• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 1371 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank for Intermediate Accounting, 18th Edition, by Donald E. Kieso, Jerry J. Weygandt and Terry D. Warfield | Chapter 1-23 | LATEST

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 1371 pagina's

******** INSTANT DOWNLOAD AS PDF FILE ******** Test Bank for Intermediate Accounting, 18th Edition, by Donald E. Kieso, Jerry J. Weygandt and Terry D. Warfield | Chapter 1-23 | LATEST Test Bank for Intermediate Accounting, 18th Edition, by Donald E. Kieso, Jerry J. Weygandt and Terry D. Warfield | Chapter 1-23 | LATEST Test Bank for Intermediate Accounting, 18th Edition, by Donald E. Kieso, Jerry J. Weygandt and Terry D. Warfield | Chapter 1-23 | LATEST Test Bank for Intermediate Accounting, 18th Edition, by Donald E. Kieso, Jerry J. Weygandt and Terry D. Warfield | Chapter 1-23 | LATEST

Voorbeeld van de inhoud

TEST BANK
Intermediate Accounting, 18th Edition
by Kieso, Warfield Chapter 1 - 23 Complete

,Table of Contents hq hq




1 The Environment and Conceptual Framework of Financial Reporting
hq hq hq hq hq hq hq hq




2 The Accounting Information System
hq hq hq hq




3 Income Statement, Related Information, and Revenue Recognition
hq hq hq hq hq hq hq




4 Balance Sheet and Statement of Cash Flows
hq hq hq hq hq hq hq




5 Accounting and the Time Value of Money
hq hq hq hq hq hq hq




6 Cash and Receivables
hq hq hq




7 Valuation of Inventories: A Cost-Basis Approach
hq hq hq hq hq hq




8 Inventories: Additional Valuation Issues
hq hq hq hq




9 Acquisition and Disposition of Property, Plant, and Equipment
hq hq hq hq hq hq hq hq




10 Depreciation, Impairments, and Depletion
hq hq hq hq




11 Intangible Assets
hq hq




12 Current Liabilities and Contingencies
hq hq hq hq




13 Long-Term Liabilities
hq hq




14 Stockholders’ Equity
hq hq




15 Dilutive Securities and Earnings per Share
hq hq hq hq hq hq




16 Investments
hq




17 Revenue Recognition
hq hq




18 Accounting for Income Taxes
hq hq hq hq




19 Accounting for Pensions and Postretirement Benefits
hq hq hq hq hq hq




20 Accounting for Leases
hq hq hq




21 Accounting Changes and Error Analysis
hq hq hq hq hq




22 Statement of Cash Flows
hq hq hq hq




23 Full Disclosure in Financial Reporting
hq hq hq hq hq hq

, CHAPTER 1 hq




THE ENVIRONMENT AND CONCEPTUAL FRAMEWORK OF FINANCI
hq hq hq hq hq hq




AL REPORTING hq




IFRS questions are available at the end of this chapter.
hq hq hq hq hq hq hq hq hq




TRUE-FALSE—Conceptual
1. Financial statements are the principal means through which a company communicates its financial inf
hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq




ormation to those outside it. hq hq hq hq




Ans: T, LO: 1, Bloom: K, Difficulty: Easy, Min: 1, AACSB: Knowledge, AICPA BC: None, AICPA AC: Reporting, AICPA PC: None, IMA: Reporting & Control: F
h q hq hq hq h q hq h q h q hq hq hq hq h q hq hq h q h q hq h q hq hq h q h q h q hq



inancial Statement Preparation, IFRS: None
hq hq hq hq




2. Users of financial reports of a company use the information provided by these reports to make
h q h q h q h q h q h q h q h q h q h q h q h q h q h q hq hq




capital allocation decisions. hq hq




Ans: T, LO: 1, Bloom: K, Difficulty: Easy, Min: 1, AACSB: Knowledge, AICPA BC: None, AICPA AC: Reporting, AICPA PC: None, IMA: Reporting & Control: F
h q hq hq hq h q hq h q h q hq hq hq hq h q hq hq h q hq hq h q hq hq h q h q h q hq



inancial Statement Preparation, IFRS: None
hq hq hq hq




3. An effective process of capital allocation provides an efficient market for buying and selling securities a
hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq




nd obtaining and granting credit.
hq hq hq hq




Ans: T, LO: 1, Bloom: K, Difficulty: Easy, Min: 1, AACSB: Knowledge, AICPA BC: None, AICPA AC: Reporting, AICPA PC: None, IMA: Reporting & Control: F
h q hq hq hq h q hq h q h q hq hq hq hq h q hq hq h q hq hq h q hq hq h q h q h q hq



inancial Statement Preparation, IFRS: None
hq hq hq hq




4. Investors are interested in financial reporting because it provides information that is useful for making d
hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq




ecisions.
Ans: T, LO: 1, Bloom: K, Difficulty: Easy, Min: 1, AACSB: Knowledge, AICPA BC: None, AICPA AC: Reporting, AICPA PC: None, IMA: Reporting & Control: F
h q hq hq hq h q hq h q h q hq hq hq hq h q hq hq h q hq hq h q hq hq h q h q h q hq



inancial Statement Preparation, IFRS: None
hq hq hq hq




5. Users of financial accounting statements have both coinciding and conflicting needs for infor
h q h q h q h q h q h q h q h q h q h q h q hq




mation of various types. hq hq hq




Ans: T, LO: 1, Bloom: K, Difficulty: Easy, Min: 1, AACSB: Knowledge, AICPA BC: None, AICPA AC: Reporting, AICPA PC: None, IMA: Reporting & Control: F
h q hq hq hq h q hq h q h q hq hq hq hq h q hq hq h q hq hq h q hq hq h q h q h q hq



inancial Statement Preparation, IFRS: None
hq hq hq hq




6. Although the FASB has developed a conceptual framework, no Statements of Financial Accounting Con
hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq




cepts have been issued to date. hq hq hq hq hq




Ans: F, LO: 1, Bloom: K, Difficulty: Moderate, Min: 1, AACSB: Knowledge, AICPA BC: None, AICPA AC: Reporting, AICPA PC: None, IMA: Reporting & Control: Financial
hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq h q hq



Statement Analysis, IFRS: None
hq hq hq hq




7. The passage of a new FASB Accounting Standards Update requires the support of five of the seven boa
hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq h q hq hq




rd members. hq




Ans: F, LO: 1, Bloom: K, Difficulty: Easy, Min: 1, AACSB: Knowledge, AICPA BC: None, AICPA AC: Reporting, AICPA PC: None, IMA: Reporting & Control:
h q h q hq hq h q h q h q h q hq hq hq hq h q hq hq h q h q hq h q hq hq h q h q h q hq



Financial Statement Preparation, IFRS: Nonehq hq hq hq




8. Statements of Financial Accounting Concepts set forth fundamental objectives and concepts that are
hq hq hq hq hq hq hq hq hq h q hq hq hq




used by the FASB in developing future standards of financial accounting and reporting.
hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq




Ans: T, LO: 1, Bloom: K, Difficulty: Easy, Min: 1, AACSB: Knowledge, AICPA BC: None, AICPA AC: Reporting, AICPA PC: None, IMA: Reporting & Control: F
h q hq hq hq h q hq h q h q hq hq hq hq h q hq hq h q hq hq h q hq hq h q h q h q hq



inancial Statement Analysis, IFRS: None
hq hq hq hq




9. The FASB’s Codification creates a new set of GAAP.
hq hq hq hq hq hq hq hq




Ans: F, LO: 1, Bloom: K, Difficulty: Easy, Min: 1, AACSB: Knowledge, AICPA BC: None, AICPA AC: Reporting, AICPA PC: None, IMA: Reporting & Control:
h q h q hq hq h q h q h q h q hq hq hq hq h q hq hq h q h q hq h q hq hq h q h q h q hq



Financial Statement Analysis, IFRS: None hq hq hq hq

, 1-2
hq hq Test Bank for Intermediate Accounting, Eighteenth Edition
hq hq hq hq hq hq




10. The objective of financial reporting is to report the plans made by a company to improve the productivit
hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq




y of its employees.
hq hq hq




Ans: F, LO: 1, Bloom: K, Difficulty: Easy, Min: 1, AACSB: Knowledge, AICPA BC: None, AICPA AC: Reporting, AICPA PC: None, IMA: Reporting & Control: Fin
h q h q hq hq hq hq h q h q hq hq hq hq h q hq hq h q h q hq h q hq hq h q h q h q hq



ancial Statement Preparation, IFRS: None hq hq hq hq




11. A soundly developed conceptual framework enables the FASB to issue more useful and consis
h q h q h q h q h q h q h q h q h q h q h q h q hq




tent pronouncements over time.
hq hq hq




Ans: T, LO: 2, Bloom: K, Difficulty: Easy, Min: 1, AACSB: Knowledge, AICPA BC: None, AICPA AC: Reporting, AICPA PC: None, IMA: Reporting & Control: Fin
h q hq hq hq h q hq h q h q hq hq hq hq h q hq hq h q hq hq h q hq hq h q h q h q hq



ancial Statement Analysis, IFRS: None hq hq hq hq




12. A conceptual framework is a coherent system of concepts that flow from an objective.
hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq




Ans: T, LO: 2, Bloom: K, Difficulty: Easy, Min: 1, AACSB: Knowledge, AICPA BC: None, AICPA AC: Reporting, AICPA PC: None, IMA: Reporting & Control: Fin
h q hq hq hq h q hq h q h q hq hq hq hq h q hq hq h q hq hq h q hq hq h q h q h q hq



ancial Statement Analysis, IFRS: None hq hq hq hq




13. The first level of the conceptual framework identifies the recognition, measurement, and discl
h q h q h q h q h q h q h q h q h q h q h q hq




osure concepts used in establishing accounting standards.
hq hq hq hq hq hq




Ans: F, LO: 2, Bloom: K, Difficulty: Easy, Min: 1, AACSB: Knowledge, AICPA BC: None, AICPA AC: Reporting, AICPA PC: None, IMA: Reporting & Control: Fin
h q h q hq hq h q h q h q h q hq hq hq hq h q hq hq h q h q hq h q hq hq h q h q h q hq



ancial Statement Analysis, IFRS: None hq hq hq hq




14. The objective of financial reporting serves as the foundation of the conceptual framework.
hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq




Ans: T, LO: 2, Bloom: K, Difficulty: Easy, Min: 1, AACSB: Knowledge, AICPA BC: None, AICPA AC: Reporting, AICPA PC: None, IMA: Reporting & Control: Fin
h q hq hq hq h q hq h q h q hq hq hq hq h q hq hq h q hq hq h q hq hq h q h q h q hq



ancial Statement Analysis, IFRS: None hq hq hq hq




15. Users of financial statements are assumed to need no knowledge of business and financial accounting
hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq




matters to understand the information contained in financial statements.
hq hq hq hq hq hq hq hq




Ans: F, LO: 2, Bloom: K, Difficulty: Easy, Min: 1, AACSB: Knowledge, AICPA BC: None, AICPA AC: Reporting, AICPA PC: None, IMA: Reporting & Control: Fin
h q h q hq hq h q h q h q h q hq hq hq hq h q hq hq h q h q hq h q hq hq h q h q h q hq



ancial Statement Analysis, IFRS: None hq hq hq hq




16. Relevance and faithful representation are the two fundamental qualities that make a
h q h q h q h q h q h q h q h q h q h q hq




ccounting information useful for decision-making. hq hq hq hq




Ans: T, LO: 2, Bloom: K, Difficulty: Easy, Min: 1, AACSB: Knowledge, AICPA BC: None, AICPA AC: Reporting, AICPA PC: None, IMA: Reporting & Control: Fin
h q hq hq hq h q hq h q h q hq hq hq hq h q hq hq h q hq hq h q hq hq h q h q h q hq



ancial Statement Analysis, IFRS: None hq hq hq hq




17. The idea of consistency does not mean that companies cannot switch from one accounting method to
hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq




another.
Ans: T, LO: 2, Bloom: C, Difficulty: Moderate, Min: 1, AACSB: Knowledge, AICPA BC: None, AICPA AC: Reporting, AICPA PC: None, IMA: Reporting & Control: Financial S
hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq h q hq hq



tatement Analysis, IFRS: None hq hq hq




18. Timeliness and neutrality are two ingredients of relevance. hq hq hq hq hq hq hq




Ans: F, LO: 2, Bloom: K, Difficulty: Easy, Min: 1, AACSB: Knowledge, AICPA BC: None, AICPA AC: Reporting, AICPA PC: None, IMA: Reporting & Control: Fin
h q h q hq hq h q h q h q h q hq hq hq hq h q hq hq h q h q hq h q hq hq h q h q h q hq



ancial Statement Analysis, IFRS: None hq hq hq hq




19. Verifiability and predictive value are two ingredients of faithful representation.
hq hq hq hq hq hq hq hq hq




Ans: F, LO: 2, Bloom: K, Difficulty: Easy, Min: 1, AACSB: Knowledge, AICPA BC: None, AICPA AC: Reporting, AICPA PC: None, IMA: Reporting & Control: Fin
h q h q hq hq h q h q h q h q hq hq hq hq h q hq hq h q h q hq h q hq hq hq h q h q hq



ancial Statement Analysis, IFRS: None hq hq hq hq




20. Revenues, gains, and distributions to owners all increase equity.hq hq hq hq hq hq hq hq




Ans: F, LO: 2, Bloom: C, Difficulty: Moderate, Min: 1, AACSB: Knowledge, AICPA BC: None, AICPA AC: Measurement Analysis and Interpretation, AICPA PC
h q h q h q h q h q h q h q h q h q h q h q h q h q h q h q h q h q h q h q h q h q hq



: None, IMA: Reporting & Control: Financial Statement Analysis, IFRS: None
hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq




21. Comprehensive income includes all changes in equity during a period except those r h q h q h q h q h q h q h q h q h q h q h q hq




esulting from investments by owners and distributions to owners.
hq hq hq hq hq hq hq hq




Ans: T, LO: 2, Bloom: K, Difficulty: Easy, Min: 1, AACSB: Knowledge, AICPA BC: None, AICPA AC: Measurement Analysis and Interpretation, AICPA
hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq hq h q PC: None, IMA: R
hq hq hq



eporting & Control: Financial Statement Analysis, IFRS: None
hq hq hq hq hq hq hq

Gekoppeld boek
 image
Jerry J. Weygandt, Donald E. Kieso, Terry D. Warfield Intermediate Accounting, 18e WileyPLUS Card and Loose-Leaf Set Multi-Term
Uitgever: 2022 ISBN: 9781119790952 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
27 maart 2025
Aantal pagina's
1371
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$18.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
SkilledTeacher
5.0
(1)
Verkocht
19
Volgers
3
Items
520
Laatst verkocht
3 weken geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen