Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

Optimize Your Studies with the [Introductory Chemistry A Foundation,Zumdahl,7e] 2023 Test Bank

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
704
Cijfer
A+
Geüpload op
24-07-2023
Geschreven in
2022/2023

Give your study sessions a boost with the Test Bank for [Introductory Chemistry A Foundation,Zumdahl,7e]. Curated with a variety of practice exam questions based on official exams, it ensures your preparation is comprehensive and effective. The detailed answers further enhance your understanding, paving your path to pass the class. Let the academic year of be your time to shine.

Meer zien Lees minder

Voorbeeld van de inhoud

Chapter 01 - Chemistry: An Introduction



1. Define the following terms:

a. science

b. chemistry


ANS:

a. Science - a framework for gaining and organizing knowledge. It is a procedure for
processing and understanding certain information.

b. Chemistry - the science that deals with the matter of the universe and the changes it
can undergo.


PTS: 1 DIF: easy TOP: general concepts | definition of chemistry

MSC: general chemistry



2. Define the following terms:

a. scientific method

b. natural law

c. hypothesis

d. theory


ANS:

a. Scientific method - the process or steps of scientific inquiry.

b. Natural law - a statement describing observed behavior.

c. Hypothesis - a possible explanation for an observation.

d. Theory - a set of testsed hypotheses that gives an explanation for some behavior or
observation (also called a model).

, PTS: 1 DIF: easy TOP: general concepts | scientific method

KEY: hypothesis | theory MSC: general chemistry



3. Which of the following is not a step in the scientific method?

a. Make an observation.

b. Formulate a hypothesis.

c. Perform an experiment.

d. Change results to agree with your hypothesis.

e. Develop a theory (or model).



ANS: D PTS: 1 DIF: easy

TOP: general concepts | scientific method MSC: general chemistry



4. A __________ is a summary of observed behavior, and a __________ is an explanation
of behavior.

a. law, measurement

b. theory, scientific method

c. theory, law

d. law, theory

e. hypothesis, theory



ANS: D PTS: 1 DIF: easy

TOP: general concepts | scientific method KEY: theory | law

MSC: general chemistry

,Chapter 02 - Measurements and Calculations



1. Express 1840000 in scientific notation.

a. 5.41  10–8

b. 1.84  10–6

c. 1.84  106

d. 184  106

e. 184  104



ANS: C PTS: 1 DIF: easy

TOP: general concepts | measurement KEY: significant figures | scientific notation

MSC: general chemistry



2. Express 30523000 in scientific notation.

a. 3  107

b. 3.0523  107

c. 305  107

d. 30523  103

e. 305230  107



ANS: B PTS: 1 DIF: easy

TOP: general concepts | measurement KEY: significant figures | scientific notation

MSC: general chemistry



3. Write 8,394 in standard scientific notation.

, a. 8394

b. 8.394  10–3

c. 839.4  101

d. 8.394  1000

e. 8.394  103



ANS: E PTS: 1 DIF: easy

TOP: general concepts | measurement KEY: significant figures | scientific notation

MSC: general chemistry



4. The number 0.00003009 expressed in exponential notation is

a. 3.009  10–5

b. 3.0  10–5

c. 3.009  105

d. 3.009  10–4

e. 3.009



ANS: A PTS: 1 DIF: easy

TOP: general concepts | measurement KEY: significant figures | scientific notation

MSC: general chemistry



5. The number 0.002 expressed in exponential notation is

a. 2  103

b. 2  104

c. 2  10–3

Documentinformatie

Geüpload op
24 juli 2023
Aantal pagina's
704
Geschreven in
2022/2023
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$38.49
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
PracticeExams my own
Bekijk profiel
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
334
Lid sinds
3 jaar
Aantal volgers
194
Documenten
3263
Laatst verkocht
1 week geleden
ExamPrepZone

4.1

42 beoordelingen

5
26
4
4
3
7
2
2
1
3

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen