Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank for Biology 5th Edition Brooker | Complete Chapters 1 - 60 | Questions and Answers with explanation | PDF format | Latest 2024

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
134
Cijfer
A+
Geüpload op
22-01-2025
Geschreven in
2024/2025

Test Bank for Biology 5th Edition Brooker | Complete Chapters 1 - 60 | Questions and Answers with explanation | PDF format | Latest 2022Test Bank for Biology 5th Edition Brooker | Complete Chapters 1 - 60 | Questions and Answers with explanation | PDF format | Latest 2022Test Bank for Biology 5th Edition Brooker | Complete Chapters 1 - 60 | Questions and Answers with explanation | PDF format | Latest 2022Test Bank for Biology 5th Edition Brooker | Complete Chapters 1 - 60 | Questions and Answers with explanation | PDF format | Latest 2022Test Bank for Biology 5th Edition Brooker | Complete Chapters 1 - 60 | Questions and Answers with explanation | PDF format | Latest 2022Test Bank for Biology 5th Edition Brooker | Complete Chapters 1 - 60 | Questions and Answers with explanation | PDF format | Latest 2022

Meer zien Lees minder
Instelling
Biology 121
Vak
Biology 121

Voorbeeld van de inhoud

, DOWNLOAD THE Test Bank for Biology 5th Edition Brooker J J J J J J J J




Biology, 5e (Brooker) J J


Chapter 2 The Chemical Basis of Life I: Atoms, Molecules, and Water
J J J J J J J J J J




1) The atomic number of an atom is
J J J J J J


A) the number of protons in the atom.
J J J J J J


B) the number of neutrons in the atom.
J J J J J J


C) the number of protons and electrons in the atom.
J J J J J J J J


D) the number of protons and neutrons in the atom.
J J J J J J J J


E) None of these choices are correct. J J J J J




Answer: A Section J J


: 02.01 Topic: Ato
J J J


ms
Bloom's: 1. Remember Accessibility: J J J


JKeyboard Navigation J


LO: 02.01.01 Describe the general structure of atoms.
J J J J J J J J




2) The smallest functional units of matter that cannot be further broken down by ordinary che
J J J J J J J J J J J J J J


mical or physical means are
J J J J


A) atoms.
B) molecules.
C) proteins.
D) shells.
E) bonds.

Answer: A Section J J


: 02.01 Topic: Ato
J J J


ms
Bloom's: 1. Remember Accessibility: J J J


JKeyboard Navigation J


LO: 02.01.01 Describe the general structure of atoms.
J J J J J J J J




3) With an atomic mass of 16 and an atomic number of 8, it follows that oxygen
J J J J J J J J J J J J J J J


A) has eight electrons. J J


B) has 16 neutrons. J J


C) can readily form bonds with 2 other atoms.
J J J J J J J


D) weighs 16 grams. J J




Answer: A, C S J J J


ection: 02.01 T J J


opic: Atoms J


Bloom's: 2. Understand Accessibility J J J


: Keyboard Navigation
J J


LO: 02.01.05 CoreSKILLS Quantify atomic mass using units such as daltons and moles.
J J J J J J J J J J J J J




1
Copyright 2020 © McGraw- J J J

Hill Education. All rights reserved. No reproduction or distribution without the prior written consent of McGraw-
J J J J J J J J J J J J J J J

Hill Education. J



mynursytest.store

, DOWNLOAD THE Test Bank for Biology 5th Edition Brooker J J J J J J J J




4) The nucleus of an atom is composed of
J J J J J J J


A) protons.
B) neutrons.
C) electrons.
D) protons and neutrons. J J


E) protons and electrons. J J




Answer: D Section J J


: 02.01 Topic: Ato
J J J


ms
Bloom's: 1. Remember Accessibility: J J J


JKeyboard Navigation J


LO: 02.01.01 Describe the general structure of atoms.
J J J J J J J J




5) Ernest Rutherford's key experiment on alpha particle bombardment of gold foil was important to t
J J J J J J J J J J J J J J


he development of
J J


A) detection methods for protons. J J J


B) alpha particle emitters. J J


C) gold as an element. J J J


D) the modern model for atomic structure.
J J J J J


E) the concept that atoms have a homogenous distribution of protons throughout the atom.
J J J J J J J J J J J J




Answer: D Section J J


: 02.01 Topic: Ato
J J J


ms
Bloom's: 1. Remember Accessibility: J J J


JKeyboard Navigation J


LO: 02.01.02 CoreSKILLS Interpret the results of an experiment indicating that most of an atom is
J J J J J J J J J J J J J J J J


empty space. J




6) If a scientist were to shoot protons through an atom as Rutherford did with gold foil, he or she woul
J J J J J J J J J J J J J J J J J J J


d likely find that
J J J


A) most of the protons passed straight through the atom.
J J J J J J J J


B) few of the protons passed straight through the atom.
J J J J J J J J


C) most of the protons deflected or bounced back from the atom.
J J J J J J J J J J


D) most of the protons were absorbed by the atom.
J J J J J J J J


E) the atom emitted electrons.
J J J




Answer: A Section J J


: 02.01 Topic: Ato
J J J


ms
Bloom's: 2. Understand Accessibility J J J


: Keyboard Navigation
J J


LO: 02.01.02 CoreSKILLS Interpret the results of an experiment indicating that most of an atom is
J J J J J J J J J J J J J J J J


empty space. J




2
Copyright 2020 © McGraw- J J J

Hill Education. All rights reserved. No reproduction or distribution without the prior written consent of McGraw-
J J J J J J J J J J J J J J J

Hill Education. J



mynursytest.store

, DOWNLOAD THE Test Bank for Biology 5th Edition Brooker J J J J J J J J




7) The first, innermost energy shell of an atom
J J J J J J J


A) can have a maximum of 8 electrons.
J J J J J J


B) can have a maximum of 2 electrons.
J J J J J J


C) is called the 2p orbital.
J J J J


D) is called the 1s orbital and can have a maximum of 8 electrons.
J J J J J J J J J J J J


E) is called the 2p orbital and can have a maximum of 2 electrons.
J J J J J J J J J J J J




Answer: B Section J J


: 02.01 Topic: Ato
J J J


ms
Bloom's: 1. Remember Accessibility: J J J


JKeyboard Navigation J


LO: 02.01.03 CoreSKILLS Define orbital and electron shell.
J J J J J J J J




8) Tritiated hydrogen (3H) differs from hydrogen (1H) in that
J J J J J J J J


A) 3H has 2 more protons than 1H.
J J J J J J


B) 3H has 2 more electrons than 1H.
J J J J J J


C) 3H has 2 more neutrons than 1H.
J J J J J J


D) 3H has the same number of neutrons as 1H.
J J J J J J J J


E) 3H has a different electron configuration than 1H.
J J J J J J J




Answer: C Section J J


: 02.01 Topic: Ato
J J J


ms
Bloom's: 2. Understand Accessibility J J J


: Keyboard Navigation
J J


LO: 02.01.06 Explain how a single element may exist in two or more forms, called isotopes, and ho
J J J J J J J J J J J J J J J J J


w certain isotopes have importance in human medicine.
J J J J J J J




9) Isotopes are different forms of the same element that
J J J J J J J J


A) differ in their number of neutrons.
J J J J J


B) differ in their number of protons.J J J J J


C) are all produced artificially.
J J J


D) cannot form covalent bonds. J J J


E) cannot form ions. J J




Answer: A Section J J


: 02.01 Topic: Ato
J J J


ms
Bloom's: 2. Understand Accessibility J J J


: Keyboard Navigation
J J


LO: 02.01.06 Explain how a single element may exist in two or more forms, called isotopes, and ho
J J J J J J J J J J J J J J J J J


w certain isotopes have importance in human medicine.
J J J J J J J




3
Copyright 2020 © McGraw- J J J

Hill Education. All rights reserved. No reproduction or distribution without the prior written consent of McGraw-
J J J J J J J J J J J J J J J

Hill Education. J



mynursytest.store

Geschreven voor

Instelling
Biology 121
Vak
Biology 121

Documentinformatie

Geüpload op
22 januari 2025
Aantal pagina's
134
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

$20.99
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
mariaseth Howard County Community College
Bekijk profiel
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
42
Lid sinds
1 jaar
Aantal volgers
0
Documenten
1158
Laatst verkocht
13 uur geleden
REALITI EXAMS

As a tutor, I focus on offering accurate, reliable, and current study materials to support students in their exam preparation and assignments. My goal is to provide the best resources, such as summaries and nursing exam test banks, ensuring that students can buy with confidence. I encourage customers to leave reviews after purchases for quality assurance and to recommend my services to others. Thank you for your support and trust.

3.4

5 beoordelingen

5
3
4
0
3
0
2
0
1
2

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen