and Answers (2024 Update).
1). Based on content presented this week, select all of the following factors which are likely to
motivate corporate technology purchasing.
Ans: -business requirements
-minimizing TCO
2). Based on content presented this week, select all of the following which are typical
characteristics of byod programs.
Ans: employees provided an equipment purchase allowance
employees responsible for maintaining their own IT
3). One of the other managers at work says that a pc costs the business $1,000. how would
you respond to that comment?
Ans: The $1,000 PC is a myth.
4). When considering the tco of corporate pc ownership, which of the following are
components of indirect cost?
select one or more appropriate items.
Ans: Lost user productivity due to downtime
5). Your company has adopted a "locked, well-managed" pc management style, as
characterized by this week's lectures.
what is your annual tco for only direct costs?
Ans: 1,723
PaperStoc.com Page 1 of 26
, 6). Mr. olson recommends users be assigned to the ______________ account type as a best
practice. this should reduce support costs.
Ans: standard user
7). Your company has a lot of macintosh computers. in an effort to contain tco, management
wants to implement a world-class system for managing its macintosh computers.
which of the systems below best fits that business requirement?
Ans: JAMPF
8). Mr. olson is mighty fond of his new macbook pro 13. it's the lightest, most powerful laptop
he's ever owned. it's so powerful that he doesn't even have a desktop computer any more.
that device is an example of a ___________.
Ans: thick client
9). Thin clients typically have lower break-fix cost than thick clients, especially when you
consider both direct and indirect costs
Ans: True
10). Scenario: your company needs to hire about 100 short-term contract workers. they start
work in a few weeks and will only work for the company for 90 days.
you make the call! which of the options below makes the most sense for this use case?
Ans: Thin client with DaaS
11). Your company uses a byod approach for smartphones. they're also implementing a new
emm program that will be mandatory.
scenario #1 -- the company wants to do emm as cheaply as possible, ideally not spending
any more money on software licenses than they already do. which option fits this scenario
best?
scenario #2 -- now suppose that the company wants to have an emm system that will
PaperStoc.com Page 2 of 26
, allow them to remotely wipe out all company data on employee smartphones without
affecting employee data. what capability do they need for this scenario?
containerization
Ans: lightweight approach
Containerization
12). Tco meets environmental responsibility... according to gartner research, we can reduce
electricity costs by about ______ in a well-managed scenario.
Ans: 35%
13). You have been asked to setup an ergonomically-correct workstation for a new employee.
how should the monitor be positioned?
Ans: the top of the monitor should be at eye level
14). For each managed print program term below, select the description that best matches it.
cpi
sla
duty cycle
Ans: -The fee you pay the vendor for each printed.
-Guarantee the vendor makes about uptime, how quickly they repair printers, etc.
Duty cycle- the number of pages/ month that a printer is designed to produce
15). Collection of devices connected together via communications devices and transmission
media
Ans: network
16). Network covering a limited geographical area, such as a single building
Ans: LAN
17). Rules that govern networking communications
Ans: protocol
18). Uniquely identifies a node from every other one on the planet; however provides no
information about its location
PaperStoc.com Page 3 of 26