Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

Biochemistry 9th Edition Test Bank – Chapters 1–24 Questions with Answers | Campbell, Farrell & McDougal

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
1042
Cijfer
A+
Geüpload op
19-02-2026
Geschreven in
2025/2026

Comprehensive test bank covering Chapters 1 through 24 from Biochemistry, 9th Edition by Mary K. Campbell, Shawn O. Farrell, and Owen M. McDougal. This resource includes carefully structured multiple-choice, matching, and essay questions with accurate answers spanning core topics such as biomolecules, cell structure, enzymes, metabolism, thermodynamics, nucleic acids, gene expression, and biochemical pathways. Ideal for exam preparation, instructor support, and in-depth revision, it provides broad coverage of essential biochemistry concepts for undergraduate and health science students.

Meer zien Lees minder
Instelling
Biochemistry 9th Edition
Vak
Biochemistry 9th Edition

Voorbeeld van de inhoud

,Chapter 01 - Biochemistry and the Organization of Cells

Biochemistry 9th Edition Campbell Test Bank

1. How do the molecules that play a role in living cells compare to those encountered in organic chemistry?
a. They are the same, just operating in a different context.
b. Biological molecules are organic molecules, but the similarity ends there.
c. Biological molecules aren't similar to organic molecules at all.
d. Biology isn't based on molecules at all, but a "vital force".
ANSWER: a
POINTS: 1
QUESTION TYPE: Multiple Choice
HAS VARIABLES: False
LEARNING OBJECTIVES: CAFA.BIOC.15.1 - New in 6e
TOPICS: Basic Themes
DATE CREATED: 12/23/2013 2:14 PM
DATE MODIFIED: 12/23/2013 2:14 PM

2. Which of the following shows the correct order from most simple to most complex:
a. atom, molecule, organelle, macromolecule
b. molecule, atom, macromolecule, organelle
c. tissue, cell, organ
d. atom, macromolecule, tissue, organ
ANSWER: d
POINTS: 1
QUESTION TYPE: Multiple Choice
HAS VARIABLES: False
LEARNING OBJECTIVES: CAFA.BIOC.15.2 - Added in 8e
TOPICS: Basic Themes
DATE CREATED: 12/23/2013 2:14 PM
DATE MODIFIED: 11/16/2016 1:13 AM

3. Which of the following best defines organic chemistry?
a. The study of compounds contained in organisms.
b. The study of compounds containing organs.
c. The study of compounds containing carbon and hydrogen and their derivatives.
d. The study of compounds containing elements other than carbon.
ANSWER: c
POINTS: 1
QUESTION TYPE: Multiple Choice
HAS VARIABLES: False
LEARNING OBJECTIVES: CAFA.BIOC.15.1 - New in 6e
TOPICS: Chemical Foundations of Biochemistry
DATE CREATED: 12/23/2013 2:14 PM

Page 1

,Chapter 01 - Biochemistry and the Organization of Cells
DATE MODIFIED: 12/23/2013 2:14 PM

4. Which of the following is NOT one of the primary simple molecules that scientists believe must have ultimately led to
creating living things?

a. ammonia
b. carbon dioxide
c. hydrogen
d. simple carbohydrates
ANSWER: d
POINTS: 1
QUESTION TYPE: Multiple Choice
HAS VARIABLES: False
LEARNING OBJECTIVES: CAFA.BIOC.15.3 - New in 8e
TOPICS: Basic Themes
DATE CREATED: 12/23/2013 2:14 PM
DATE MODIFIED: 11/16/2016 12:07 AM

5. Which of the following was part of the vital force theory?
a. The compounds found in living things are just like those found in the non-living world.
b. The compounds found in living things are interesting, but can easily be produced in the laboratory.
c. The compounds found in living things can not be produced in the laboratory.
ANSWER: c
POINTS: 1
QUESTION TYPE: Multiple Choice
HAS VARIABLES: False
LEARNING OBJECTIVES: CAFA.BIOC.15.1 - New in 6e
TOPICS: Chemical Foundations of Biochemistry
DATE CREATED: 12/23/2013 2:14 PM
DATE MODIFIED: 12/23/2013 2:14 PM

6. The synthesis of urea from ammonium cyanate.
a. was a critical component of the Miller-Urey experiment.
b. requires a protein as a catalyst.
c. helped dispel the vital force theory.
d. supported the vital force theory.
ANSWER: c
POINTS: 1
QUESTION TYPE: Multiple Choice
HAS VARIABLES: False
TOPICS: Chemical Foundations of Biochemistry
DATE CREATED: 12/23/2013 2:14 PM
DATE MODIFIED: 12/23/2013 2:14 PM

7. Which of the following is NOT a Functional Group
a. Amino group
Page 2

, Chapter 01 - Biochemistry and the Organization of Cells
b. Protein
c. Alcohol group
d. Carbonyl group

ANSWER: b
POINTS: 1
QUESTION TYPE: Multiple Choice
HAS VARIABLES: False
LEARNING OBJECTIVES: CAFA.BIOC.15.4 - New in 7e
TOPICS: Chemical Foundations of Biochemistry
DATE CREATED: 12/23/2013 2:14 PM
DATE MODIFIED: 12/23/2013 2:14 PM

8. Which of the following functional groups is specific to an alcohol?
a. -NH
b. -OH
c. -C=O
d. C=C
e. O-P
ANSWER: b
POINTS: 1
QUESTION TYPE: Multiple Choice
HAS VARIABLES: False
LEARNING OBJECTIVES: CAFA.BIOC.15.3 - New in 8e
TOPICS: Chemical Foundations of Biochemistry
DATE CREATED: 12/23/2013 2:14 PM
DATE MODIFIED: 11/23/2016 12:42 AM

9. Which of the following functional groups are not commonly seen in biomolecules?
a. Alkyl halides
b. Amides
c. Carboxylic acids
d. Ethers
e. Phosphate esters
ANSWER: a
POINTS: 1
QUESTION TYPE: Multiple Choice
HAS VARIABLES: False
LEARNING OBJECTIVES: CAFA.BIOC.15.5 - Modified from 5e
TOPICS: Chemical Foundations of Biochemistry
DATE CREATED: 12/23/2013 2:14 PM
DATE MODIFIED: 12/23/2013 2:14 PM

10. Which of the following statements regarding biomolecules is false?
a. They contain predominantly ionic bonds.

Page 3

Geschreven voor

Instelling
Biochemistry 9th Edition
Vak
Biochemistry 9th Edition

Documentinformatie

Geüpload op
19 februari 2026
Aantal pagina's
1042
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

  • metabolism test bank
  • nucleic acid
$18.49
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
BLESSEDNURSE NURSING, ECONOMICS, MATHEMATICS, BIOLOGY, AND HISTORY MATERIALS BEST TUTORING, HOMEWORK HELP, EXAMS, TESTS, AND STUDY GUIDE MATERIALS WITH GUARANTEED A+ I am a dedicated medical practitioner with diverse knowledge in matters
Bekijk profiel
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
260
Lid sinds
1 jaar
Aantal volgers
6
Documenten
793
Laatst verkocht
1 dag geleden
Apex Exam Hub

Welcome to your #1 trusted source for premium test banks, exam prep materials, and verified study resources. We specialize in providing accurate, up-to-date, and well-organized test banks, solution manuals, and exam questions designed to help students maximize their scores with confidence. Every document is carefully reviewed to ensure clarity, completeness, and reliability. ✅ Real exam-style questions ✅ Step-by-step verified answers ✅ Latest editions & updated materials ✅ Perfect for midterms, finals, and certification exams Our mission is simple: help you study smarter, not harder. Whether you're preparing for nursing, accounting, business, finance, healthcare, or certification exams, you’ll find high-quality resources tailored to your success. Your A+ starts here.

Lees meer Lees minder
5.0

217 beoordelingen

5
213
4
3
3
0
2
0
1
1

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen