Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

Test bank for ECGs Made Easy 7th Edition by Barbara J Aehlert

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
149
Cijfer
A+
Geüpload op
03-10-2024
Geschreven in
2024/2025

Test bank for ECGs Made Easy 7th Edition by Barbara J AehlertTest bank for ECGs Made Easy 7th Edition by Barbara J Aehlert

Instelling
ECGs Made Easy 7th Edition By Barbar
Vak
ECGs Made Easy 7th Edition by Barbar

Voorbeeld van de inhoud

Test bank for ECGs Made Easy
5 5 5 5 5




7th Edition by Barbara J Aehlert
5 5 5 5 5




Chapters 1 - 10
5 5 5

,ECGs Made Easy 7th Edition by Barbara Aehlert Test Bank
5 5 5 5 5 5 5 5 5



Table of Contents:
5 5




Chapter 1. Anatomy & Physiology
5 5 5 5




Chapter 2. Basic Electrophysiology
5 5 5




Chapter 3. Sinus Mechanisms
5 5 5




Chapter 4. Atrial Rhythms
5 5 5




Chapter 5. Junctional Rhythms
5 5 5




Chapter 6. Ventricular Rhythms
5 5 5




Chapter 7. Atrioventricular Blocks
5 5 5




Chapter 8. Pacemaker Rhythms
5 5 5




Chapter 9. Introduction to the 12-Lead ECG
5 5 5 5 5 5




Chapter 10. Post-Test
5 5

,Chapter501:5Anatomy5and5Physiology5A
ehlert:5ECGs5Made5Easy,57th5Edition


MULTIPLE5CHOICE

1. The5apex5of5the5heart5is5formed5by5the .
a. tip5of5the5left5ventricle
b. tip5of5the5right5atrium
c. right5atrium5and5right5ventricle
d. left5atrium5and5left5ventricle

ANSWER:5 A
The5heart’s5apex,5or5lower5portion,5is5formed5by5the5tip5of5the5left5ventricle.5The5apex5lies5j
ust5above5the5diaphragm,5between5the5fifth5and5sixth5ribs,5in5the5midclavicular5line.

OBJ:5 Identify5the5surfaces5of5the5heart.

2. The5left5atrium5receives5blood5from5the .
a. pulmonary5veins
b. aorta
c. pulmonary5arteries
d. inferior5vena5cava
ANSWER:5 A
The5left5atrium5receives5freshly5oxygenated5blood5from5the5lungs5via5the5right5and5l
eft5pulmonary5veins.

OBJ:5 Identify5and5describe5the5chambers5of5the5heart5and5the5vessels5that5enter5or5leave5each.

3. The5anterior5surface5of5the5heart5consists5primarily5of5the .
a. left5atrium
b. right5atrium
c. left5ventricle
d. right5ventricle
ANSWER:5 D
The5front5(anterior)5surface5of5the5heart5lies5behind5the5sternum5and5costal5cartilages.5It5is5f
ormed5by5portions5of5the5right5atrium5and5the5left5and5right5ventricles.5However,5because5th
e5heart5is5tilted5slightly5toward5the5left5in5the5chest,5the5right5ventricle5is5the5area5of5the5hea
rt5that5lies5most5directly5behind5the5sternum.

OBJ:5 Identify5the5surfaces5of5the5heart.

4. Blood5pressure5is5determined5by multiplied5by .
a. stroke5volume;5heart5rate
b. heart5rate;5cardiac5output
c. cardiac5output;5peripheral5vascular5resistance
d. stroke5volume;5peripheral5vascular5resistance
ANSWER:5 C
Blood5pressure5is5equal5to5cardiac5output5multiplied5by5peripheral5vascular5resistance.

, OBJ:5 Identify5and5explain5the5components5of5blood5pressure5and5cardiac5output.

5. The5right5atrium5receives5venous5blood5from5the5head,5neck,5and5thorax5via5the
,5from5the5remainder5of5the5body5via5the
,5and5from5the5heart5via5the .
a. coronary5sinus;5superior5vena5cava;5inferior5vena5cava
b. superior5vena5cava;5coronary5sinus;5inferior5vena5cava
c. inferior5vena5cava;5superior5vena5cava;5coronary5sinus
d. superior5vena5cava;5inferior5vena5cava;5coronary5sinus
ANSWER:5 D
The5right5atrium5receives5blood5low5in5oxygen5from5the5superior5vena5cava,5which5carries5
blood5from5the5head5and5upper5extremities;5the5inferior5vena5cava,5which5carries5blood5fr
om5the5lower5body;5and5the5coronary5sinus,5which5is5the5largest5vein5that5drains5the5heart.

OBJ:5 Identify5and5describe5the5chambers5of5the5heart5and5the5vessels5that5enter5or5leave5each.

6. The5heart5is5divided5into chambers5but5functions5as5a -sided5pump.
a. two;5four
b. three;5two
c. four;5two
d. four;5three
ANSWER:5 C
The5heart5has5four5chambers:5two5atria5and5two5ventricles.5The5right5and5left5sides5of5the5h
eart5are5separated5by5an5internal5wall5of5connective5tissue5called5a5septum.5The5interatrial5s
eptum5separates5the5right5and5left5atria.5The5interventricular5septum5separates5the5right5an
d5left5ventricles.5The5septa5separate5the5heart5into5two5functional5pumps.5The5right5atrium5
and5right5ventricle5make5up5one5pump.5The5left5atrium5and5left5ventricle5make5up5the5other
.

OBJ:5 Identify5and5describe5the5chambers5of5the5heart5and5the5vessels5that5enter5or5leave5each.

7. Stimulation5of5alpha15receptors5results5in .
a. increased5heart5rate
b. peripheral5vasoconstriction
c. constriction5of5bronchial5smooth5muscle
d. increased5force5of5myocardial5contraction
ANSWER:5 B
Alpha15receptors5are5found5in5the5eyes,5blood5vessels,5bladder,5and5male5reproductive5orga
ns.5Stimulation5of5alpha15receptor5sites5results5in5constriction.

OBJ:5 Compare5and5contrast5the5effects5of5sympathetic5and5parasympathetic5stimulation5of5the5heart.

8. Which5side5of5the5heart5is5a5low-pressure5system5that5pumps5venous5blood5to5the5lungs?
a. Left
b. Right
ANSWER:5 B
The5job5of5the5right5side5of5the5heart5is5to5pump5unoxygenated5blood5to5and5through5the5lu
ngs5to5the5left5side5of5the5heart.5This5is5called5the5pulmonary5circulation.5The5right5side5of5the
5heart5is5a5low-pressure5system.

Geschreven voor

Instelling
ECGs Made Easy 7th Edition by Barbar
Vak
ECGs Made Easy 7th Edition by Barbar

Documentinformatie

Geüpload op
3 oktober 2024
Aantal pagina's
149
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

$18.99
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
favouredone Havard university
Bekijk profiel
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
381
Lid sinds
2 jaar
Aantal volgers
36
Documenten
10080
Laatst verkocht
6 dagen geleden
favoredone

Welcome to favoredone—your trusted source for accurate, exam-ready study materials. I provide high-quality test banks, summaries, past papers, and revision guides updated to the latest curriculum. My resources are: ✔ Verified & A+ accurate ✔ Easy to understand ✔ Perfect for quick revision ✔ Designed to boost your grades fast Join thousands of students who rely on PROFfavoredone. for fast, reliable, and exam-focused support. Study smarter. Score higher. REFER A FRIEND

Lees meer Lees minder
4.4

349 beoordelingen

5
227
4
74
3
25
2
4
1
19

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen