f7 f7 f7 f7 f7
an Body in Health and Disease, Enha
f7 f7 f7 f7 f7 f7
nced Edition 14th Edition
f7 f7 f7
[Documentf7subtitle]
[DATE]
USIU
[Companyf7address]
,Chapterf71:f7Organizationf7off7thef7Humanf7Bodyf7Testf7Bankf7
MULTIPLEf7CHOICE
1. Whichf7wordf7isf7derivedf7fromf7thef7Greekf7wordf7meaningf7―cuttingf 7 up‖?
A. dissection C. pathology
B. physiology D. anatomy
ANS:f7D PTS: 1 DIF: Memorization
REF:f 7 f 7 MCS:f73 TOP:f 7 Introduction
2. Whichf7wordf7isf7definedf7asf7thef7studyf7off7thef7functionf7off7livingf7org
anismsf7andf7theirf7parts?
A. dissection C. pathology
B. physiology D. anatomy
ANS: B PTS: 1 DIF: Memorization
REF: MCS:f76 TOP:f 7 Introduction
3. Whichf7 wordf7 isf7 definedf7 asf7 thef7 scientificf7 studyf7off7 disease?
A. dissection C. pathology
B. physiology D. anatomy
ANS: C PTS: 1 DIF: Memorization
REF: MCS:f76 TOP: Introduction
4. Cells
A. aref7moref7complexf7thanf7tissues
B. aref7thef7firstf7levelf7off7organizationf7inf7th
e
body
C. aref7thef7smallestf7livingf7unitsf7off7structur
e
andf7functionf7inf7thef7body
D. bothf7Bf7andf7C
ANS:f 7 C PTS: 1 DIF: Application REF: MCS:f78
TOP:f 7 Structuralf7levelsf7off7organization
5. Af7groupf7off7cellsf7thatf7actf7togetherf7tof7performf7af7functionf7isf7calledf 7 a(n)
A. molecule C. tissue
B. organ D. organism
ANS:f 7 C PTS: 1 DIF:
Memorizationf7REF: MCS:f78
TOP:f7Structuralf7levelsf7off7organization
6. Thef7heartf7isf7anf7examplef7off7 a(n)
, A. organ C. organism
B. tissue D. system
ANS:f 7 A PTS: 1 DIF: Application REF: MCS:f7 8
TOP:f 7 Structuralf7levelsf7off7organization
7. Thef7levelsf7off7organizationf7fromf7mostf7simplef7tof7mostf7complexf 7 are
A. cellf 7 f 7 chemicalf 7 tissuef 7
f 7 organ
system
B. tissuef 7 f 7 cellf 7 organf 7
f 7 chemical
system
C. chemicalf 7 f 7 tissuef 7 organ
f 7 cell
system
D. chemicalf 7 f 7 cellf 7 organf 7
f 7 tissue
system
ANS:f 7 D PTS: 1 DIF:
Memorizationf7REF: MCS:f77
TOP:f7Structuralf7levelsf7off7organization
8. Whenf7usingf7directionalf7termsf7tof7describef7thef7body,f7itf7isf7assume
df7thatf7thef7bodyf7isf7inf7whatf7position?
A. supine C. lateral
B. anatomical D. prone
ANS:f 7 B PTS: 1 DIF:
Memorizationf7REF: MCS:f79
TOP:f7Anatomicalf7position
9. Thef7supinef7position
A. describesf7thef7bodyf7lyingf7facef7up
B. isf7alsof7calledf7anatomicalf7position
C. describesf7thef7bodyf7lyingf7facef7down
D. bothf7Af7andf7B
ANS:f7Af7RE PTS: 1 DIF:
F: Memorizationf7TOP:f7Anatomicalf7p
MCS: osition
f79
10. Thef7pronef7position
A. describesf7thef7bodyf7lyingf7facef7up
B. isf7alsof7calledf7thef7anatomicalf7position
C. describesf7thef7bodyf7lyingf7facef7down
, D. bothf7Bf7andf7C
ANS:f7Cf7RE PTS: 1 DIF:
F: Memorizationf7TOP:f7Anatomicalf7p
MCS: osition
f79