Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank For Human Anatomy, 6th Edition Saladin

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
443
Cijfer
A+
Geüpload op
05-02-2025
Geschreven in
2024/2025

Test Bank For Human Anatomy, 6th Edition SaladinTest Bank For Human Anatomy, 6th Edition SaladinTest Bank For Human Anatomy, 6th Edition SaladinTest Bank For Human Anatomy, 6th Edition SaladinTest Bank For Human Anatomy, 6th Edition Saladin

Meer zien Lees minder
Instelling
Human Anatomy, 6th Edition Saladin
Vak
Human Anatomy, 6th Edition Saladin

Voorbeeld van de inhoud

Human Anatomy, 6e (Saladin)
Chapter 1 The Study of Human Anatomy

1) Which of the following is not true?
A) Anatomy is the study of the structure of the body.
B) Gross anatomy is the study of tissues and cells.
C) Comparative anatomy is the study of more than one species.
D) Regional anatomy is the study of multiple organ systems in a specific area of the body.
E) Systemic anatomy focuses on one organ system at a time.

Answer: B
Section: 1.01
Topic: Scope of anatomy and physiology; Basic terminology
Bloom's: 2. Understand
Learning Outcome: 1.1a Define anatomy and some of its subdisciplines.
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible

2) The study of microscopic tissues is called ________.
A) cytology
B) gross anatomy
C) dissection
D) histology
E) auscultation

Answer: D
Section: 1.01
Topic: Basic terminology
Bloom's: 1. Remember
Learning Outcome: 1.1a Define anatomy and some of its subdisciplines.
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible

3) A subdiscipline of anatomy in which multiple organ systems are studied in a specific area of
the body is ________ anatomy.

Answer: regional
Section: 1.01
Topic: Scope of anatomy and physiology
Bloom's: 1. Remember
Learning Outcome: 1.1a Define anatomy and some of its subdisciplines.
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible




1
Copyright © 2020 McGraw-Hill Education. All rights reserved.
No reproduction or distribution without the prior written onsent of McGraw-Hill Education.

,4) ________ anatomy is the study of structures visible to the naked eye. 8) Auscultation is ________.
A) listening to natural sounds made by the body
Answer: Gross B) looking at the body's appearance in a physical examination
Section: 1.01 C) feeling a structure with the hands
Topic: Scope of anatomy and physiology D) tapping on the body and feeling for resistance
Bloom's: 1. Remember E) examining test results for diagnosis of symptoms involving the abdominal cavity
Learning Outcome: 1.1a Define anatomy and some of its subdisciplines.
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible Answer: A
Section: 1.01
5) Functional ________ goes beyond simply studying the structure of organs and provides Topic: Basic terminology
reasons for them. Bloom's: 1. Remember
Learning Outcome: 1.1b Name and describe some approaches to studying anatomy.
Answer: morphology Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible
Section: 1.01
Topic: Scope of anatomy and physiology 9) Feeling a structure, like a swollen lymph node, with the hands is called ________.
Bloom's: 1. Remember
Learning Outcome: 1.1a Define anatomy and some of its subdisciplines. Answer: palpation
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible Section: 1.01
Topic: Basic terminology
6) Regional anatomy is the study of multiple organ systems at once in a particular portion of the Bloom's: 1. Remember
body. Learning Outcome: 1.1b Name and describe some approaches to studying anatomy.
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible
Answer: TRUE
Section: 1.01 10) Listening to natural sounds made by the body is called ________.
Topic: Scope of anatomy and physiology
Bloom's: 1. Remember Answer: auscultation
Learning Outcome: 1.1a Define anatomy and some of its subdisciplines. auscultating
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible Section: 1.01
Topic: Basic terminology
7) Which of the following is true regarding systemic versus regional anatomy? Bloom's: 1. Remember
A) Systemic anatomy focuses on only one system at a time. Learning Outcome: 1.1b Name and describe some approaches to studying anatomy.
B) Regional anatomy focuses on only one system at a time. Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible
C) Systemic anatomy focuses on several organ systems.
D) Systemic anatomy focuses on several regions of the body. 11) If a physician feels for broken bones under the skin, she would be utilizing the method of
study referred to as ________.
Answer: A
Section: 1.01 Answer: palpation
Topic: Scope of anatomy and physiology palpating
Bloom's: 4. Analyze Section: 1.01
Learning Outcome: 1.1a Define anatomy and some of its subdisciplines. Topic: Basic terminology
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible Bloom's: 3. Apply
Learning Outcome: 1.1b Name and describe some approaches to studying anatomy.
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible




2 3
Copyright © 2020 McGraw-Hill Education. All rights reserved. Copyright © 2020 McGraw-Hill Education. All rights reserved.
No reproduction or distribution without the prior written onsent of McGraw-Hill Education. No reproduction or distribution without the prior written onsent of McGraw-Hill Education.

,12) Percussion is the tapping of a body part for examination. 15) Which medical imaging technique would be most useful for revealing a tumor in the brain?
A) Computed tomography (CT) scan
Answer: TRUE B) Radiography
Section: 1.01 C) Sonography
Topic: Basic terminology D) Echocardiography
Bloom's: 1. Remember E) Either a CT scan or sonography would be appropriate.
Learning Outcome: 1.1b Name and describe some approaches to studying anatomy.
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible Answer: A
Section: 1.01
13) Which medical imaging technique relies on the injection of radioactively labeled glucose and Topic: Basic terminology
reveals which tissues are most metabolically active? Bloom's: 3. Apply
A) Positron emission tomography (PET) scan Learning Outcome: 1.1c Describe some methods of medical imaging.
B) Sonography Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible
C) Computed tomography (CT) scan
D) Magnetic resonance imaging (MRI) 16) You want to determine which part of the brain is most active when a person is forming a
E) Radiography sentence before they say the words out loud. Which imaging technique would be most useful?
A) Radiography
Answer: A B) Angiography
Section: 1.01 C) Positron emission tomography (PET scan)
Topic: Basic terminology D) Computed tomography (CT scan)
Bloom's: 1. Remember E) Sonography
Learning Outcome: 1.1c Describe some methods of medical imaging.
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible Answer: C
Section: 1.01
14) Which medical imaging technique relies on the absorption of high-energy radiation and Topic: Basic terminology
reveals dense tissues, such as bone and teeth? Bloom's: 3. Apply
A) Positron emission tomography (PET) scan Learning Outcome: 1.1c Describe some methods of medical imaging.
B) Sonography Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible
C) Computed tomography (CT) scan
D) Magnetic resonance imaging (MRI) 17) Which imaging technique is most commonly used to view a fetus in utero?
E) Radiography A) Radiography
B) Computed tomography (CT)
Answer: E C) Magnetic resonance imaging (MRI)
Section: 1.01 D) Sonography
Topic: Basic terminology E) Positron emission tomography (PET)
Bloom's: 1. Remember
Learning Outcome: 1.1c Describe some methods of medical imaging. Answer: D
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible Section: 1.01
Topic: Basic terminology
Bloom's: 2. Understand
Learning Outcome: 1.1c Describe some methods of medical imaging.
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible




4 5
Copyright © 2020 McGraw-Hill Education. All rights reserved. Copyright © 2020 McGraw-Hill Education. All rights reserved.
No reproduction or distribution without the prior written onsent of McGraw-Hill Education. No reproduction or distribution without the prior written onsent of McGraw-Hill Education.

, 18) ________ resonance imaging is an imaging technique that relies on electromagnets to reveal
images of soft tissue. 23) Situs inversus is a condition in which ________.
A) an individual has no lenses in the eye
Answer: Magnetic B) the kidney is flipped anterior to posterior
Section: 1.01 C) the organs of the thoracic and abdominal cavities are reversed between right and left
Topic: Basic terminology D) the appendix is affixed to the small intestine instead of the large intestine
Bloom's: 1. Remember E) an individual has incessant and painful heartburn
Learning Outcome: 1.1c Describe some methods of medical imaging.
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible Answer: C
Section: 1.01
19) ________ is the imaging technique most often used to reveal a fetus in utero. Topic: Basic terminology
Bloom's: 1. Remember
Answer: Sonography Learning Outcome: 1.1d Discuss the variability of human anatomy.
Ultrasound Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible
Section: 1.01
Topic: Basic terminology 24) Though external appearances differ significantly, internal anatomy between humans is all the
Bloom's: 1. Remember same.
Learning Outcome: 1.1c Describe some methods of medical imaging.
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible Answer: FALSE
Section: 1.01
20) ________ is the branch of medicine concerned with imaging techniques. Bloom's: 1. Remember
Learning Outcome: 1.1d Discuss the variability of human anatomy.
Answer: Radiology Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible
Section: 1.01
Topic: Basic terminology 25) The fact that most of us have five lumbar vertebrae, but some people have six and some have
Bloom's: 1. Remember four, is an example of ________ variation among organisms.
Learning Outcome: 1.1c Describe some methods of medical imaging. A) cellular
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible B) holistic
C) physiological
21) To produce images of soft tissue in the body, ________ resonance imaging would be D) anatomical
utilized. E) reductionist

Answer: magnetic Answer: D
Section: 1.01 Section: 1.01
Topic: Basic terminology Topic: Basic terminology
Bloom's: 3. Apply Bloom's: 2. Understand
Learning Outcome: 1.1c Describe some methods of medical imaging. Learning Outcome: 1.1d Discuss the variability of human anatomy.
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible

22) Positron emission tomography (PET scan) assesses the metabolic state of a tissue.

Answer: TRUE
Section: 1.01
Topic: Basic terminology
Bloom's: 1. Remember
Learning Outcome: 1.1c Describe some methods of medical imaging.
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible
6 7
Copyright © 2020 McGraw-Hill Education. All rights reserved. Copyright © 2020 McGraw-Hill Education. All rights reserved.
No reproduction or distribution without the prior written onsent of McGraw-Hill Education. No reproduction or distribution without the prior written onsent of McGraw-Hill Education.

Geschreven voor

Instelling
Human Anatomy, 6th Edition Saladin
Vak
Human Anatomy, 6th Edition Saladin

Documentinformatie

Geüpload op
5 februari 2025
Aantal pagina's
443
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

$25.99
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
DrREED Chamberlain college of nursing
Bekijk profiel
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
151
Lid sinds
3 jaar
Aantal volgers
25
Documenten
2374
Laatst verkocht
9 uur geleden
⭐ Elite Academic Resource Center | Premium Nursing & Medical Exam Prep

Welcome to a premium academic resource center dedicated to excellence in nursing and healthcare education. We specialize in high-quality, expertly structured test banks, exam preparation guides, and comprehensive study bundles designed for serious students aiming for top performance. Every resource is carefully curated for accuracy, clarity, and exam relevance, ensuring efficient and confident preparation. Our materials support success in advanced nursing and medical examinations

Lees meer Lees minder
4.9

752 beoordelingen

5
723
4
13
3
6
2
2
1
8

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen