Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 896 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank for Accounting Information Systems, 16th Edition by Marshall B Romney

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 896 pagina's

Test Bank for Accounting Information Systems, 16th Edition by Marshall B Romney V

Voorbeeld van de inhoud

Test Bank for Accounting Information Systems
d d d d d

Sixteenth Edition d


AccountingdInformationdSystems,d16ed(Romney)
Chapterd1 ConceptualdFoundationsdofdAccountingdInformationdSystems

1 Distinguishddatadfromdinformation,ddiscussdthedcharacteristicsdofdusefuldinformation,dandde
xplaindhowdtoddeterminedthedvaluedofdinformation.

1) Whichdofdthedfollowingdstatementsdbelowdshowsdthedcontrastdbetweenddatadanddinformation?
A) Datadisdthedprimarydoutputdofdandaccountingdinformationdsystem.
B) Informationdisdthedprimarydoutputdofdandaccountingdinformationdsystem.
C) Datadisdmoredusefuldinddecisiondmakingdthandinformation.
D) Datadanddinformationdaredthedsame.d
Answer:d B
Concept:dThedconceptdofdinformationd
Objective:dLearningdObjectived1dDiffi
culty:d Easy
AACSB: AnalyticaldThinking

2) Whendadsubsystem'sdgoalsdaredinconsistentdwithdthedgoalsdofdanotherdsubsystemdordwithdtheds
ystemdasdadwhole,ditdcreates
A) systemdinconsistence.
B) systemdconflict.
C) goaldinconsistence.
D) goaldconflict.
Answer:ddd D
Concept:dThedconceptdofdinformationd
Objective:dLearningdObjectived1dDiffi
culty:d Easy
AACSB: AnalyticaldThinking

3) Whendadsubsystemdachievesditsdgoalsdwhiledcontributingdtodthedorganization'sdoveralldgoal,ditdisdc
alled
A) systemdmatch.
B) systemdcongruence.
C) goaldcongruence.
D) goaldmatch.
Answer:d C
Concept:dThedconceptdofdinformationd
Objective:dLearningdObjectived1dDiffi
culty:d Easy
AACSB: AnalyticaldThinking




1

,4) Informationdisdbestddescribeddas
A) rawdfactsdaboutdtransactions.
B) datadthatdhasdbeendorganizeddanddprocesseddsodthatditdisdmeaningfuldtodtheduser.
C) factsdthatdaredusefuldwhendprocesseddindadtimelydmanner.
D) thedsamedthingdasddata.d
Answer:d B
Concept:dThedconceptdofdinformationd
Objective:dLearningdObjectived1dDiffi
culty:d Easy
AACSB: AnalyticaldThinking

5) Thedvaluedofdinformationdcandbestdbeddetermineddby
A) itsdusefulnessdtoddecisiondmakers.
B) itsdrelevancedtoddecisiondmakers.
C) thedbenefitsdassociateddwithdobtainingdthedinformationdminusdthedcostdofdproducingdit.
D) thedextentdtodwhichditdoptimizesdthedvaluedchain.d
Answer:d C
Concept:dThedconceptdofdinformationd
Objective:dLearningdObjectived1dDiffi
culty:d Moderate
AACSB: AnalyticaldThinking

6) Andaccountingdinformationdsystemd(AIS)dprocesses todprovidedusersdwith .
A) data;dinformation
B) data;dtransactions
C) information;ddata
D) data;dbenefitsd
Answer:d A
Concept:dThedconceptdofdinformationd
Objective:dLearningdObjectived1dDiffi
culty:d Easy
AACSB: AnalyticaldThinking

7) d
informationdreducesduncertainty,dimprovesddecisiondmakers'dabilitydtodmakedpredictions
,dordconfirmsdexpectations.
A) Timely
B) Accurate
C) Relevant
D) Completed
Answer:d C
Concept:d InformationdneedsdanddbusinessdprocessesdObjecti
ve:d LearningdObjectived1
Difficulty:d Easy
AACSB: AnalyticaldThinking



2

,8) Informationdthatdisdfreedfromderrordordbiasdanddfaithfullydrepresentsdthedeventsdordactivitiesdofdt
hedorganizationdis
A) relevant.
B) accurate.
C) verifiable.
D) timely.d
Answer:d B
Concept:dThedconceptdofdinformationd
Objective:dLearningdObjectived1dDiffi
culty:d Easy
AACSB: AnalyticaldThinking

9) Informationdthatddoesdnotdomitdimportantdaspectsdofdthedunderlyingdeventsdordactivitiesdthatditd
measuresdis
A) complete.
B) available.
C) relevant.
D) timely.d
Answer:dA
Concept:dThedconceptdofdinformationd
Objective:dLearningdObjectived1dDiffi
culty:d Easy
AACSB: AnalyticaldThinking

10) Informationdis
whendtwodknowledgeabledpeopledindependentlydproducedthedsamedinformation.
A) verifiable
B) relevant
C) accurate
D) completed
Answer:d A
Concept:dThedconceptdofdinformationd
Objective:dLearningdObjectived1dDiffi
culty:d Easy
AACSB: AnalyticaldThinking




3

, 11) Datadmustdbedconverteddintodinformationdtodbedconsidereddusefuldanddmeaningfuldforddecisiond
making.dTheredared14dcharacteristicsdthatdmakedinformationdbothdusefuldanddmeaningful.dIfdinform
ationdisdfreedfromderrordordbiasdanddfaithfullydrepresentsdthedeventsdordactivitiesdofdthedorganization
,ditdisdrepresentativedofdthedcharacteristicdof
A) relevancy.
B) timeliness.
C) understandability.
D) accuracy.d
Answer:d D
Concept:dThedconceptdofdinformationd
Objective:dLearningdObjectived1dDiffi
culty:d Easy
AACSB: AnalyticaldThinking

12) Datadmustdbedconverteddintodinformationdtodbedconsidereddusefuldanddmeaningfuldforddecisiond
making.dTheredared14dcharacteristicsdthatdmakedinformationdbothdusefuldanddmeaningful.dIfdinform
ationdcandhelpdreduceduncertainty,dimprovesddecisiondmaking,dordconfirmsdordcorrectsdpriordexpecta
tions,ditdisdrepresentativedofdthedcharacteristicdof
A) objectivity.
B) relevance.
C) completeness.
D) truthfulness.d
Answer:d B
Concept:dThedconceptdofdinformationd
Objective:dLearningdObjectived1dDiffi
culty:d Easy
AACSB: AnalyticaldThinking

13) Datadmustdbedconverteddintodinformationdtodbedconsidereddusefuldanddmeaningfuldforddecisiond
making.dTheredared14dcharacteristicsdthatdmakedinformationdbothdusefuldanddmeaningful.dIfdthedsa
medinformationdcandbedreproduceddbydtwodindependentdanddknowledgeabledpeople,ditdisdrepresenta
tivedofdthedcharacteristicdof
A) accuracy.
B) relevance.
C) verifiability.
D) truthfulness.d
Answer:d C
Concept:dThedconceptdofdinformationd
Objective:dLearningdObjectived1dDiffi
culty:d Easy
AACSB: AnalyticaldThinking




4

Gekoppeld boek
 image
Uitgever: 2001 ISBN: 9780324026399 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
27 januari 2025
Aantal pagina's
896
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$18.49

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Allstudyyguide
4.8
(850)
Verkocht
14
Volgers
2
Items
546
Laatst verkocht
4 weken geleden


Reviews van geverifieerde kopers



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen