Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

Leadership and Nursing Care Management 6th Edition Test Bank (2026) | Diane Huber | Complete Questions & Answers | Nursing Leadership A+ Guide

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
249
Cijfer
A+
Geüpload op
03-04-2026
Geschreven in
2025/2026

Leadership and Nursing Care Management 6th Edition Test Bank (2026) | Diane Huber | Complete Questions & Answers | Nursing Leadership A+ GuideStrengthen your nursing leadership skills with this Test Bank for Leadership and Nursing Care Management, 6th Edition by Diane Huber. This comprehensive resource provides exam-style questions with accurate answers, designed to support nursing students in mastering key leadership and management concepts. Perfect for exam preparation, this test bank covers essential topics such as healthcare leadership, management principles, delegation, staffing, quality improvement, decision-making, and professional nursing practice. Complete coverage of the 6th Edition content High-quality exam questions with correct answers Ideal for quizzes, assignments, and final exams Focus on nursing leadership and care management A+ study support for 2026 academic success

Meer zien Lees minder
Instelling
Leadership And Nursing Care Management.
Vak
Leadership and Nursing Care Management.

Voorbeeld van de inhoud

TEST BANK
b

,Chapter 01: Leadership and Management Principles
b b b b b




Huber: Leadership & Nursing Care Management, 6th Edition
b b b b b b b




MULTIPLE CHOICE b




1. Leadership is best defined as: b b b b




a. aninterpersonal process of participating by encouraging fellowship.
b b b b b b b




b. delegation ofauthority and responsibility and the coordination of activities. b b b b b b b b b




c. inspiring people to accomplish goals through support and confidence building.b b b b b b b b b




d. theintegration ofresources through planning, organizing, and directing.
b b b b b b b b




ANS: C b




Leadership is the process ofinfluencing people to accomplish goals by inspiring confidence and
b b b b b b b b b b b b b




support among followers.
b b b




DIF: Cognitive Level:Remember(Knowledge) b b b




TOP: Nursing Process: Assessment
b b b b




MSC: Client Needs:Safe andEffective Care Environment: Management of Care
b b b b b b b b b b




2. A medical-surgical unit reports higher rates ofpatient satisfaction coupled with high rates of
b b b b b b b b b b b b b




staff satisfaction and productivity. Which ofthe following is attributed tothe datafindings?
b b b b b b b b b b b b b b




a. Effective leadership b




b. Management involvement b




c. Mentoring
d. Rewards and recognition b b




ANS: A b




Effective leadership is important in nursing because ofthe impact onnurses’ work lives, it being
b b b b b b b b b b b b b b b




astabilizing influence during change, and for nurses’ productivity and quality ofcare.
b b b b b b b b b b b b b




DIF: Cognitive Level:Apply(Application) b b b




TOP: Nursing Process: Assessment
b b b b




MSC: Client Needs:Safe andEffective Care Environment: Management of Care
b b b b b b b b b b




3. A staff registered nurse (RN) is leading amultidisciplinary clinical pathway team in the
b b b b b b b b b b b b b




development ofcare for patients with total knee replacement. Which ofthe following
b b b b b b b b b b b b b




statements exemplifies leadership behaviors in aclinical pathway team meeting?
b b b b b b b b b b




a. “Nursing is responsible for pain control of the total knee replacement patient.” b b b b b b b b b b b




b. “Ourpharmacist has provided some excellent pain control literature.”
b b b b b b b b




c. “Physical therapy’s expertise is in rehabilitation, not pain control.” b b b b b b b b




d. “Total knee replacement patients require optimal pain control.”
b b b b b b b




ANS: B b




Leadership is the process of influencing people to accomplish goals byinspiring confidence and
b b b b b b b b b b b b b b




support among followers. The correct answer is supportive ofateammember’s work and depicts
b b b b b b b b b b b b b b b




some skill atinterpersonal relationships.
b b b b b




DIF: Cognitive Level:Apply(Application) b b b




TOP: Nursing Process: Assessment
b b b b




MSC: Client Needs:Physiological Integrity: Pharmacological and ParenteralTherapies
b b b b b b b b

,4. Which ofthe following is true of management activities?
b b b b b b b b




a. Inspiring avision is amanagement function. b b b b b b




b. Management is focused on task accomplishment. b b b b b




c. Management is more focused onhuman relationships. b b b b b b




d. Management is more important than leadership. b b b b b




ANS: B b




Management is focused on task accomplishment. b b b b b




DIF: Cognitive Level:Remember(Knowledge) b b b




TOP: Nursing Process: Assessment
b b b b




MSC: Client Needs:Safe andEffective Care Environment: Managementof Care
b b b b b b b b b b




5. During astaff meeting, a group ofRNs has complained that medications are not arriving to the
b b b b b b b b b b b b b b b b




unit in atimely manner. The nurse manager suggests that thegroup resolve this issue through
b b b b b b b b b b b b b b b b




the development andwork ofamultidisciplinary team led byoneofthese RNs.This scenario
b b b b b b b b b b b b b b b b




bdemonstrates:
a. adaptation.
b. empowerment.
c. flexibility.
d. relationship management. b




ANS: B b




Empowerment is the giving of authority, responsibility, and the freedom to act. In this b b b b b b b b b b b b b




situation, the manager has given authority, responsibility, and the freedom to act in the
b b b b b b b b b b b b b b




investigation and resolution of this issue.
b b b b b b




DIF: Cognitive Level: ApplyN
( A ppRlic aItionG)
TOP: Nursing Process: Assessment
b b
USN T b
b b



b
b


b b




MSC: Client Needs:Safe andEffective Care Environment: Management of Care
b b b b b b b b b b




6. A nurse is caring for an elderly patient who was admitted after sustaining afall at home. When
b b b b b b b b b b b b b b b b b




creating acare plan for the patient, she requests that the doctororderahome health visit to assess for
b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b




home safety and medication compliance. In addition, the nurse is concerned about the nutrition
b b b b b b b b b b b b b b




bof the patient and requests adietitian evaluation. The nurse is demonstrating which ofthe
b b b b b b b b b b b b b b




following leadership skills?
b b b




a. Care provider b




b. Business principles b




c. Care coordination b




d. Change management b




ANS: C b




Carecoordination isthe delivery ofnursing services that involves the organization and
b b b b b b b b b b b b




coordination ofcomplex activities. The nurse uses managerial and leadership skills to facilitate
b b b b b b b b b b b b b




delivery ofquality care.
b b b b




DIF: Cognitive Level: Apply (Application) TOP: Nursing Process:Planning b b b b b b




MSC: Client Needs:Physiological Integrity: Reduction of Risk Potential
b b b b b b b b b




7. Interpersonal communication and the ability to apply b b b b b b aretwo critical skills everynurse
b b b b b




b needs to enhance professional practice.
b b b b




a. vision

, b. supervision
c. delegation
d. problem solving b




ANS: D b




Every nurse needs two critical skills toenhance professional practice. One is askill at
b b b b b b b b b b b b b b




interpersonal relationships. This is fundamental toleadership and thework ofnursing. The
b b b b b b b b b b b b b




second skill is applying theproblem-solving process. This involves critical thinking, problem
b b b b b b b b b b b b




identification, and the development ofobjectivity.
b b b b b b




DIF: Cognitive Level:Remember(Knowledge) b b b




TOP: Nursing Process: Assessment
b b b b




MSC: Client Needs:Safe andEffective Care Environment: Management of Care
b b b b b b b b b b




8. Good leaders need to beable to demonstrate an intuitive skill ofempathy and expressiveness
b b b b b b b b b b b b b b




when dealing with others in the workplace. This requires sensitivity and awareness ofthe
b b b b b b b b b b b b b b




emotions and moods of others and is known as:
b b b b b b b b b




a. social awareness. b




b. self-awareness.
c. self-management.
d. relationship management. b




ANS: A b




Social awareness is anintuitive skill ofempathy and expressiveness in being sensitive and aware of
b b b b b b b b b b b b b b b




the emotions and moods of others.
b b b b b b




DIF: Cognitive Level: Remember (Knowledge) b b b




TOP: Nursing Process:A s s e s sN
me nRt IGB.CM
U S NCare
T Environment:
O Management ofCare
b b b
b b b



MSC: Client Needs:Safe and Effective
b b b b b
b b
b
b
b b b b




9. The personal leadership skill for nurses that consists ofself-awareness, discipline, motivation,
b b b b b b b b b b b




social awareness, and relationship management is known as what?
b b b b b b b b b




a. Leadership.
b. Management.
c. Emotional intelligence b




d. Vision
ANS: C b




Among the important personal leadership skills fornurses is emotional intelligence (EI). EI traits
b b b b b b b b b b b b b




areemotional factors consisting offive defining attributes: self-awareness,
b b b b b b b b b




self-regulation ordiscipline, motivation, social awareness, and relationship management.
b b b b b b b b




DIF: Cognitive Level:Remember(Knowledge) b b b




TOP: Nursing Process: Implementation
b b b b




MSC: Client Needs:Safe andEffective Care Environment: Management of Care
b b b b b b b b b b




10. are vital togood leaders because they are able to takethe vision ofthe leader and
b b b b b b b b b b b b b b b b




achieve the determined goals.
b b b b




a. Managers
b. Motivators
c. Visionaries
d. Followers

Geschreven voor

Instelling
Leadership and Nursing Care Management.
Vak
Leadership and Nursing Care Management.

Documentinformatie

Geüpload op
3 april 2026
Aantal pagina's
249
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

$18.49
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Maak kennis met de verkoper
Seller avatar
NurseStudyGuides

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
NurseStudyGuides Howard Community College
Bekijk profiel
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
-
Lid sinds
1 jaar
Aantal volgers
0
Documenten
1214
Laatst verkocht
-

0.0

0 beoordelingen

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen