Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y
Tortora.
Y
, Test Bank - Principles of Anatomy and Physiology, 12th Edition, by BryanDerrickson, Gerald
Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y
Tortora.
TestbankChapter1. AnIntroductiontotheHumanBody
Y Y Y Y Y Y Y Y Y
Multiple Choice
YY YY
1. Thisjijiisjijithejijistudy of the functions of body structures. FY FY FY FY F Y FY
a. Anatomy
b. Physiology
c. Dissection
d. Histology
e. Immunology
Ans: B FY FY
Difficulty: easy FY FY
Feedback: 1.1 FY
2. This is defined as a group of cells with similar structure and function.
FY FY FY FY FY FY FY FY FY FY FY FY
a. Tissue
b. Organ
c. Molecules
d. Compounds
e. Organism
Ans: A FY FY
Difficulty: easy FY FY
Feedback: 1.2 FY
3. Using your fingers to find your pulse on your wrist is an example of
FY FY FY FY FY FY FY FY FY FY FY FY FY
a. Auscultation
b. Palpation
c. Responsiveness
d. Gross anatomy FY
e. Physiologist
Ans: B FY
Difficulty: medium FY FY
Feedback: 1.2 FY
, Test Bank - Principles of Anatomy and Physiology, 12th Edition, by BryanDerrickson, Gerald
Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y
Tortora.
4. Percussion techniques can be used to determine FY FY FY FY FY FY
a. Heart beats FY
b. Pulse rate FY
c. Amplify sounds FY
d. Fluid in the lungs FY FY FY
e. Enlarged organs FY
Ans: D FY
Difficulty: medium FY FY
Feedback: 1.2 FY
5. This is the sum of all cellular processes that occur in the body.
FY FY FY FY FY FY FY FY FY FY FY FY
a. Metabolism
b. Anabolism
c. Catabolism
d. Auscultation
e. Palpation
Ans: A FY FY
Difficulty: hard FY FY
Feedback: 1.3 FY
6. List the basic processes of life.
FY FY FY FY FY
Ans: The basic processes of life include metabolism, responsiveness, movement,
FY FY FY FY FY FY FY FY FY FY
growth, differentiation and reproduction.
FY FY FY
Difficulty: medium FY FY
Feedback: 1.3 FY
7. This is the regulation of body conditions within normal limits.
FY FY FY FY FY FY FY FY FY
a. Palpation
b. Percussion
c. Homeostasis
d. Autopsy
e. Histology
Ans: C FY FY
Difficulty: easy FY FY
Feedback: 1.4 FY
, Test Bank - Principles of Anatomy and Physiology, 12th Edition, by BryanDerrickson, Gerald
Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y
Tortora.
8. The systems that provide homeostasis are:
FY FY FY FY FY
a. Cardiovascular and Integumentary FY FY
b. Nervous system and Endocrine FY FY FY
c. Cardiovascular and respiratory systems FY FY F Y
d. Respiratory and muscular systems F Y FY FY
e. Urinary and integumentary systems FY FY FY
Ans: B FY FY
Difficulty: easy FY FY
Feedback: 1.4 FY
9. This body fluid directly affects the proper functioning of cells.
FY FY FY FY FY FY FY FY FY
a. Lymph
b. Blood
c. Interstitial fluid FY
d. Aqueous humor FY
e. Vitreous body FY
Ans: C FY
Difficulty: medium FY FY
Feedback: 1.4 FY
10. Name the differences between a positive and a negative feedback system.
FY FY FY FY FY FY FY FY FY FY
Ans: A positive feedback system will strengthen or reinforce a change in one of the
FY FY FY FY FY FY FY FY FY FY FY FY FY FY FY
body’s controlled conditions while a negative feedback system will reverse a change
FY FY FY FY FY FY FY FY FY FY FY FY
in a controlled condition.
FY FY FY
Difficulty: medium FY FY
Feedback: 1.4 FY
11. This is the structure of a feedback system that receives output from the control
FY FY FY FY FY FY FY FY FY FY FY FY FY FY
center.
a. Receptor
b. Body fluids FY
c. Brain
d. Effector
e. Afferent