Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

Test bank or Memmler's The Human Body in Health and Disease, Enhanced Edition 14thEdition

Beoordeling
3.0
(3)
Verkocht
6
Pagina's
775
Cijfer
A+
Geüpload op
15-02-2025
Geschreven in
2024/2025

Test bank or Memmler's The Human Body in Health and Disease, Enhanced Edition 14thEdition

Instelling
Memmler\\\'s The Human Body In Health
Vak
Memmler\\\'s The Human Body in Health

Voorbeeld van de inhoud

Test bank For Memmler's The Huma
F F F F F




n Body in Health and Disease, Enhanc
F F F F F F




ed Edition 14th Edition
F F F


[Document subtitle]
F




[DATE]
USIU
[CompanyFaddress]

,ChapterF1:FOrganizationFofFtheFHumanFBodyFTestFBankFMU

LTIPLEFCHOICE


1. WhichFwordFisFderivedFfromFtheFGreekFwordFmeaningF“cuttingF up”?
A. dissection C. pathology
B. physiology D. anatomy

ANS:FD PTS: 1 DIF: Memorization
REF:F F MCS:F3 TOP:F Introduction

2. WhichFwordFisFdefinedFasFtheFstudyFofFtheFfunctionFofFlivingForganismsF
andFtheirFparts?
A. dissection C. pathology
B. physiology D. anatomy

ANS: B PTS: 1 DIF: Memorization
REF: MCS:F6 TOP:F Introduction

3. WhichFwordF isFdefinedF asFtheF scientificF studyFofFdisease?
A. dissection C. pathology
B. physiology D. anatomy

ANS: C PTS: 1 DIF: Memorization
REF: MCS:F6 TOP: Introduction

4. Cells
A. areFmoreFcomplexFthanFtissues
B. areFtheFfirstFlevelFofForganizationFinFthe
body
C. areFtheFsmallestFlivingFunitsFofFstructure
andFfunctionFinFtheFbody
D. bothFBFandFC

ANS:F C PTS: 1 DIF: Application REF: MCS:F8
TOP:F StructuralFlevelsFofForganization

5. AFgroupFofFcellsFthatFactFtogetherFtoFperformFaFfunctionFisFcalledF a(n)
A. molecule C. tissue
B. organ D. organism

ANS:F C PTS: 1 DIF:
MemorizationFREF: MCS:F8
TOP:FStructuralFlevelsFofForganization

6. TheFheartFisFanFexampleFofF a(n)

, A. organ C. organism
B. tissue D. system

ANS:F A PTS: 1 DIF: Application REF: MCS:F8
TOP:F StructuralFlevelsFofForganization

7. TheFlevelsFofForganizationFfromFmostFsimpleFtoFmostFcomplexF are
A. cellF F chemicalF F organ tissueF
system
B. tissueF F cellF F chemical organF
system
C. chemicalF F tissueF F cell organ
system
D. chemicalF F cellF F tissue organF
system

ANS:F D PTS: 1 DIF:
MemorizationFREF: MCS:F7
TOP:FStructuralFlevelsFofForganization

8. WhenFusingFdirectionalFtermsFtoFdescribeFtheFbody,FitFisFassumedFthatF
theFbodyFisFinFwhatFposition?
A. supine C. lateral
B. anatomical D. prone

ANS:F B PTS: 1 DIF:
MemorizationFREF: MCS:F9
TOP:FAnatomicalFposition

9. TheFsupineFposition
A. describesFtheFbodyFlyingFfaceFup
B. isFalsoFcalledFanatomicalFposition
C. describesFtheFbodyFlyingFfaceFdown
D. bothFAFandFB

ANS:FAFREF PTS: 1 DIF:
: MemorizationFTOP:FAnatomicalFpo
MCS: sition
F9




10. TheFproneFposition
A. describesFtheFbodyFlyingFfaceFup
B. isFalsoFcalledFtheFanatomicalFposition
C. describesFtheFbodyFlyingFfaceFdown
D. bothFBFandFC

ANS:FCFREF : MCS:F9

, PTS: 1 DIF:
M
e
m
o
r
i
z
a
t
i
o
n
F

T
O
P
:
F

A
n
a
t
o
m
i
c
a
l
F

p
o
s
i
t
i
o
n

Geschreven voor

Instelling
Memmler\\\'s The Human Body in Health
Vak
Memmler\\\'s The Human Body in Health

Documentinformatie

Geüpload op
15 februari 2025
Aantal pagina's
775
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

$21.99
Krijg toegang tot het volledige document:
Gekocht door 6 studenten

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Beoordelingen van geverifieerde kopers

Alle 3 reviews worden weergegeven
6 maanden geleden

Some information is correct and some is not

6 maanden geleden

I understand that the document didn’t meet your expectations. Keep in mind that reviews are subjective, and other students found it useful, which is why it has a higher overall rating. It’s important to evaluate whether it met the stated purpose rather than comparing it to personal preferences.

8 maanden geleden

8 maanden geleden

Thank you for the purchase & I really appreciate you taking the time to share your rating with me.

10 maanden geleden

10 maanden geleden

Thank you for the positive review wish you all the best in your studies.

3.0

3 beoordelingen

5
0
4
2
3
0
2
0
1
1
Betrouwbare reviews op Stuvia

Alle beoordelingen zijn geschreven door echte Stuvia-gebruikers na geverifieerde aankopen.

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
PremiumExamBank Chamberlain College Nursing
Bekijk profiel
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
385
Lid sinds
2 jaar
Aantal volgers
67
Documenten
6000
Laatst verkocht
11 uur geleden
TEST BANKS AND ALL KINDS OF EXAMS SOLUTIONS

TESTBANKS, SOLUTION MANUALS & ALL EXAMS SHOP!!!! TOP 5_star RATED page offering the very best of study materials that guarantee Success in your studies. Latest, Top rated & Verified; Testbanks, Solution manuals & Exam Materials. You get value for your money, Satisfaction and best customer service!!! Buy without Doubt..

4.8

1050 beoordelingen

5
936
4
74
3
25
2
10
1
5

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen