Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

Anatomy & Physiology Respiratory Pulmonary Ventilation Exam Questions with Correct Answers

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
8
Cijfer
A+
Geüpload op
11-07-2026
Geschreven in
2025/2026

Anatomy & Physiology Respiratory Pulmonary Ventilation Exam Questions with Correct Answers

Instelling
Anatomy & Physiology
Vak
Anatomy & Physiology

Voorbeeld van de inhoud

Anatomy & Physiology Respiratory Pulmonary Ventilation Exam Questions
with Correct Answers


Question 1:
Upper Airways
Answer:
Air passages in head & neck enters nasal cavity or oral cavity


Question 2:
Respiratory Track
Answer:
All passage ways from pharynx to lungs


Question 3:
Respiration
Answer:
Process of gas exchange


Question 4:
Internal Respiration
Answer:
(Cellular Respiration) use of oxygen in mitochondria to generate ATP, Oxidation
Phosphorylation & production of Carbon Dioxide as waste product


Question 5:
External Respiration
Answer:
Exchange of oxygen & carbon dioxide between atmosphere & body tissues, involves respiratory
& circulatory systems


Question 6:
External Respiration: 4 Processes
Answer:
1. Pulmonary ventilation-movements of air in & out of lungs

, Question 7:
4. Exchange of oxygen & carbon dioxide between blood & body tissues Respiratory Tract
Answer:
Conduction Zone-Upper portion of respiratory tract -


Question 8:
Respiratory Zone -Lowermost portion of respiratory tract -site of gas exchange in the lungs
Answer:
conducts air from larynx to lungs


Question 9:
Respiratory Zone
Answer:
Exchange of gas between air & blood. Mechanism of action: diffusion


Question 10:
Respiratory membrane epithelial cells
Answer:
Barrier formed by wall of capillary endothelial cells & alveolar
-Function: separates air from blood


Question 11:
Cells in the alveoli
-Type II alveolar cells
Answer:
-Type I alveolar cells
-Alveolar Macrophages


Question 12:
Type I alveolar cells
Answer:
Make up up wall of alveolar


Question 13:
Type II alveolar cells
Answer:
Secrete surfactant

Geschreven voor

Instelling
Anatomy & Physiology
Vak
Anatomy & Physiology

Documentinformatie

Geüpload op
11 juli 2026
Aantal pagina's
8
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

$10.99
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
KateJones Harvard University
Bekijk profiel
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
29
Lid sinds
1 jaar
Aantal volgers
0
Documenten
4712
Laatst verkocht
2 maanden geleden
A+ GRADES

ON THIS PAGE YOU WILL FIND VERIFIED STUDY MATERIALS TO BOOST YOUR CAREERS. (EXAMS, STUDY GUIDES, TEST BANKS, PRACTICE TEST QUESTIONS, TEXT BOOKS & CLASS NOTES FOR ALL COURSES) LETS WORK SMART TO EXCEL, WELCOME!!!

4.8

12 beoordelingen

5
10
4
2
3
0
2
0
1
0

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen