Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

2024 Ready: A Comprehensive [Essentials of Modern Business Statistics with Microsoft® Excel®,Anderson,6e] Test Bank Guide

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
807
Cijfer
A+
Geüpload op
18-07-2023
Geschreven in
2022/2023

Unlock your academic potential with the Test Bank for [Essentials of Modern Business Statistics with Microsoft® Excel®,Anderson,6e]. Offering practice exam questions that closely resemble official exams, and providing the detailed answers, the bank is your strategic tool to pass the class. Get ready to make the academic year of a year of remarkable achievement.

Meer zien Lees minder

Voorbeeld van de inhoud

Multiple Choice


1. A numerical description of the outcome of an experiment is called a
a. descriptive statistic

b. probability function

c. variance

d. random variable

ANSWER: d

POINTS: 1



2. A random variable that can assume only a finite number of values is referred to as a(n)
a. infinite sequence

b. finite sequence

c. discrete random variable

d. discrete probability function

ANSWER: c

POINTS: 1



3. A continuous random variable may assume
a. any value in an interval or collection of intervals

b. only integer values in an interval or collection of intervals

c. only fractional values in an interval or collection of intervals

d. only the positive integer values in an interval

ANSWER: a

POINTS: 1



4. An experiment consists of making 80 telephone calls in order to sell a particular insurance

,policy. The random variable in this experiment is the number of sales made. This random variable
is a
a. discrete random variable

b. continuous random variable

c. complex random variable

d. None of the answers is correct.

ANSWER: a

POINTS: 1



5. The number of customers that enter a store during one day is an example of
a. a continuous random variable

b. a discrete random variable

c. either a continuous or a discrete random variable, depending on the number of the
customers
d. either a continuous or a discrete random variable, depending on the gender of the
customers
ANSWER: b

POINTS: 1



6. An experiment consists of measuring the speed of automobiles on a highway by the use of
radar equipment. The random variable in this experiment is speed, measured in miles per hour.
This random variable is a
a. discrete random variable

b. continuous random variable

c. complex random variable

d. None of the answers is correct.

ANSWER: b

POINTS: 1

,7. The weight of an object, measured in grams, is an example of
a. a continuous random variable

b. a discrete random variable

c. either a continuous or a discrete random variable, depending on the weight of the
object
d. either a continuous or a discrete random variable depending on the units of
measurement
ANSWER: a

POINTS: 1



8. The weight of an object, measured to the nearest gram, is an example of
a. a continuous random variable

b. a discrete random variable

c. either a continuous or a discrete random variable, depending on the weight of the
object
d. either a continuous or a discrete random variable depending on the units of
measurement
ANSWER: b

POINTS: 1



9. A description of how the probabilities are distributed over the values the random variable can
assume is called a
a. probability distribution

b. probability function

c. random variable

d. expected value

ANSWER: a

POINTS: 1



10. Which of the following is(are) required condition(s) for a discrete probability function?

, a. ∑f(x) = 0

b. f(x) ≥ 1 for all values of x

c. f(x) < 0

d. None of the answers is correct.

ANSWER: d

POINTS: 1



11. Which of the following is not a required condition for a discrete probability function?
a. f(x) ≥ 0 for all values of x

b. ∑f(x) = 1

c. ∑f(x) = 0

d. All of the answers are correct.

ANSWER: c

POINTS: 1



12. Which of the following statements about a discrete random variable and its probability
distribution are true?
a. Values of the random variable can never be negative.

b. Negative values of f(x) are allowed as long as ∑f(x) = 1.

c. Values of f(x) must be greater than or equal to zero.

d. The values of f(x) increase to a maximum point and then decrease.

ANSWER: c

POINTS: 1



13. A measure of the average value of a random variable is called a(n)
a. variance

Documentinformatie

Geüpload op
18 juli 2023
Aantal pagina's
807
Geschreven in
2022/2023
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$38.49
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
PracticeExams my own
Bekijk profiel
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
334
Lid sinds
3 jaar
Aantal volgers
194
Documenten
3263
Laatst verkocht
1 week geleden
ExamPrepZone

4.1

42 beoordelingen

5
26
4
4
3
7
2
2
1
3

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen