Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

Anatomy & Physiology Male Reproductive System Exam Questions with Correct Answers

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
5
Cijfer
A+
Geüpload op
11-07-2026
Geschreven in
2025/2026

Anatomy & Physiology Male Reproductive System Exam Questions with Correct Answers

Instelling
Anatomy & Physiology
Vak
Anatomy & Physiology

Voorbeeld van de inhoud

Anatomy & Physiology Male Reproductive System Exam Questions with
Correct Answers


Question 1:
Male reproductive system is composed of
Answer:
-Gonads
-Accessory reproductive organs


Question 2:
Gonads
Answer:
-Male: testes
-Female: ovaries


Question 3:
Gonads 2 major functions
Answer:
1. Produce gametes


Question 4:
2. Secrete sex hormones Testes
-Small egg-shaped organs located inside the scrotum
-Each testis is divided into 250-300 compartment (lobules)
Answer:
-Male gonads
-Contains seminiferous tubules


Question 5:
Seminiferous Tubules
Answer:
Where sperm production (spermatogenesis) takes place


Question 6:
Spermatogenesis
Answer:
sperm production

, Question 7:
Penis-Penetrates vagina & deposits sperm-At rest is flaccid
Answer:
-Male copulatory organ-During sexual arousal undergoes erection


Question 8:
Ejaculation
Answer:
Sperm is ejected through urethra


Question 9:
Scrotum
-cooler environment 3 degrees Celsius lower than core body temperature
-Dartos muscle
Answer:
-Houses testes
-Cremaster muscle


Question 10:
Dartos Muscle
Answer:
Wrinkles scrotum


Question 11:
Cremaster Muscle
Answer:
-Elevates testis & brings it closer to the pelvic cavity
-Helps maintain scrotum temperature


Question 12:
Accessory Glands
-Prostate gland
Answer:
-Seminal vesicle
-Bulbourethral glands

Geschreven voor

Instelling
Anatomy & Physiology
Vak
Anatomy & Physiology

Documentinformatie

Geüpload op
11 juli 2026
Aantal pagina's
5
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

$10.99
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
KateJones Harvard University
Bekijk profiel
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
29
Lid sinds
1 jaar
Aantal volgers
0
Documenten
4712
Laatst verkocht
2 maanden geleden
A+ GRADES

ON THIS PAGE YOU WILL FIND VERIFIED STUDY MATERIALS TO BOOST YOUR CAREERS. (EXAMS, STUDY GUIDES, TEST BANKS, PRACTICE TEST QUESTIONS, TEXT BOOKS & CLASS NOTES FOR ALL COURSES) LETS WORK SMART TO EXCEL, WELCOME!!!

4.8

12 beoordelingen

5
10
4
2
3
0
2
0
1
0

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen