Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank - Anatomy and Physiology for Health Professions-An Interactive Journey, 4th Edition (Colbert, 2019), Chapter 1-19 | All Chapters

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
209
Cijfer
A+
Geüpload op
08-03-2026
Geschreven in
2025/2026

Test Bank - Anatomy and Physiology for Health Professions-An Interactive Journey, 4th Edition (Colbert, 2019), Chapter 1-19 | All Chapters

Instelling
Anatomy & Physiology12
Vak
Anatomy & Physiology12

Voorbeeld van de inhoud

TEST BANK FOR ANATOMY & PHYSIOLOGY FOR
HEALTH PROFESSIONS: AN INTERACTIVE JOURNEY
(2026) BRUCE COLBERT, JEFF ANKNEY, KAREN LEE 4TH
EDITION

,Table Of Contents

Chapter 1 Introduction To Anatomy And Physiology 2
Chapter 2 The Human Body 13
Chapter 3 Biochemistry 21
Chapter 4 The Cells 30
Chapter 5 Tissues And Systems 39
Chapter 6 The Skeletal System 47
Chapter 7 The Muscular System 58
Chapter 8 The Integumentary System 69
Chapter 9 The Nervous System (Part I) 82
Chapter 10 The Nervous System (Part Ii) 92
Chapter 11 The Senses 101
Chapter 12 The Endocrine System 111
Chapter 13 The Cardiovascular System 121
Chapter 14 The Respiratory System 134
Chapter 15 The Lymphatic And Immune Systems 145
Chapter 16 The Gastrointestinal System 157
Chapter 17 The Urinary System 170
Chapter 18 The Reproductive System 183
Chapter 19 The Journey's End 196

, Test Bank - Anatomy & Physiology for Health Professions, An Interactive Journey, 4e (Colbert, 2019)




anatomy & physiology for health professions, 4e (colbert) chapter
1 introduction to anatomy and physiology

1.1 multiple choice questions

1) gross anatomy is also known as .
A) microscopic anatomy
B) pathologic anatomy
C) macroscopic anatomy
D) diagnostic anatomy
ANS: c

2) an example of gross anatomy would be .
A) viewing an x-ray
B) using a microscope
C) performing a complete cellular blood count
D) determining the etiology of a disease
ANS: a

3) the study of physiology deals with .
A) disease
B) genetics www.tbsm.ws
C) structures
D) functions
ANS: d


4) the potential outcome of a disease is the .
A) etiology
B) diagnosis
C) prognosis
D) treatment
ANS: c

5) the study of disease is known as .
A) neurology
B) pathophysiology
C) microbiology
D) cytology
ANS: b

6) the three basic parts of a medical term are .
A) prefix, word root, suffix
B) suffix, base, meaning
C) prefix, stem, ending
D) base, word root, stem
ANS: a



1|Pag e

, Test Bank - Anatomy & Physiology for Health Professions, An Interactive Journey, 4e (Colbert, 2019)




7) what system is known as the mathematical language of anatomy and physiology?
A) abbreviation system
B) metric system
C) english system
D) customary system
ANS: b

8) which of the following is not a vital sign?
A) heart rate
B) temperature
C) odor
D) respiratory rate
ANS: c

9) when the physician has documented several signs and symptoms, he or she will be able to
make a(n) .
A) prognosis
B) etiology
C) cytology
D) diagnosis
ANS: d
Ww .
w tBs .w
M S
10) the adjustments that maintain a stable environment within the body are known as .
A) homeostasis
B) metabolism
C) syndrome
D) pathology
ANS: a

11) the body uses feedback loops to maintain homeostasis. the response that opposes an action
is known as a(n) .
A) depressing feedback loop
B) negative feedback loop
C) positive feedback loop
D) affirmative feedback loop
ANS: b

12) a positive feedback loop is necessary in which of the following situations?
A) blood pressure
B) coughing
C) bleeding
D) childbirth
ANS: d




2|Pag e

Geschreven voor

Instelling
Anatomy & Physiology12
Vak
Anatomy & Physiology12

Documentinformatie

Geüpload op
8 maart 2026
Aantal pagina's
209
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

$13.99
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
FAMILIAREXAMINER Chamberlain College Of Nursng
Bekijk profiel
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
48
Lid sinds
11 maanden
Aantal volgers
0
Documenten
561
Laatst verkocht
2 weken geleden
TESTBANKS & SOLUTION MANUALS

TESTBANKS & SOLUTION MANUALS if in any need of a Test bank and Solution Manual, fell free to Message me All the best in your Studies

2.4

9 beoordelingen

5
2
4
1
3
0
2
2
1
4

Recent door jou bekeken

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen