ST TU
Clinical Immunology and
UV V
S
Serology: A Laboratory
Perspective, 4th Edition
IAIA
TEST BANK
?_?_
AAP
Christine Dorresteyn Stevens, Linda E. Miller
PPPR
Comprehensive Test Bank for Instructors and
Students
ROOV
||| ||| || ||| || | || ||| | || ||| |
9780803644663
VE D
© Christine Dorresteyn Stevens & Linda E. Miller. All rights
reserved. Reproduction or distribution without permission is
E
prohibited.
D? ?
?
© MEDGEEK
,ST TU
TABLE OF CONTENTS
Test Bank – Clinical Immunology and Serology: A Laboratory Perspective (4th Edition)
Authors: Christine Dorresteyn Stevens and Linda E. Miller
UV V
S
ISBN: 9780803644663
Chapter 1: Introduction to Immunity and the Immune System
Chapter 2: Nature of Antigens and the Major Histocompatibility Complex
Chapter 3: Innate Immunity
Chapter 4: Adaptive Immunity
Chapter 5: Antibody Structure and Function
IAIA
Chapter 6: Cytokines
Chapter 7: Complement System
Chapter 8: Safety and Quality Assessment
Chapter 9: Principles of Serological Testing
?_?_
Chapter 10: Precipitation and Agglutination Reactions
Chapter 11: Immunoassays
Chapter 12: Molecular Diagnostic Techniques
Chapter 13: Flow Cytometry and Laboratory Automation
Chapter 14: Hypersensitivity
Chapter 15: Autoimmunity
AAP
Chapter 16: Transplantation Immunology
Chapter 17: Tumor Immunology
Chapter 18: Immunoproliferative Diseases
Chapter 19: Immunodeficiency Diseases
Chapter 20: Serological and Molecular Detection of Bacterial Infections
PPPR
Chapter 21: Spirochete Diseases
Chapter 22: Serological and Molecular Diagnosis of Parasitic and Fungal Infections
Chapter 23: Serology and Molecular Detection of Viral Infections
Chapter 24: Laboratory Diagnosis of HIV Infection
Chapter 25: Immunization and Vaccines
ROOV
VE D
E
D? ?
?
, Test Bank for Clinical Immunology and Serology A Laboratory Perspective,
4e Christine Dorresteyn Stevens, Linda Miller (All Chapters Included)
ST TU
Chapter 1. Introduction to Immunity and the Immune System
Multiple Choice
UV V
S
1. Eosinophils are involved in the immune response against:
A. viruses.
B. intracellular bacteria.
C. parasites that cannot be phagocytized.
IAIA
D. extracellular bacteria.
ANS: C
?_?_
2. Which of the following are components of both innate and adaptive immune responses?
A. Immunoglobulins
B. T helper cells
C. Macrophages
D. B cells
AAP
ANS: C
3. The process by which leukocytes are attracted to a specific area by chemical messengers is called:
PPPR
A. diapedesis.
B. degranulation.
C. chemotaxis.
D. opsonization.
ROOV
ANS: C
4. Which of the following is a characteristic of natural killer cells?
A. They mature in the thymus.
VE D
B. They are smaller than B and T cells.
C. They are a type of lymphocyte.
D. They are part of the adaptive immune system.
E
ANS: C
D? ?
?
, 5. Which of the following best describes diapedesis?
A. Movement toward increasing concentrations of a cytokine
ST TU
B. Attachment of immunoglobulin to target cells
C. Movement through blood vessel walls as cells exit the circulation
D. Engulfment of target cells
ANS: C
UV V
S
6. The most effective phagocytic and antigen-presenting cell is the:
A. neutrophil.
B. monocyte.
C. dendritic cell.
D. macrophage.
IAIA
ANS: C
?_?_
7. Which of the following is characteristic of natural immunity?
A. It involves memory.
B. T lymphocytes play a major role.
C. It involves specificity.
D. Mechanisms are always present and fully functional.
AAP
ANS: D
8. All of the following cells are considered part of natural immunity EXCEPT:
PPPR
A. eosinophils.
B. B lymphocytes.
C. monocytes.
D. neutrophils.
ANS: B
ROOV
9. Where does the specific immune response to a foreign antigen mainly occur?
A. Lymph nodes
B. Blood
VE D
C. Bone marrow
D. Skin
E
ANS: A
D? ?
?