Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank for International Relations, 13th Edition by Jon C. Pevehouse

Beoordeling
-
Verkocht
7
Pagina's
283
Cijfer
A+
Geüpload op
06-07-2024
Geschreven in
2023/2024

Test Bank for International Relations 13e 13th Edition by Jon C. Pevehouse, Joshua S. Goldstein, Sarah E. Kreps, dward D. Mansfield. Complete Chapters Chap 1 to 13 are included with answers. The Globalization of International Relations Realist Theories Liberal and Social Theories Foreign Policy International Conflict Military Force and Terrorism International Organizations, Law and Human Rights International Trade Global Finance and Business International Integration Environment and Population The North-South Gap International Development

Meer zien Lees minder
Instelling
International Relations
Vak
International Relations

Voorbeeld van de inhoud

Test Bank for International Relations, 13th Edition by Jon C. Pevehouse, Joshua S.
Goldstein

Full Chapters ✅
Chapter 1: The Globalization of International Relations

MULTIPLE CHOICE

1. Globalization is __________.
A) not concerned with terrorism
B) focused solely on economic development
C) the management of territorial conflict
D) the central trend in international relations today

Answer: D
Learning Objective: 1.1 Describe the properties of the collective action problem and how each
core principle addresses the problem.
Topic: Globalization, International Relations, and Daily Life
Difficulty Level: Easy
Skill Level: Understand the Concepts

2. International relations revolves around the key problem of how __________.
A) to deal with the issue of global warming
B) to solve global poverty
C) a group can reconcile its collective and individual interests
D) states can properly negotiate treaties

Answer: C
Learning Objective: 1.1 Describe the properties of the collective action problem and how each
core principle addresses the problem.
Topic: Globalization, International Relations, and Daily Life
Difficulty Level: Moderate
Skill Level: Understand the Concepts

3. The U.S. home mortgage market initiated the __________ of 2008–2009.
A) minor global economic spike
B) international bond market
C) global economic recession
D) international economic competition

Answer: C
Learning Objective: 1.1 Describe the properties of the collective action problem and how each
core principle addresses the problem.
Topic: Globalization, International Relations, and Daily Life
Difficulty Level: Easy
Skill Level: Remember the Facts




1

,4. International relations is largely a(n) __________ discipline.
A) historical
B) theoretical
C) economic
D) practical

Answer: D
Learning Objective: 1.1 Describe the properties of the collective action problem and how each
core principle addresses the problem.
Topic: Globalization, International Relations, and Daily Life
Difficulty Level: Moderate
Skill Level: Analyze It

5. International relations __________.
A) involves only presidents, generals, and diplomats
B) influences daily life only when war occurs
C) concerns the relationships among the world’s governments
D) is largely concerned with bilateral relations between states

Answer: C
Learning Objective: 1.1 Describe the properties of the collective action problem and how each
core principle addresses the problem.
Topic: Globalization, International Relations, and Daily Life
Difficulty Level: Easy
Skill Level: Understand the Concepts

6. The collective goods problem is the problem of how to provide something that benefits
__________ members of a group regardless of what each member contributes.
A) all
B) most
C) half of the
D) the moral

Answer: A
Learning Objective: 1.1 Describe the properties of the collective action problem and how each
core principle addresses the problem.
Topic: Globalization, International Relations, and Daily Life
Difficulty Level: Easy
Skill Level: Understand the Concepts

7. Why are collective goods easier to provide in small groups than in large groups?
A) In a small group, the cheating (or free riding) of one member is harder to conceal.
B) In a small group, the cheating (or free riding) of one member has a smaller impact on the
overall collective good.
C) Small groups tend to have a central authority to enforce rules on members.
D) Small groups want to cooperate more than large groups.


2

,Answer: A
Learning Objective: 1.1 Describe the properties of the collective action problem and how each
core principle addresses the problem.
Topic: Globalization, International Relations, and Daily Life
Difficulty Level: Moderate
Skill Level: Analyze It

8. A current example of a collective goods problem is that __________.
A) poverty is so common around the globe
B) states find it hard to cooperate on monetary policy
C) states have a hard time communicating their genuine intentions
D) states find it hard to cooperate to maintain global climate stability

Answer: D
Learning Objective: 1.1 Describe the properties of the collective action problem and how each
core principle addresses the problem.
Topic: Globalization, International Relations, and Daily Life
Difficulty Level: Moderate
Skill Level: Apply What You Know

9. In 2006, the United States warned North Korea against selling its bombs, threatening to
retaliate against North Korea if any other actor used such a bomb against the United States. This
strategy of the United States to prevent proliferation can be considered an example of which
principle?
A) Persuasion
B) Reciprocity
C) Identity
D) Collective goods

Answer: B
Learning Objective: 1.1 Describe the properties of the collective action problem and how each
core principle addresses the problem.
Topic: Globalization, International Relations, and Daily Life
Difficulty Level: Moderate
Skill Level: Apply What You Know

10. Which of the following actions would be considered a reciprocity solution to the problem of
global warming?
A) The wealthiest countries reduce their greenhouse emissions substantially.
B) The international community names and shames those countries that fail to reduce greenhouse
gas emissions.
C) All of the countries of the world sign a binding international agreement to reduce greenhouse
gas emissions.
D) The big powers of the UN Security Council threaten to fight those countries that fail to reduce
greenhouse emissions.


3

, Answer: C
Learning Objective: 1.1 Describe the properties of the collective action problem and how each
core principle addresses the problem.
Topic: Globalization, International Relations, and Daily Life
Difficulty Level: Difficult
Skill Level: Apply What You Know

11. The two major subfields of the study of international relations are __________.
A) conflict and cooperation
B) comparative politics and international security
C) international security and international political economy
D) international political economy and comparative politics

Answer: C
Learning Objective: 1.1 Describe the properties of the collective action problem and how each
core principle addresses the problem.
Topic: Globalization, International Relations, and Daily Life
Difficulty Level: Easy
Skill Level: Remember the Facts

12. How do dominance and reciprocity differ as solutions to collective goods problems?
A) Dominance relies on a power hierarchy acting as a central authority, whereas reciprocity
operates without any central authority.
B) Dominance has advantages and disadvantages, whereas reciprocity has only advantages.
C) Dominance forms the basis of most institutions in the international system, whereas
reciprocity has limited applications.
D) Dominance is the basis of cooperation in international relations, whereas reciprocity typically
leads to conflict.

Answer: A
Learning Objective: 1.1 Describe the properties of the collective action problem and how each
core principle addresses the problem.
Topic: Globalization, International Relations, and Daily Life
Difficulty Level: Difficult
Skill Level: Analyze It

13. The disadvantages of dominance as a solution to collective goods problems include
__________.
A) a downward spiral as each side punishes what it believes to be negative acts by the other
B) stability that comes at a cost of constant oppression of the lower-ranking members in the
status hierarchy
C) other groups being unlikely to challenge the top group’s power position
D) fueling arms races in which members respond to other members’ buildup of weapons




4

Geschreven voor

Instelling
International Relations
Vak
International Relations

Documentinformatie

Geüpload op
6 juli 2024
Aantal pagina's
283
Geschreven in
2023/2024
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

$29.99
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
StepsSol Business Fellows
Bekijk profiel
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
4030
Lid sinds
3 jaar
Aantal volgers
1310
Documenten
830
Laatst verkocht
1 dag geleden
Step-by-Step Solutions, Test Banks & Answer Guides

Step-by-step solutions, test banks, and answer-focused study resources for Accounting, Finance, Business, Nursing, and other subjects. These materials are designed to help students understand concepts clearly while preparing effectively for exams.I provide a combination of test banks, detailed solutions manuals, worked examples, and practice questions with clear explanations. Each resource is structured to support both exam preparation and deeper understanding, including multiple choice questions (MCQs), true/false, short answer, and problem-solving questions with guided steps. Test Banks Included | Step-by-Step Explanations | Answers Included | Latest Editions | Exam-Focused Quizzes

Lees meer Lees minder
4.3

501 beoordelingen

5
331
4
81
3
42
2
13
1
34

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen