• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 16 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank for Community Based Corrections 11th Edition

Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 16 pagina's

Test Bank for Community Based Corrections 11th Edition True / False 1. Over the last three decades, our nation’s crime control policies have resulted in a steady increase of convicted misdemeanants and felons into our correctional system. a. True b. False ANSWER: True REFERENCES: The Correctional Dilemma LEARNING OBJECTIVES: COBC.ALAR.17.01.01 - Define corrections and its purpose. KEYWORDS: Remember 2. Community corrections are sanctions that may be completed after a defendant serves time in prison. a. True b. False ANSWER: False REFERENCES: The Correctional Dilemma LEARNING OBJECTIVES: COBC.ALAR.17.01.01 - Define corrections and its purpose. KEYWORDS: Remember 3. According to the text, the most common form of community supervision is probation. a. True b. False ANSWER: True REFERENCES: The Correctional Dilemma LEARNING OBJECTIVES: COBC.ALAR.17.01.01 - Define corrections and its purpose. KEYWORDS: Remember 4. Nearly 3% of the total adult population in the United States is currently under some form of correctional supervision. a. True b. False ANSWER: True REFERENCES: The Correctional Dilemma LEARNING OBJECTIVES: COBC.ALAR.17.01.01 - Define corrections and its purpose. KEYWORDS: Remember 5. Until the 1990s, determinate sentencing was the primary sentencing philosophy in the United States. a. True b. False ANSWER: False REFERENCES: The Correctional Dilemma LEARNING OBJECTIVES: COBC.ALAR.17.01.01 - Define corrections and its purpose. KEYWORDS: Remembe

Voorbeeld van de inhoud

Test Bank for Community Based Corrections 11th
Edition Fiftal Alarid




Page 1

,True / False

1. Over the last three decades, our nation’s crime control policies have resulted in a steady increase of convicted
misdemeanants and felons into our correctional system.
a. True
b. False
ANSWER: True
REFERENCES: The Correctional Dilemma
LEARNING OBJECTIVES: COBC.ALAR.17.01.01 - Define corrections and its purpose.
KEYWORDS: Remember

2. Community corrections are sanctions that may be completed after a defendant serves time in prison.
a. True
b. False
ANSWER: False
REFERENCES: The Correctional Dilemma
LEARNING OBJECTIVES: COBC.ALAR.17.01.01 - Define corrections and its purpose.
KEYWORDS: Remember

3. According to the text, the most common form of community supervision is probation.
a. True
b. False
ANSWER: True
REFERENCES: The Correctional Dilemma
LEARNING OBJECTIVES: COBC.ALAR.17.01.01 - Define corrections and its purpose.
KEYWORDS: Remember

4. Nearly 3% of the total adult population in the United States is currently under some form of correctional supervision.
a. True
b. False
ANSWER: True
REFERENCES: The Correctional Dilemma
LEARNING OBJECTIVES: COBC.ALAR.17.01.01 - Define corrections and its purpose.
KEYWORDS: Remember

5. Until the 1990s, determinate sentencing was the primary sentencing philosophy in the United States.
a. True
b. False
ANSWER: False
REFERENCES: The Correctional Dilemma
LEARNING OBJECTIVES: COBC.ALAR.17.01.01 - Define corrections and its purpose.
KEYWORDS: Remember

6. Robert Martinson, a social scientist tasked with examining prison programming in the United States during the 1960s,
determined that correctional rehabilitation programs were effective at reducing recidivism.
a. True
b. False
Page 2

, ANSWER: False
REFERENCES: The Correctional Dilemma
LEARNING OBJECTIVES: COBC.ALAR.17.01.01 - Define corrections and its purpose.
KEYWORDS: Remember

7. All U.S. states have adopted some form of mandatory minimum sentencing laws for certain types of offenses that
require a minimum period of time be served before release can be considered.
a. True
b. False
ANSWER: True
REFERENCES: The Correctional Dilemma
LEARNING OBJECTIVES: COBC.ALAR.17.01.01 - Define corrections and its purpose.
KEYWORDS: Remember

8. Parole is more frequently used at the federal level as opposed to the state level.
a. True
b. False
ANSWER: False
REFERENCES: The Correctional Dilemma
LEARNING OBJECTIVES: COBC.ALAR.17.01.01 - Define corrections and its purpose.
KEYWORDS: Remember

9. According to a recent national public opinion poll, the most well-known forms of community-based corrections in the
United States are probation, house arrest, and electronic monitoring.
a. True
b. False
ANSWER: True
REFERENCES: The Paradox
LEARNING OBJECTIVES: COBC.ALAR.17.01.01 - Define corrections and its purpose.
KEYWORDS: Remember

10. “Redeemability” refers to convincing the public that offenders can change their ways.
a. True
b. False
ANSWER: True
REFERENCES: The Paradox
LEARNING OBJECTIVES: COBC.ALAR.17.01.01 - Define corrections and its purpose.
KEYWORDS: Remember

11. Due to the recent fiscal crisis, there is growing consensus among state legislators and correctional administrators that
jail and prison facilities should only be used for the most serious offenders.
a. True
b. False
ANSWER: True
REFERENCES: The Paradox
LEARNING OBJECTIVES: COBC.ALAR.17.01.01 - Define corrections and its purpose.
KEYWORDS: Remember
Page 3

Documentinformatie

Studie
Geüpload op
21 juli 2022
Aantal pagina's
16
Geschreven in
2021/2022
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$12.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
donatrey
2.4
(16)
Verkocht
111
Volgers
68
Items
391
Laatst verkocht
1 maand geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen