Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank For Tort Law, 7th Edition J. Stanley Edwards, J.D.Traci L. Cull, J.D Chapter 1-19

Beoordeling
-
Verkocht
1
Pagina's
219
Cijfer
A+
Geüpload op
28-02-2025
Geschreven in
2024/2025

Test Bank For Tort Law, 7th Edition J. Stanley Edwards, J.D.Traci L. Cull, J.D Chapter 1-19

Instelling
Tort Law, 7th Edition
Vak
Tort Law, 7th Edition

Voorbeeld van de inhoud

Name: Class: Date:




TEST BANK FOR
Tort Law, 7th Edition J. Stanley Edwards, J.D.Traci L. Cull, J.D
Chapter 1-19




ChapterT01-OverviewTofTTortTLaw
TrueT/TFalse
1. UnderTallTcircumstances,TthoseTwhoTcreateTrisksTshouldTbearTtheTburdenTofTinjuriesTtheyTcreateTratherTthanTthoseT
whoTfallTpreyTtoTsuchTinjury.
a. True
b. False
ANSWER: False

2. ATtortTisTaTcivilTwrongTinTwhichTaTvictimTisTcompensatedTinTtheTformTofTdamagesTforTtheTinjuriesTtheyTsuffer.
a. True
b. False
ANSWER: True

3. WhetherTconductTisTreasonableTisTsometimesTdifficultTtoTdetermine.
a. True
b. False
ANSWER: True

4. TheTideasTofTjustice,Tfairness,TandTequalityTareTtheTcornerstonesTofTpublicTpolicyTconcerns.
PageT1

,Name: Class: Date:


a. True
b. False
ANSWER: True

5. UnderstandingTpublicTpolicyTisTessentialTtoTtortTl
aw.
a. True
b. False
ANSWER: True

6. ―SlipperyTslope‖TargumentsTreflectTadministrativeTconcernsTofTcourts.
a. True
b. False
ANSWER: True

7. IssuesTofTpersonalTandTpublicTmoralityTcannotTbeTtakenTintoTconsiderationTinTtortTlaw.
a. True
b. False
ANSWER: False

8. IfTthereTisTaTstatuteTthatTexistsTforTaTcase,TtheTjudgeTisTmandatedTtoTfollowTit.




PageT2

,Name: Class: Date:



a. True
b. False
ANSWER:TTrue

9. TheTRestatementTisTaTsetTofTguidelinesTcreatedTbyTtheTcourts.
a. True
b. False
ANSWER: False

10. TheTRestatementThasTbeenTadoptedTinTallTstat
es.Ta,TTrue
b.TFalseTANSWE
R:TFalse

11. ATtortTisTconsideredTanToffenseTagainstTsociety.
a. True
b. False
ANSWER: False

12. TheTpurposeTofTsuingTunderTtortTlawTisTtoTpunishTtheToffender.
a. True
b. FalseTANSW
ER:TFalse

13. ThereTisTnoToverlapTbetweenTtortTlawTandTcriminalTlaw.
a. True
b. FalseTANSW
ER:TFalse

14. TheTplaintiffTinTaTtortTcaseThasTtheTburdenTofTprovingTtheirTcaseTbyTaTpreponderanceTofTtheTevidence.
a. True
b. False
ANSWER: True

15. SomeTactionsTcanTresultTinTaTcriminalToffenseTasTwellTasTaTtortToffense.
a. True
b. FalseTANSW
ER:TTrue

16. InTtortTlaw,TdutiesTareTimposedTbyTlawTratherTthanTbyTbeingTvoluntarilyTassumedTorTconsentedTtoTbyTtheTparties.
a. True

PageT3

, Name: Class: Date:



b. False
ANSWER:T True

17. InTaTtortTaction,TtheTremedyTisTtoTcompensateTtheTprevailingTpartyTwithTtheTbenefitTofTtheTb
argain.Ta,TTrue
b.TFalseTANSWE
R:TFalse
18. TheTprimaryTgoalTofTtheTbloodTfeudTinTearlyTsocietiesTwasTcompensationTforTtheTvictim.
a. True
b. False
ANSWER: False

19. AnTactionTinTtrespassTrequiresTaTshowingTofTfaultTonTtheTpartTofTtheTdefendantTwhileTaTtrespassTonTtheTcaseTdoesTno
t.
a. True
b. False
ANSWER: False

20. ATplaintiffTinTaTtrespassTon-the-caseTactionTmustTshowTinjuryTandTdamage.
a. True
b. False
ANSWER: True

21. ATriseTinTnegligenceTcasesTledTtoTtheTdisintegrationTofTactionsTinTtrespassTandTtrespassTonTtheTcaseTaction
s.
a. True
b. FalseTANSW
ER:TTrue




Completion

22. isTaTtortTinTwhichTnoTfaultTorTintentTmustTbeTshown.
ANSWER:T StrictTliability

23. TheTburdenTofTproofTforTaTtortTisTpreponderanceTofTevidenceTwhileTtheTburdenTofTproofTforTaTcrimeTmustTbeTproven
.
ANSWER:T beyondTaTreasonableTdoubt

24. InTtortTlaw,TitTisTtheT interestTthatThasTbeenTviolated,TwhileTinTcriminalTlaw,TitTis
interestTthatThasTbeenTviolated.
ANSWER:T individual’s,Tsociety’s

PageT4

Geschreven voor

Instelling
Tort Law, 7th Edition
Vak
Tort Law, 7th Edition

Documentinformatie

Geüpload op
28 februari 2025
Aantal pagina's
219
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

$19.49
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
professoraxel Havard School
Bekijk profiel
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
2569
Lid sinds
3 jaar
Aantal volgers
1583
Documenten
20312
Laatst verkocht
13 uur geleden
THE EASIEST WAY TO STUDY NURSING EXAMS,STUDY GUIDES,TESTBANKS AND QUALITY EXAMS

Better grades start here! Find Study Notes, Exam answer packs, Assignment guided solutions and more. Study faster & better. Always leave a review after purchasing any document so as to make sure our customers are 100% satisfied.....All the Best!!!!!!

3.8

483 beoordelingen

5
224
4
83
3
91
2
28
1
57

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen