Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

Supply Chain Management Strategy, Planning, and Operation, Chopra - Exam Preparation Test Bank (Downloadable Doc)

Beoordeling
-
Verkocht
3
Pagina's
774
Cijfer
A+
Geüpload op
31-07-2022
Geschreven in
2021/2022

Description: Test Bank for Supply Chain Management Strategy, Planning, and Operation, Chopra, 6e prepares you efficiently for your upcoming exams. It contains practice test questions tailored for your textbook. Supply Chain Management Strategy, Planning, and Operation, Chopra, 6e Test bank allow you to access quizzes and multiple choice questions written specifically for your course. The test bank will most likely cover the entire textbook. Thus, you will get exams for each chapter in the book. You can still take advatange of the test bank even though you are using newer or older edition of the book. Simply because the textbook content will not significantly change in ne editions. In fact, some test banks remain identical for all editions. Disclaimer: We take copyright seriously. While we do our best to adhere to all IP laws mistakes sometimes happen. Therefore, if you believe the document contains infringed material, please get in touch with us and provide your electronic signature. and upon verification the doc will be deleted.

Meer zien Lees minder

Voorbeeld van de inhoud

Supply Chain Management, 6e (Chopra/Meindl)

Chapter 1 Understanding the Supply Chain



1.1 True/False Questions



1) A supply chain could be more accurately described as a supply network or supply web.

Answer: TRUE

Diff: 2

Topic: 1.1 What Is a Supply Chain?

AACSB: Application of knowledge

Objective: LO 1.1: Discuss the goal of a supply chain and explain the impact of supply
chain decisions on the success of a firm.



2) All stages of an enterprise are involved, either directly or indirectly, in fulfilling a
customer request.

Answer: TRUE

Diff: 2

Topic: 1.1 What Is a Supply Chain?

AACSB: Application of knowledge

Objective: LO 1.1: Discuss the goal of a supply chain and explain the impact of supply
chain decisions on the success of a firm.



3) A supply chain includes only the organizations directly involved in supplying
components needed for manufacturing.

Answer: FALSE

Diff: 2

Topic: 1.2 The Objective of a Supply Chain

,AACSB: Application of knowledge

Objective: LO 1.1: Discuss the goal of a supply chain and explain the impact of supply
chain decisions on the success of a firm.



4) The objective of every supply chain is to maximize the overall value generated.

Answer: TRUE

Diff: 1

Topic: 1.2 The Objective of a Supply Chain

AACSB: Application of knowledge

Objective: LO 1.1: Discuss the goal of a supply chain and explain the impact of supply
chain decisions on the success of a firm.



5) The objective of the customer arrival process is to ensure that orders are quickly and
accurately entered and communicated to other affected supply chain processes.

Answer: FALSE

Diff: 2

Topic: 1.2 The Objective of a Supply Chain

AACSB: Application of knowledge

Objective: LO 1.1: Discuss the goal of a supply chain and explain the impact of supply
chain decisions on the success of a firm.

6) The objective of customer order entry is to maintain a record of product receipt and
complete payment.

Answer: FALSE

Diff: 3

Topic: 1.2 The Objective of a Supply Chain

AACSB: Application of knowledge

Objective: LO 1.1: Discuss the goal of a supply chain and explain the impact of supply

,chain decisions on the success of a firm.



7) The difference between the value of the product and its price remains with the
customer as consumer surplus.

Answer: TRUE

Diff: 1

Topic: 1.2 The Objective of a Supply Chain

AACSB: Application of knowledge

Objective: LO 1.1: Discuss the goal of a supply chain and explain the impact of supply
chain decisions on the success of a firm.



8) The supply chain planning phase exceeds the supply chain design phase in duration.

Answer: FALSE

Diff: 2

Topic: 1.4 Decision Phases in a Supply Chain

AACSB: Application of knowledge

Objective: LO 1.2: Identify the three key supply chain decision phases and explain the
significance of each one.



9) The goal during the supply chain operation phase is to exploit the reduction of
uncertainty and optimize performance.

Answer: TRUE

Diff: 2

Topic: 1.4 Decision Phases in a Supply Chain

AACSB: Application of knowledge

Objective: LO 1.2: Identify the three key supply chain decision phases and explain the
significance of each one.

, 10) The replenishment cycle occurs at the retailer/distributor interface.

Answer: TRUE

Diff: 3

Topic: 1.5 Process Views of a Supply Chain

AACSB: Application of knowledge

Objective: LO 1.3: Describe the cycle and push/pull views of a supply chain.

Documentinformatie

Geüpload op
31 juli 2022
Aantal pagina's
774
Geschreven in
2021/2022
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$40.99
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
tb4u City University New York
Bekijk profiel
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
994
Lid sinds
4 jaar
Aantal volgers
775
Documenten
2367
Laatst verkocht
1 dag geleden

4.0

158 beoordelingen

5
88
4
26
3
18
2
6
1
20

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen