Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

Human Physiology 2nd Edition by Bryan H. Derrickson – Test Bank with In-Depth Questions and Answers by System

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
18
Cijfer
A+
Geüpload op
18-06-2025
Geschreven in
2024/2025

This test bank supports the 2nd edition of Human Physiology by Bryan H. Derrickson, offering a detailed collection of exam questions organized by physiological systems. It covers essential topics such as neurophysiology, cardiovascular function, respiratory mechanics, renal physiology, and endocrine regulation. Each question includes correct answers and explanatory rationales, making it ideal for students in health sciences, nursing, and pre-med programs preparing for course exams or standardized tests. This test bank supports the 2nd edition of Human Physiology by Bryan H. Derrickson, offering a detailed collection of exam questions organized by physiological systems. It covers essential topics such as neurophysiology, cardiovascular function, respiratory mechanics, renal physiology, and endocrine regulation. Each question includes correct answers and explanatory rationales, making it ideal for students in health sciences, nursing, and pre-med programs preparing for course exams or standardized tests. This test bank supports the 2nd edition of Human Physiology by Bryan H. Derrickson, offering a detailed collection of exam questions organized by physiological systems. It covers essential topics such as neurophysiology, cardiovascular function, respiratory mechanics, renal physiology, and endocrine regulation. Each question includes correct answers and explanatory rationales, making it ideal for students in health sciences, nursing, and pre-med programs preparing for course exams or standardized tests. This test bank supports the 2nd edition of Human Physiology by Bryan H. Derrickson, offering a detailed collection of exam questions organized by physiological systems. It covers essential topics such as neurophysiology, cardiovascular function, respiratory mechanics, renal physiology, and endocrine regulation. Each question includes correct answers and explanatory rationales, making it ideal for students in health sciences, nursing, and pre-med programs preparing for course exams or standardized tests. This test bank supports the 2nd edition of Human Physiology by Bryan H. Derrickson, offering a detailed collection of exam questions organized by physiological systems. It covers essential topics such as neurophysiology, cardiovascular function, respiratory mechanics, renal physiology, and endocrine regulation. Each question includes correct answers and explanatory rationales, making it ideal for students in health sciences, nursing, and pre-med programs preparing for course exams or standardized tests. This test bank supports the 2nd edition of Human Physiology by Bryan H. Derrickson, offering a detailed collection of exam questions organized by physiological systems. It covers essential topics such as neurophysiology, cardiovascular function, respiratory mechanics, renal physiology, and endocrine regulation. Each question includes correct answers and explanatory rationales, making it ideal for students in health sciences, nursing, and pre-med programs preparing for course exams or standardized tests. This test bank supports the 2nd edition of Human Physiology by Bryan H. Derrickson, offering a detailed collection of exam questions organized by physiological systems. It covers essential topics such as neurophysiology, cardiovascular function, respiratory mechanics, renal physiology, and endocrine regulation. Each question includes correct answers and explanatory rationales, making it ideal for students in health sciences, nursing, and pre-med programs preparing for course exams or standardized tests. This test bank supports the 2nd edition of Human Physiology by Bryan H. Derrickson, offering a detailed collection of exam questions organized by physiological systems. It covers essential topics such as neurophysiology, cardiovascular function, respiratory mechanics, renal physiology, and endocrine regulation. Each question includes correct answers and explanatory rationales, making it ideal for students in health sciences, nursing, and pre-med programs preparing for course exams or standardized tests.

Meer zien Lees minder
Instelling
Human Physiology
Vak
Human Physiology

Voorbeeld van de inhoud

TEST BANK FOR HUMAN Il* Il* Il* Il*




PHYSIOLOGY, 2ND EDITION, Il* Il*




Il*
Il*
BRYAN H. DERRICKSON Il* Il* Il* Il*




Il*
Il*
Il*
Il*
Il*
Il*
Il*
Il*
Il*
Il*
Il*
Il*
Il*
Il*
Il*
Il*
Il*
Il*
Il*
Il*
Il*
Il*
Il*
Il*
Il*
Il*
Il*
Il*
Il*
Il*
Il*
Il*
Il*
Il*
Il*
Il*
Il*
Il*
Il*
Il*
Il*
Il*
Il*
Il*
Il*
Il*
Il*
Il*
Il*
Il*
Il*




1) All of the following statements are true according to cell theory EXCEPT
Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il*

Il*




a) a cell is the basic unit of life
Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il*




b) organisms are made of at least one cell Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il*




c) cells are formed from other cells
Il* Il* Il* Il* Il* Il*




d) organs are made of a single type of cell Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il*

Il*




Answer: d Il* Il*

Il*




Difficulty: Easy Il* Il*




Bloom’s: Comprehension Il* Il*




Learning Objective 1: LO 1.1 Define physiology, identifying several of its subdisciplines. Section
Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il*




Reference: 1.1 Physiology Defined
Il* Il* Il* Il* Il*

Il*
Il*




2) A skeleton has been found that appears to be human in origin. What features would you expect it to
Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il*




have?
Il* Il*

Il*




a) small skull and use of two limbs for movement
Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il*




b) use of four limbs for movement and erect posture
Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il*




c) erect posture and large skull Il* Il* Il* Il* Il*




d) small skull and four limbs for movement
Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il*

Il*




Answer: c Il* Il*

Il*




Difficulty: Medium Il* Il*




Bloom’s: Application Il* Il*




Learning Objective 1: LO 1.1 Define physiology, identifying several of its subdisciplines.
Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il*




Section Reference: 1.1 Physiology Defined
Il* Il* Il* Il* Il*




3) Which would be an example of physiology?
Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il*

Il*




a) identification of a new bone Il* Il* Il* Il* Il*

,b) documenting the physical area where a heart is damaged Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il*




c) tracing the blood vessels used from an organ to the heart Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il*




d) explaining how a neuron conducts a signal Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il*

Il*




Answer: d Il* Il*

Il*




Difficulty: Medium Il* Il*




Bloom’s: Application Il* Il*




Learning Objective 1: LO 1.1 Define physiology, identifying several of its subdisciplines.
Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il*




Section Reference: 1.1 Physiology Defined
Il* Il* Il* Il* Il*

Il*
Il*




Question type: Text Entry Il* Il* Il* Il*

Il*
Il*




4) Someone who studies the kidneys would be a/an ____ physiologist. Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il*

Il*




Answer: renal Il* Il*

Il*




Difficulty: Easy Il* Il*




Bloom’s: Knowledge Il* Il*




Learning Objective 1: LO 1.1 Define physiology, identifying several of its subdisciplines.
Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il*




Section Reference: 1.1 Physiology Defined
Il* Il* Il* Il* Il*

Il*
Il*




Question type: Multiple choice Il* Il* Il* Il*

Il*
Il*




5) Which is an incorrect pairing of a structure-function relationship?
Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il*

Il*




a) a thick layer of cells in an organ allowing exchange
Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il*




b) a wide tube in an area where lots of flow is needed
Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il*




c) strong bones in an area that bears more weight Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il*




d) elastic tissue in areas that stretch frequently Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il*

Il*




Answer: a Il* Il*

Il*




Difficulty: Medium Il* Il*




Bloom’s: Application Il* Il*




Learning Objective 1: LO 1.1 Define physiology, identifying several of its subdisciplines.
Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il*




Section Reference: 1.1 Physiology Defined
Il* Il* Il* Il* Il*

Il*
Il*




6) Select the molecule from the options below.
Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il*

Il*




a) N Il*




b) H2O Il*




c) O2 Il*




d) H2O and O2 Il* Il* Il*

Il*




Answer: d Il* Il*

Il*




Difficulty: Medium Il* Il*




Bloom’s: Application Il* Il*




Learning Objective 1: LO 1.2 Explain how the organization of the human body affects its functions and
Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il*




life processes.
Il* Il* Il*




Learning Objective 2: LO 1.2.1 Describe the levels of organization that make up the human body. Section
Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il*




Reference: 1.2 Levels of Organization in the Body
Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il*

Il*
Il*




Question type: True/False Il* Il* Il*

Il*
Il*




7) Proteins and RNA are examples of atoms. Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il*

, Il*




Answer: False Il* Il*

Il*




Difficulty: Easy Il* Il*




Bloom’s: Comprehension Il* Il*




Learning Objective 1: LO 1.2 Explain how the organization of the human body affects its functions and
Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il*




life processes.
Il* Il* Il*




Learning Objective 2: LO 1.2.1 Describe the levels of organization that make up the human body. Section
Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il*




Reference: 1.2 Levels of Organization in the Body
Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il*

Il*
Il*




Question type: Multiple choice Il* Il* Il* Il*

Il*
Il*




8) Place the levels of organization in order from MOST to LEAST complex.
Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il*

Il*




a) organismal, system, organ, tissue, cell, molecule, atom Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il*




b) organ, system, cell, atom, molecule, organismal, tissue
Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il*




c) atom, molecule, cell, tissue, organ, system, organismal
Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il*




d) cell, tissue, organ, organismal, system, atom, molecule
Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il*

Il*




Answer: a Il* Il*

Il*




Difficulty: Easy Il* Il*




Bloom’s: Knowledge Il* Il*




Learning Objective 1: LO 1.2 Explain how the organization of the human body affects its functions and
Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il*




life processes.
Il* Il* Il*




Learning Objective 2: LO 1.2.1 Describe the levels of organization that make up the human body. Section
Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il*




Reference: 1.2 Levels of Organization in the Body
Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il*

Il*
Il*




Question type: Text Entry Il* Il* Il* Il*

Il*
Il*




9) Skin is an example of ___ tissue.
Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il*

Il*




Answer: epithelial Il* Il*

Il*




Difficulty: Medium Il* Il*




Bloom’s: Application Il* Il*




Learning Objective 1: LO 1.2 Explain how the organization of the human body affects its functions and
Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il*




life processes.
Il* Il* Il*




Learning Objective 2: LO 1.2.1 Describe the levels of organization that make up the human body. Section
Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il*




Reference: 1.2 Levels of Organization in the Body
Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il*

Il*
Il*




Question type: Multiple choice Il* Il* Il* Il*

Il*
Il*




10) If one is unable to move, even if the tissue is directly stimulated, the first tissue to check would be
Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il*

Il*




a) epithelial tissue Il* Il*




b) connective tissue Il* Il*




c) muscle tissue Il* Il*




d) nervous tissue Il* Il*

Il*




Answer: c Il* Il*

Il*




Difficulty: Medium Il* Il*




Bloom’s: Application Il* Il*




Learning Objective 1: LO 1.2 Explain how the organization of the human body affects its functions and
Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il* Il*




life processes.
Il* Il* Il*

Geschreven voor

Instelling
Human Physiology
Vak
Human Physiology

Documentinformatie

Geüpload op
18 juni 2025
Aantal pagina's
18
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

$11.99
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
STUVANA Phoenix University
Bekijk profiel
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
185
Lid sinds
1 jaar
Aantal volgers
1
Documenten
6239
Laatst verkocht
2 dagen geleden
STUVATE PRO -USA

Welcome to Stuvana — your cozy corner for stress-free studying and the grades you deserve.

3.9

35 beoordelingen

5
18
4
6
3
6
2
1
1
4

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen