Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank for Medical Terminology: A Living Language 8th Edition by Bonnie F. Fremgen and Suzanne S. Frucht

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
677
Cijfer
A+
Geüpload op
19-01-2026
Geschreven in
2025/2026

Test Bank for Medical Terminology: A Living Language 8th Edition by Bonnie F. Fremgen and Suzanne S. Frucht Complete test bank for Medical Terminology: A Living Language 8th Edition by Bonnie F. Fremgen and Suzanne S. Frucht. Covers all chapters with accurate, verified questions and answers focused on medical terminology foundations and usage.

Meer zien Lees minder
Instelling
Medical Terminology
Vak
Medical Terminology

Voorbeeld van de inhoud

,TEST BANK FOR Medical Terminology A Living
Language, 8th Edition by Bonnie F. Fremgen Suzanne S
банка е всеобхватна, обхващаща всички ключови теми с детайлни обяснения,
Frucht въпроси с множество избор и практически сценарии, които отразяват реалните
условия на изпита.
Chapter 1 Защо да изберете
Introduction моите
to Medical тестови банки? Те са черпени от надеждни материали,
Terminology
редовно актуализирани, за да отразяват най-новите промени в учебните програми, и
са създадени
1.1 Fill-in-the-Blank от експерти в областта. Дали се учите за медицинска сестра, бизнес,
Questions
инженерство или друга дисциплина, ще намерите персонализирани ресурси, които
Write the wordповишават увереността
or phrase that и резултатите
best completes each statement ви.or answers the question.
Не се задоволявайте с посредствени учебни помагала. Инвестирайте в качество,
All answers toкоето носиasking
questions резултати. Разгледайте
for a combining form must колекцията
be writtenми днес
in the и направете
combining първата стъпка
form style,
meaning word към академиченvowel.
root/combining триумф. С незабавни
For example, сваляния
a combining formиmeaning
достъпни цени,
heart подготовката за
is cardi/o.
All answers toизпитите
questionsникога не е
asking for била must
a suffix по-лесна.
be written(148inдуми)
suffix form, meaning a hyphen
내 Stuvia
before your answer. For상점 설명the
example, (한국어)
suffix meaning cell is -cyte. All answers to questions asking
내 Stuvia 상점에 오신 것을 meaning
for a prefix must be written in prefix form, 환영합니다. 여기서는
a hyphen 학업answer.
after your 여정에서 For탁월함과
example, a편리함이
prefix meaning two is bi-.
만납니다. 저는 시험에서 탁월한 성적을 거두도록 세심하게 제작된 고품질 테스트뱅크를
제공하는 데 특화되어 있습니다. 각 테스트뱅크는 포괄적이며, 모든 주요 주제를 다루며
Do not capitalize any of your answers or include a period at the end of your answer. The computer
상세한 설명, 다중 선택 질문, 실제 시험 조건을 반영한 연습 시나리오를 포함합니다.
will not recognize your answer as correct if it is written in any other style.
왜 내 테스트뱅크를 선택해야 할까요? 신뢰할 수 있는 자료에서 추출되었으며, 최신
커리큘럼 변경 사항을 반영하도록 정기적으로 업데이트되며, 해당 분야의 전문가들이
1) The combining form that means life is .
Answer: bi/o설계했습니다. 간호학, 비즈니스, 공학 또는 다른 분야를 공부 중이든, 자신감을 높이고
Page Ref: 4 성과를 향상시키는 맞춤형 자원을 찾을 수 있습니다.
Learning Obj.:평범한 2 학습 도구에 만족하지 마세요. 결과를 가져다주는 품질에 투자하세요. 오늘 제
Taxonomy: 컬렉션을Remembering 둘러보고 학업 성공을 향한 첫걸음을 내디뎌보세요. 즉시 다운로드와 저렴한
Question Type: Word 시험
가격으로 준비가 이렇게 쉬운 적은 없었습니다. (152 글자, 대략 150단어相当)
Building
)‫תיאור חנות הסטוביה שלי (עברית‬
‫במתן‬form
2) The combining ‫מתמחה‬that‫אני‬ .‫שלכם‬
means ‫האקדמי‬
cancer is ‫נוחות במסע‬ . ‫ שבה מצוינות פוגשת‬,‫כים הבאים לחנות הסטוביה שלי‬
‫ כל מאגר מבחנים הוא‬.‫ שנוצרו בקפידה כדי לעזור לכם להצליח בבחינות‬,‫רי מבחנים איכותיים במיוחד‬
Answer: carcin/o
Page Ref: 4 ‫ברירה ותרחישי תרגול‬-‫ שאלות רב‬,‫ מכסה את כל הנושאים המרכזיים עם הסברים מפורטים‬,‫מקיף‬
Learning Obj.:.‫אמיתיים‬
2 ‫שמשקפים תנאי בחינה‬
‫ מעודכנים באופן קבוע כדי לשקף‬,‫למה לבחור במאגרי המבחנים שלי? הם נלקחים מחומרים אמינים‬
Taxonomy: Remembering
Question Type: ,‫עסקים‬ ,‫סיעוד‬
Word ‫ בין אם אתם לומדים‬.‫ ומעוצבים על ידי מומחים בתחום‬,‫ים עדכניים בתוכנית הלימודים‬
Building
‫ תמצאו משאבים מותאמים אישית שמעלים את הביטחון והביצועים‬,‫הנדסה או כל דיסציפלינה אחרת‬
.‫שלכם‬form that means heart is
3) The combining .
Answer: cardi/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

4) The combining form that means chemical is .
Answer: chem/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering

,Question Type: Word Building
5) The combining form that means to cut is .
Answer: cis/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

6) The combining form that means skin is .
Answer: dermat/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

7) The combining form that means small intestine is .
Answer: enter/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

8) The combining form that means stomach is .
Answer: gastr/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

9) The combining form that means female is .
Answer: gynec/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

10) The combining form that means blood is .
Answer: hemat/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

, 11) The combining form that means protection is .
Answer: immun/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

12) The combining form that means voice box is .
Answer: laryng/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

13) The combining form that means kidney is .
Answer: nephr/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

14) The combining form that means nerve is .
Answer: neur/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

15) A combining form that means eye is .
Answer: ophthalm/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

16) The combining form that means ear is .
Answer: ot/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

Geschreven voor

Instelling
Medical Terminology
Vak
Medical Terminology

Documentinformatie

Geüpload op
19 januari 2026
Aantal pagina's
677
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

  • medical language nursing
$17.49
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Maak kennis met de verkoper
Seller avatar
GuidedAPlus

Ook beschikbaar in voordeelbundel

Thumbnail
Voordeelbundel
Medical Terminology
-
3 2026
$ 34.99 Meer info

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
GuidedAPlus Stanford University
Bekijk profiel
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
3
Lid sinds
6 maanden
Aantal volgers
0
Documenten
145
Laatst verkocht
2 maanden geleden
GorillaStuvia

Elevate Your Grades with Premium Test Banks & Solution Manuals at GorillaStuvia Discover the best test banks, solution manuals, practice exams, and predictors on Stuvia – your ultimate study companion for nursing test banks, accounting test banks, finance solution manuals, chemistry, biology, calculus, medical-surgical nursing, and more! Thousands of students trust our high-quality, verified, and exam-ready resources to ace exams like NCLEX, ATI, and college finals. Whether you're searching for test banks for nursing textbooks, managerial accounting solution manuals, or comprehensive study guides, GorillaStuvia offers affordable, instant-download materials tailored for success. Boost your GPA today with expertly curated content that mirrors real exams. Shop GorillaStuvia now and unlock top grades effortlessly! #TestBanks #SolutionManuals #NursingTestBanks #AccountingTestBanks #Stuvia #StudyGuides #ExamPrep #NCLEXPrep

Lees meer Lees minder
0.0

0 beoordelingen

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen