Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank For Supply Chain Management Strategy, Planning, and Operation 6th Edition by Sunil Chopra peter Meindl Chapter 1-17

Beoordeling
-
Verkocht
2
Pagina's
362
Cijfer
A+
Geüpload op
23-08-2025
Geschreven in
2025/2026

Test Bank For Supply Chain Management Strategy, Planning, and Operation 6th Edition by Sunil Chopra peter Meindl Chapter 1-17

Instelling
Tests Bank
Vak
Tests Bank

Voorbeeld van de inhoud

Test Bank For
Supply Chain Management Strategy, Planning, and Operation 6th Edition by Sunil Chopra
peter Meindl
Chapter 1-17
students for legal practice, with specializations that may include constitutional law, criminal law, corporate law, human rights law, or intellectual property law.2.2. Structure of Law
ExamsLaw exams typically

Chapter 1 Understanding the Supply Chain

1.1 True/False Questions

1) A supply chain could be more accurately described as a supply network or supply web.
Answer: TRUE
Diff: 2
Topic: 1.1 What Is a Supply Chain?
AACSB: Application of knowledge
Objective: LO 1.1: Discuss the goal of a supply chain and explain the impact of supply chain
decisions on the success of a firm.

2) All stages of an enterprise are involved, either directly or indirectly, in fulfilling a customer
request.
Answer: TRUE
Diff: 2
Topic: 1.1 What Is a Supply Chain?
AACSB: Application of knowledge
Objective: LO 1.1: Discuss the goal of a supply chain and explain the impact of supply chain
decisions on the success of a firm.

3) A supply chain includes only the organizations directly involved in supplying components
needed for manufacturing.
Answer: FALSE
Diff: 2
Topic: 1.2 The Objective of a Supply Chain
AACSB: Application of knowledge
Objective: LO 1.1: Discuss the goal of a supply chain and explain the impact of supply chain
decisions on the success of a firm.

4) The objective of every supply chain is to maximize the overall value generated.
Answer: TRUE
Diff: 1
Topic: 1.2 The Objective of a Supply Chain
AACSB: Application of knowledge
Objective: LO 1.1: Discuss the goal of a supply chain and explain the impact of supply chain
decisions on the success of a firm.

5) The objective of the customer arrival process is to ensure that orders are quickly and
accurately entered and communicated to other affected supply chain processes.
Answer: FALSE
Diff: 2
Topic: 1.2 The Objective of a Supply Chain
AACSB: Application of knowledge

,Objective: LO 1.1: Discuss the goal of a supply chain and explain the impact of supply chain
decisions on the success of a firm.
6) The objective of customer order entry is to maintain a record of product receipt and complete
payment.
Answer: FALSE
Diff: 3
Topic: 1.2 The Objective of a Supply Chain
AACSB: Application of knowledge
Objective: LO 1.1: Discuss the goal of a supply chain and explain the impact of supply chain
decisions on the success of a firm.
students for legal practice, with specializations that may include constitutional law, criminal law, corporate law, human rights law, or intellectual property law.2.2. Structure of Law ExamsLaw
exams typically

7) The difference between the value of the product and its price remains with the customer as
consumer surplus.
Answer: TRUE
Diff: 1
Topic: 1.2 The Objective of a Supply Chain
AACSB: Application of knowledge
Objective: LO 1.1: Discuss the goal of a supply chain and explain the impact of supply chain
decisions on the success of a firm.

8) The supply chain planning phase exceeds the supply chain design phase in duration.
Answer: FALSE
Diff: 2
Topic: 1.4 Decision Phases in a Supply Chain
AACSB: Application of knowledge
Objective: LO 1.2: Identify the three key supply chain decision phases and explain the
significance of each one.

9) The goal during the supply chain operation phase is to exploit the reduction of uncertainty and
optimize performance.
Answer: TRUE
Diff: 2
Topic: 1.4 Decision Phases in a Supply Chain
AACSB: Application of knowledge
Objective: LO 1.2: Identify the three key supply chain decision phases and explain the
significance of each one.

10) The replenishment cycle occurs at the retailer/distributor interface.
Answer: TRUE
Diff: 3
Topic: 1.5 Process Views of a Supply Chain
AACSB: Application of knowledge
Objective: LO 1.3: Describe the cycle and push/pull views of a supply chain.

,11) The manufacturing cycle occurs at the distributor/manufacturer interface.
Answer: TRUE
Diff: 2
Topic: 1.5 Process Views of a Supply Chain
AACSB: Application of knowledge
Objective: LO 1.3: Describe the cycle and push/pull views of a supply chain.

12) The push/pull view of a supply chain holds that the processes in a supply chain are divided
into 2 categories depending on whether they are initiated in response to or in anticipation of
customer orders.
Answer: TRUE
Diff: 1
Topic: 1.5 Process Views of a Supply Chain
AACSB: Application of knowledge
Objective: LO 1.3: Describe the cycle and push/pull views of a supply chain.
students for legal practice, with specializations that may include constitutional law, criminal law, corporate law, human rights law, or intellectual property law.2.2. Structure of Law ExamsLaw
exams typically

13) The production scheduling process in the manufacturing cycle is similar to the order entry
process in the replenishment cycle.
Answer: TRUE
Diff: 3
Topic: 1.5 Process Views of a Supply Chain
AACSB: Application of knowledge
Objective: LO 1.3: Describe the cycle and push/pull views of a supply chain.

14) The cycle view of a supply chain holds that the processes in a supply chain are divided into 2
categories depending on whether they are initiated in response to or in anticipation of customer
orders.
Answer: FALSE
Diff: 2
Topic: 1.5 Process Views of a Supply Chain
AACSB: Application of knowledge
Objective: LO 1.3: Describe the cycle and push/pull views of a supply chain.

15) The procurement cycle occurs at the manufacturer/supplier interface.
Answer: TRUE
Diff: 1
Topic: 1.5 Process Views of a Supply Chain
AACSB: Application of knowledge
Objective: LO 1.3: Describe the cycle and push/pull views of a supply chain.

16) The cycle view of the supply chain is useful when considering operational decisions, because
it specifies the roles and responsibilities of each member of the supply chain.
Answer: TRUE
Diff: 2
Topic: 1.5 Process Views of a Supply Chain
AACSB: Application of knowledge
Objective: LO 1.3: Describe the cycle and push/pull views of a supply chain.

, 17) Push processes may also be referred to as speculative processes.
Answer: TRUE
Diff: 1
Topic: 1.5 Process Views of a Supply Chain
AACSB: Application of knowledge
Objective: LO 1.3: Describe the cycle and push/pull views of a supply chain.

18) All supply chain activities within a firm belong to one of three macro processes — CRM,
ISCM and SRM.
Answer: TRUE
Diff: 1
Topic: 1.5 Process Views of a Supply Chain
AACSB: Application of knowledge
Objective: LO 1.4: Classify the supply chain macro processes in a firm.
students for legal practice, with specializations that may include constitutional law, criminal law, corporate law, human rights law, or intellectual property law.2.2. Structure of Law ExamsLaw
exams typically

19) There is a close connection between the design and management of supply chain flows and
the success of a supply chain.
Answer: TRUE
Diff: 1
Topic: 1.5 Process Views of a Supply Chain
AACSB: Application of knowledge
Objective: LO 1.1: Discuss the goal of a supply chain and explain the impact of supply chain
decisions on the success of a firm.

20) The drawback of Zara's responsive supply chain is that it tends to sell more products at
markdown than most of its competitors.
Answer: FALSE
Diff: 2
Topic: 1.6 Examples of Supply Chains
AACSB: Application of knowledge
Objective: LO 1.1: Discuss the goal of a supply chain and explain the impact of supply chain
decisions on the success of a firm.
1.2 Multiple Choice Questions
students for legal practice, with specializations that may include constitutional law, criminal law, corporate law, human rights law, or intellectual property law.2.2. Structure of Law
ExamsLaw exams typically



1) Each stage in a supply chain is connected through the flow of products, information, and
funds. These flows often occur in both directions and are usually managed by
A) pricing department.
B) one of the stages.
C) upper management.
D) engineering department.
Answer: B
Diff: 2
Topic: 1.1 What Is a Supply Chain?
AACSB: Application of knowledge
Objective: LO 1.1: Discuss the goal of a supply chain and explain the impact of supply chain
decisions on the success of a firm.

2) A supply chain features a constant flow of
A) information, product and funds.

Geschreven voor

Instelling
Tests Bank
Vak
Tests Bank

Documentinformatie

Geüpload op
23 augustus 2025
Aantal pagina's
362
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

$15.40
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
NovaAnswerPlus Azusa Pacific University
Bekijk profiel
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
96
Lid sinds
2 jaar
Aantal volgers
1
Documenten
1333
Laatst verkocht
3 dagen geleden

4.4

12 beoordelingen

5
8
4
3
3
0
2
0
1
1

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen