Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

test bank basic geriatric nursing 7th edition by patricia a. williams

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
114
Cijfer
A+
Geüpload op
23-03-2025
Geschreven in
2024/2025

test bank basic geriatric nursing 7th edition by patricia a. williams

Instelling
Test_bank_basic_geriatric_nursing_7th_edition_by_p
Vak
Test_bank_basic_geriatric_nursing_7th_edition_by_p

Voorbeeld van de inhoud

TEST BANK g




BASIC GERIATRIC NURSING
g g




7th Edition
g




By Patricia A. Williams
g g g

,TestgBank:gBasicgGeriatricgNursing,g7thgEditiongbygPatriciagA.gWilliams


Contents
UnitgOne:gOverviewgofgAging
Chapterg1.gTrendsgandgIssues
Chapterg2.gTheoriesgofgAging
Chapterg3.PhysiologicgChanges
UnitgTwo:gBasicgSkillsgforgGerontologicgNursing
Chapterg4.gHealthgPromotion,gHealthgMaintenance,gandgHomegHealthgConsiderations
Chapterg5.gCommunicatinggwithgOldergAdults
Chapterg6.gMaintaininggFluidgBalancegandgMeetinggNutritiongNeeds
Chapterg7.gMedicationsgandgOldergAdults
Chapterg8.gHealthgAssessmentgforgOldergAdults
Chapterg9.gMeetinggSafetygNeedsgofgOldergAdults
UnitgThree:gPsychosocialgCaregofgthegElderly
Chapterg10.gCognitiongandgPerception
Chapterg11.Self-PerceptiongandgSelf-Concept
Chapterg12.gRolesgandgRelationships
Chapterg13.gCopinggandgStress
Chapterg14.gValuesgandgBeliefs
Chapterg15.gEnd-of-LifegCare
Chapterg16.gSexualitygandgAging
UnitgFour:gPhysicalgCaregofgthegElderly
Chapterg17.gCaregofgAginggSkingandgMucousgMembranes
Chapterg18.gElimination
Chapterg19.gActivitygandgExercise
Chapterg20.gSleepgandgRest

, BasicgGeriatricgNursingg7thgEditiongWilliamsgTestgBank


Chapter 01: Trends and Issues
g g g g

Williams: Basic Geriatric Nursing, 7th Edition
g g g g g




MULTIPLEgCHOICE

1. Whatgfactgexplainsgthegshiftgofghealthgcaregfocusgtowardgthegoldergadultgingtheglateg1960s?
a. Disabilitygwasgviewedgasgunavoidable.
b. Complicationsgfromgdiseasegincreasedgmortality.
c. Oldergadults’gneedsgaregsimilargtogthosegofgallgadults.
d. Preventiveghealthgcaregpracticesgincreasedglongevity.g
ANS:g D

2. Togwhatgageggroupgdoesgthegtermg“aged”gapply?
a. 55–64gyearsgofgage
b. 65–74gyearsgofgage
c. 75–84gyearsgofgage
d. 85gandgolderg
ANS:g C

3. Whichgisgtruegofgageism?
a. Itgisgdiscriminationgagainstgpersonsgsolelygongthegbasisgofgage.
b. Itgcausesgagpersongtogfeargaging.
c. Itginvolvesgthegusegofgculturalgsensitivitygtogaddressgconcernsgofgaging.
d. Itgfocusesgongresourcesgforgthegoldergadultg

ANS:g A

4. Whatgisgthegmostgbeneficialglegislationgthatghasginfluencedghealthgcaregforgthegoldergadult?
a. MedicaregandgMedicaid
b. Eliminationgofgthegmandatorygretirementgage
c. ThegAmericansgwithgDisabilitiesgAct
d. ThegDruggBenefitgProgramg
ANS:g A

5. Whatghousinggoptiongforgthegoldergadultgoffersgthegprivacygofgangapartmentgwithgr
estaurant-stylegmealsgandgsomegmedicalgandgpersonalgcaregservices?
a. Government-subsidizedghousing
b. Long-termgcaregfacility
c. Assisted-livinggcenter
d. Groupghousinggplang
ANS:g C

6. Theg75-year-
oldgmangwhoghasgbeenghospitalizedgfollowinggagseveregcasegofgpneumoniagisgconcernedgabo
utghisgmountingghospitalgbillgandgasksgifghisgMedicaregcoveragegwillgpaygforghisgcare.gWhatg
wouldgbegthegmostghelpfulgresponsegbygthegnurse?
a. MedicaregPartgCgpaysg50%gofgallgmedicalgcostsgforgpersonsgoldergthang65.

, BasicgGeriatricgNursingg7thgEditiongWilliamsgTestgBank

b. MedicaregPartgBgpaysghospitalgcostsgandgphysiciangfees.
c. MedicaregPartgAgpaysgforginpatientghospitalgcosts.
d. MedicaregPartgDgpaysg80%gofgthegchargesgmadegbygphysicians.g
ANS:g C

7. Thegdaughtergofgagpatientgwhoghasgbeengdiagnosedgwithgterminalgcancergasksgwhichgdocu
mentsgaregrequiredgtogallowghergtogmakeghealthgcaregdecisionsgforghergparent.gWhichgrespo
nsegwouldgprovidegthegmostgaccurateginformationgtogthegdaughter?
a. Advancegdirectivesgindicategthegdegreegofginterventiongdesiredgbygthegpatient.
b. Ag‘DogNotgResuscitate’gdocumentgsignedgbygthegpatientgtransfersgauthoritygtogtheg
nextgofgkin.
c. Agdurablegpowergofgattorneygforghealthgcaregtransfersgdecision-
makinggauthoritygforghealthgcaregtogagdesignatedgperson.
d. Aglivinggwillgtransfersgauthoritygtogthegphysician.g
ANS:g C

8. Thegdaughtergofgagresidentgingaglong-termgcaregfacilitygisgfrustratedgwithgherg80-year-
oldgmother’sgrefusalgtogeat.gWhichgresponsegwouldgbegthegmostgappropriate?
a. Thegrefusalgtogeatgisgangeffortgtogmaintaingagportiongofgindependencegandgs
elf-direction.
b. ThegrefusalgtogeatgisgangindicationgofgapproachinggAlzheimergdisease.
c. Thegrefusalgtogeatgisgangeffortgtoggaingattention.
d. Thegrefusalgtogeatgisgangindicationgofgthegdislikegofgtheginstitutionalgfood.
ANS:g A
9. Whengdogthegconditionsgofgaglivinggwillggogintogeffect?
a. Whengthegpatientgdeclaresgthatgdesiregingwriting
b. Whengagfamilygmembergindicatesgthegdesiregforgcurativegtherapygtogcease
c. Whengtwogphysiciansgagreegingwritinggthatgthegcriteriagingtheglivinggwillghavegbeeng
met
d. Whengthegphysiciangandgagfamilygmembergagreegthatgthegcriteriagingtheglivinggwillgh
avegbeengmet
ANS:g C

10. Ingtheg1980s,gMedicareginitiatedgagprogramgofgdiagnosis-
relatedggroupsg(DRGs)gtogreduceghospitalgcosts.gHowgdidgthegDRGsgreduceghospitalgcosts?
a. Bygclassifyinggvariousgdiagnosesgasgineligiblegforghospitalization
b. Bygallottinggagsetgamountgofghospitalgdaysgandgprospectivegpaymentgongthegbasisgofgt
hegadmittinggdiagnosis
c. Bygspecifyinggparticulargphysiciansgtogtreatgspecifiedgdiagnoses
d. Bygusinggfrequencygofgagparticulargdiagnosisgtogsetgagpaymentgscheduleg
ANS:g B

11. Whichgfacilitygwouldgbegrecommendedgforgagpatientgwhoghasghadgaghipgreplacementgandgn
eedsgphysicalgtherapy?
a. Basicgcaregfacility

Geschreven voor

Instelling
Test_bank_basic_geriatric_nursing_7th_edition_by_p
Vak
Test_bank_basic_geriatric_nursing_7th_edition_by_p

Documentinformatie

Geüpload op
23 maart 2025
Aantal pagina's
114
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

$18.49
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
PremiumExamBank Chamberlain College Nursing
Bekijk profiel
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
383
Lid sinds
2 jaar
Aantal volgers
67
Documenten
5963
Laatst verkocht
3 uur geleden
TEST BANKS AND ALL KINDS OF EXAMS SOLUTIONS

TESTBANKS, SOLUTION MANUALS & ALL EXAMS SHOP!!!! TOP 5_star RATED page offering the very best of study materials that guarantee Success in your studies. Latest, Top rated & Verified; Testbanks, Solution manuals & Exam Materials. You get value for your money, Satisfaction and best customer service!!! Buy without Doubt..

4.8

1050 beoordelingen

5
936
4
74
3
25
2
10
1
5

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen