All Chapters Covered) Study Guides & Review Notes Practice Exams with Answers NCLEX, HESI, ATI Preparation Materials Case Studies & Clinical Scenarios Solution Manuals (Step-by-step explanations) Why Choose My Materials? ✔ Latest updates (2024–2027 content) ✔ Clear explanations & structured format ✔ Exam-focused and easy to follow ✔ Trusted by students for high performance Subjects Covered: Nursing | Pharmacology | Psychology | Business | Accounting | Biology | Public Health | And more Support: If you have any questions or need help finding specific materials, feel free to reach out—I’m here to help you succeed.

Lees meer Lees minder
2.2

9 beoordelingen

5
2
4
0
3
1
2
1
1
5

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen