Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

tes tbank for ethical dilemmas and decisions in criminal justice 8thedition stamped

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
345
Cijfer
A+
Geüpload op
13-02-2025
Geschreven in
2024/2025

tes tbank for ethical dilemmas and decisions in criminal justice 8thedition stamped

Instelling
Ethical_dilemmas_and_decisions_in_cri
Vak
Ethical_dilemmas_and_decisions_in_cri

Voorbeeld van de inhoud

https://browsegrades.net/singlePaper/416805/testbank-for-ethical-dilemmas-and-decisions-in-


TEST BANK FOR
f f




Ethical Dilemmas and Decisions in Criminal Justice, 8th Edi
f f f f f f f f




tion






,https://browsegrades.net/singlePaper/416805/testbank-for-ethical-dilemmas-and-decisions-in-
TEST BANK FOR
f f




Ethical Dilemmas and Decisions in Criminal Justice, 8th Edition Chapter 1
f f f f f f f f f f




-14


Chapter 1 f



MULTIPLEfCHOICE


1. Allfpublicfservantsfhaveftheffollowingfcharacteristicsfexcept:

a. paidffromfpublicfpurse

b. specialfduties

c. powerftofusefforce

d. heldftofhigherfstandard




ANS:fC REF:fp.f4 OBJ:f LOf2




2. Whichfofftheffollowingfisfnotfonefoffthefethicalfprinciplesfthatfgovernfpublicfservantsfide
ntifiedfbyfthefJosephsonfInstitute?

a. accountability
b. democraticfleadership
c. publicfservice
d. incompletefjudgment



ANS:fD REF:fp.4 OBJ:fLOf2






,https://browsegrades.net/singlePaper/416805/testbank-for-ethical-dilemmas-and-decisions-in-


3. Thosefexemptffromflegalfandfmoralfculpabilityfincludefallfofftheffollowingfexcept:

a. thefinsane
b. thefyoung
c. thefpoor
d. onefwhosefactionsfwerefcoerced



ANS:fC REF:fp.f12 OBJ:fLOf4




4. WhichfofftheffollowingfisfnotfonefoffBraswell’sfreasonsftofstudyfethics?

a. developfcriticalfthinkingfskills
b. becomefawarefandfopenftofethicalfissues
c. developfwholesight
d. improvefpublicfimage



ANS:fD REF:fp.f6 OBJ:fLOf1f&f2



5. Thefterm refersftofwhatfisfjudgedfasfgoodfconduct.

a. values
b. morality
c. honor
d. goodness



ANS:fB REF:fp.f6 OBJ:fLOf3

6. Thefdisciplinefinvestigatingfthefmeaningfoffethicalfsystemsfandfwhetherftheyfarefrelativeforf
arefuniversalfisfknownfas:






, https://browsegrades.net/singlePaper/416805/testbank-for-ethical-dilemmas-and-decisions-in-


a. normativefethics
b. appliedfethics
c. forensicfethics
d. meta-ethics



ANS:fD REF:fp.f6 OBJ:fLOf3




7. ethicsfdeterminefwhatfpeoplefoughtftofdofandfdefinesfmoralfdutiesfba
sedfonfethicalfsystemsforfotherfmeansfoffanalysis.

a. Applied
b. Normative
c. Professional
d. Conventional



ANS:fB REF:fp.f8 OBJ:fLOf3




8. Thefapplicationfoffethicalfprinciplesftofspecificfissuesfsuchfasfsocialfresearchforfmedicalfpra
cticefisfcalled:

a. meta-ethics
b. normativefethics
c. appliedfethics
d. practicalfethics



ANS:fC REF:fp.f8 OBJ:fLOf3

Geschreven voor

Instelling
Ethical_dilemmas_and_decisions_in_cri
Vak
Ethical_dilemmas_and_decisions_in_cri

Documentinformatie

Geüpload op
13 februari 2025
Aantal pagina's
345
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

$18.49
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
PremiumExamBank Chamberlain College Nursing
Bekijk profiel
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
378
Lid sinds
2 jaar
Aantal volgers
67
Documenten
5937
Laatst verkocht
11 uur geleden
TEST BANKS AND ALL KINDS OF EXAMS SOLUTIONS

TESTBANKS, SOLUTION MANUALS & ALL EXAMS SHOP!!!! TOP 5_star RATED page offering the very best of study materials that guarantee Success in your studies. Latest, Top rated & Verified; Testbanks, Solution manuals & Exam Materials. You get value for your money, Satisfaction and best customer service!!! Buy without Doubt..

4.8

1050 beoordelingen

5
936
4
74
3
25
2
10
1
5

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen