• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 897 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Human Anatomy 7th Edition by Kenneth S. Saladin – Complete Test Bank with Practice Questions and Answer Explanations

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 897 pagina's

Human Anatomy 7th Edition by Kenneth S. Saladin – Complete Test Bank with Practice Questions and Answer Explanations

Voorbeeld van de inhoud

Chapter: One
1) Which of the following is not true?
a) Anatomy is the study of the structure of the body.
b) Gross anatomy is the study of tissues and cells.
c) Comparative anatomy is the study of more than one species.
d) Regional anatomy is the study of multiple organ systems in a specific area of
the body.
e) Systemic anatomy focuses on one organ system at a time.

Answers: B Section: 1.01
Topic: Scope of anatomy and physiology; Basic terminology Bloom's: 2.
Understand
Learning Outcome: 1.1a Define anatomy and some of its subdisciplines.
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible

2) The study of microscopic tissues is
called .
a) cytology
b) gross anatomy
c) dissection
d) histology
e) auscultation

Answers: D Section: 1.01
Topic: Basic terminology Bloom's: 1. Remember
Learning Outcome: 1.1a Define anatomy and some of its subdisciplines.
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible

3) A subdiscipline of anatomy in which multiple organ systems are
studied in a specific area of the body is anatomy.

Answers: regional Section: 1.01
Topic: Scope of anatomy and physiology Bloom's: 1. Remember
Learning Outcome: 1.1a Define anatomy and some of its subdisciplines.
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible

, 4) anatomy is the study of structures visible to the naked eye.

Answers: Gross Section: 1.01
Topic: Scope of anatomy and physiology Bloom's: 1. Remember
Learning Outcome: 1.1a Define anatomy and some of its subdisciplines.
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible

5) Functional goes beyond simply studying the structure of organs
and provides reasons for them.

Answers: morphology Section: 1.01
Topic: Scope of anatomy and physiology Bloom's: 1. Remember
Learning Outcome: 1.1a Define anatomy and some of its subdisciplines.
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible

6) Regional anatomy is the study of multiple organ systems at once in a
particular portion of the body.

Answers: TRUE Section: 1.01
Topic: Scope of anatomy and physiology Bloom's: 1. Remember
Learning Outcome: 1.1a Define anatomy and some of its subdisciplines.
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible

7) Which of the following is true regarding systemic versus regional anatomy?
a) Systemic anatomy focuses on only one system at a time.
b) Regional anatomy focuses on only one system at a time.
c) Systemic anatomy focuses on several organ systems.
d) Systemic anatomy focuses on several regions of the body.

Answers: A Section: 1.01
Topic: Scope of anatomy and physiology Bloom's: 4. Analyze
Learning Outcome: 1.1a Define anatomy and some of its subdisciplines.
Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible

, 8) Auscultation is .
a) listening to natural sounds made by the body
b) looking at the body's appearance in a physical examination
c) feeling a structure with the hands
d) tapping on the body and feeling for resistance
e) examining test results for diagnosis of symptoms involving the abdominal
cavity

Answers: A Section: 1.01
Topic: Basic terminology Bloom's: 1. Remember
Learning Outcome: 1.1b Name and describe some approaches to studying
anatomy. Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible

9) Feeling a
structure, like a swollen lymph node, with the hands is called .

Answers: palpation Section: 1.01
Topic: Basic terminology Bloom's: 1. Remember
Learning Outcome: 1.1b Name and describe some approaches to studying
anatomy. Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible

10) Listening to natural
sounds made by the body is called .

Answers: auscultation auscultating
Section: 1.01
Topic: Basic terminology Bloom's: 1. Remember
Learning Outcome: 1.1b Name and describe some approaches to studying
anatomy. Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible

11) If a physician feels for broken bones under the skin, she would
be utilizing the method of study referred to as .

Answers: palpation palpating
Section: 1.01
Topic: Basic terminology Bloom's: 3. Apply
Learning Outcome: 1.1b Name and describe some approaches to studying
anatomy. Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible

, 12) Percussion is the tapping of a body part for examination.

Answers: TRUE Section: 1.01
Topic: Basic terminology Bloom's: 1. Remember
Learning Outcome: 1.1b Name and describe some approaches to studying
anatomy. Accessibility: Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible

13) Which medical imaging technique relies on the injection of radioactively
labeled glucose and reveals which tissues are most metabolically active?
a) Positron emission tomography (PET) scan
b) Sonography
c) Computed tomography (CT) scan
d) Magnetic resonance imaging (MRI)
e) Radiography

Answers: A Section: 1.01
Topic: Basic terminology Bloom's: 1. Remember
Learning Outcome: 1.1c Describe some methods of medical imaging. Accessibility:
Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible

14) Which medical imaging technique relies on the absorption of high-energy
radiation and reveals dense tissues, such as bone and teeth?
a) Positron emission tomography (PET) scan
b) Sonography
c) Computed tomography (CT) scan
d) Magnetic resonance imaging (MRI)
e) Radiography

Answers: E Section: 1.01
Topic: Basic terminology Bloom's: 1. Remember
Learning Outcome: 1.1c Describe some methods of medical imaging. Accessibility:
Keyboard Navigation; Screen Reader Compatible

Documentinformatie

Geüpload op
5 juni 2026
Aantal pagina's
897
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$10.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Brainey
4.8
(354)
Verkocht
4781
Volgers
11
Items
1446
Laatst verkocht
2 uur geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen