Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

NSG 3600 Pediatric Exams 1-4 – Pediatric Nursing – (2026) Actual Questions & Answers (Galen) 100% Guarantee Pass

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
72
Cijfer
A+
Geüpload op
02-07-2026
Geschreven in
2025/2026

NSG 3600 Pediatric Exams 1-4 – Pediatric Nursing – (2026) Actual Questions & Answers (Galen) 100% Guarantee Pass

Instelling
NSG 3600
Vak
NSG 3600

Voorbeeld van de inhoud

NSG 3600 Pediatric Exams 1-4 – Pediatric
Nursing – Actual Questions & Answers
(Galen) 100% Guarantee Pass
1. A 5-year-old child is hospitalized with osteomyelitis and will be going home
on IV antibiotics. Which action by the nurse is most appropriate?
A. Ensure a valid permit for a PICC line is on the chart
B. Locate a pharmacy that will supply the IV medications
C. Research the patient's insurance for home infusion coverage
D. Teach the child about the PICC line using a doll
ANSWER: A
2. A 10-year-old child who has been hospitalized frequently and for long
periods has the nursing diagnosis of delayed growth and development. Which
action demonstrates outcomes have been met?
A. Able to play harmoniously with peers
B. Does own homework independently
C. Seeks out parental approval for activities
D. Selects age-appropriate games and toys
ANSWER: B
3. A 10-month-old is in clinic for his 8th ear infection. Which assessment is
most important?
A. Ask about possible allergy testing
B. Assess the child's mouth for oral thrush
C. Graph height and weight on the growth chart
D. Inquire about the health of the entire family
ANSWER: C
4. A child with acute-grade IV slipped femoral capital epiphysis is on bedrest
awaiting surgery. Which new-nurse care plan intervention prompts the
experienced nurse to intervene?
A. Consult child-life therapist for diversionary activities
B. Perform range-of-motion exercises to both lower extremities
C. Reinforce teaching on crutch-walking postoperatively
D. Teach child and family about non-weight-bearing status
ANSWER: B
5. A child has been hospitalized with rubella. Which action by the charge
nurse is most appropriate?
A. Do not allow pregnant nursing staff in the room
B. Inform parents fresh produce is not allowed

,C. Place the child on contact isolation precautions
D. Use standard precautions when caring for this child
ANSWER: A
6. A child hospitalized with rubeola. Which actions are most important? (Select
all that apply.)
A. Administer ordered antibiotics on time
B. Assess the child for Koplik's spots
C. Ensure the room is dark for photophobia
D. Monitor the child for febrile seizures
E. Report the disease to health authorities
ANSWER: B, C, E
7. A child is hospitalized with a serious bacterial infection. Which finding
indicates goals for a priority nursing diagnosis have been met?
A. Intact skin integrity
B. Normal temperature
C. Stable weight
D. Urine output of 1 mL/kg/hour
ANSWER: D
8. A child is in the ED following an OD of acetaminophen. What medication
does the nurse anticipate administering?
A. Activated charcoal
B. N-acetylcysteine (NAC)
C. Naloxone (Narcan)
D. Syrup of ipecac
ANSWER: B
9. A limping child undergoes radiological studies showing osteonecrosis. What
does the nurse teach the parents?
A. Non-weight-bearing status and mobility limitations
B. Overcorrection with the Z-plasty technique
C. (option omitted in source)
D. Wearing and caring for a Browne splint
ANSWER: A
10. A child with congenital immunodeficiency is scheduled for a routine
vaccination. What instruction is most important before they leave?
A. "If your child has a little temperature, give Tylenol"
B. "Keep your child away from other children for a few days"
C. "Let's schedule your return visit for a titer"
D. "Put ice on the injection site 4 times a day"
ANSWER: C

,11. A child with special needs moved into the community. Which resource
should the school nurse direct the family toward?
A. Medical home
B. Pediatric clinic
C. Home health care
D. Community center
ANSWER: A
12. A child's family history includes muscular dystrophy. What diagnostic
testing does the nurse prepare for? (Select all that apply.)
A. Blood urea nitrogen
B. Creatine kinase
C. Electromyelogram
D. Muscle biopsy
E. Ultrasound
ANSWER: B, C, D
13. Home health nurse visits child with Duchenne's MD who has new cough,
poor appetite, fatigue, and a reddened coccyx area. Priority intervention?
A. Assess child's favorite high-protein foods
B. Develop a protocol for changing positions more often
C. Encourage family to allow plenty of rest
D. Notify the health-care provider and request antibiotics
ANSWER: D
14. Home health nurse sees pediatric patients with delayed growth and
development diagnosis. Which action indicates outcomes met?
A. A 3-year-old walks backward
B. A 4-year-old plays video games
C. A 5-year-old can unscrew items
D. A 7-year-old uses scissors to cut an outline figure
ANSWER: A
15. Mother complains her 3-year-old has difficulty falling/staying asleep, is
cranky next day. Most appropriate action?
A. Assess the child's usual nighttime routine
B. Assure mom sleep and behavior are unrelated
C. Encourage active play before bedtime
D. Have mom put child to bed only when sleepy
ANSWER: A
16. New nurse placing elastic wrap on ankle sprain. Which action causes
experienced nurse to intervene?
A. Exerts moderate pull on the wrap
B. Instructs patient on wrapping the injury

, C. Starts wrapping distal to the injury
D. Wraps in a proximal-to-distal fashion
ANSWER: D
17. Nurse admitting a child with risus sardonicus. Which disease process is
suspected?
A. Scoliosis
B. Osteogenesis imperfecta
C. Duchenne's muscular dystrophy
D. Tetanus
ANSWER: D
18. Nurse assessing newborn birth injuries. Bone most often fractured during
delivery?
A. Clavicle
B. Femur
C. Wrist
D. Ankle
ANSWER: A
19. Nurse gives an infant a vaccination. Which information is most important
to document?
A. Date of next scheduled immunization
B. Drug, dose, site, infant's reaction
C. Parental education provided before administration
D. Vaccine information sheet given before administration
ANSWER: D
20. Nurse assesses a 10-month-old's anterior fontanel, slightly depressed,
measuring 2 inches. Conclusion/action?
A. Delayed closing; alert health-care provider
B. Fontanel is closing; document findings
C. Large for age; assess for Down syndrome
D. Sign of dehydration; assess fluid status
ANSWER: D
21. Nurse assessing school-age child with earache/fever, using SODA
mnemonic. Question best relating to "S"?
A. "Does it keep you from sleeping?"
B. "Has it affected your schoolwork?"
C. "How long have you been sick?"
D. "How sore is your ear today?"
ANSWER: A
22. Which child demonstrates successful resolution of Erikson's autonomy
versus shame and doubt stage?

Geschreven voor

Instelling
NSG 3600
Vak
NSG 3600

Documentinformatie

Geüpload op
2 juli 2026
Aantal pagina's
72
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

$10.99
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
gradepapers465 Teachme2-tutor
Bekijk profiel
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
12
Lid sinds
10 maanden
Aantal volgers
0
Documenten
1065
Laatst verkocht
1 week geleden

3.0

1 beoordelingen

5
0
4
0
3
1
2
0
1
0

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen