Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

TEST BANK FOR Anatomy & Physiology for Emergency Care 3rd Edition by Bryan Bledsoe, Frederic H. Martini, Edwin Bartholomew ISBN: 978-0135211458 COMPLETE GUIDE 100 % VERIFIED A+ GRADE ASSURED!!!!LATEST UPDATE!!!!!

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
157
Cijfer
A+
Geüpload op
07-01-2026
Geschreven in
2025/2026

TEST BANK FOR Anatomy & Physiology for Emergency Care 3rd Edition by Bryan Bledsoe, Frederic H. Martini, Edwin Bartholomew ISBN: 978-0135211458 COMPLETE GUIDE 100 % VERIFIED A+ GRADE ASSURED!!!!LATEST UPDATE!!!!!

Instelling
Anatomy & Physiology For Emergency Care
Vak
Anatomy & Physiology For Emergency Care

Voorbeeld van de inhoud

TEST BANK
dt




Anatomy & Physiology for Emergency Care
dt dt dt dt dt




Bryan Bledsoe, Frederic Martini, Edwin Bartholomew
dt dt dt dt dt




3rd Edition
dt

,Table of Contents
dt dt




Chapter 1. An Introduction to Anatomy and Physiology
dt dt dt dt dt dt dt 2
Chapter 2. The Chemical Level of Organization
dt dt dt dt dt dt 7
Chapter 3. Cell Structure and Function
dt dt dt dt dt 13
Chapter 4. The Tissue Level of Organization
dt dt dt dt dt dt 19
Chapter 5. The Integumentary System
dt dt dt dt 25
Chapter 6. The Skeletal System
dt dt dt dt 30
Chapter 7. The Muscular System
dt dt dt dt 42
Chapter 8. The Nervous System
dt dt dt dt 50
Chapter 9. The General and Special Senses
dt dt dt dt dt dt 58
Chapter 10. The Endocrine System
dt dt dt dt 63
Chapter 11. The Cardiovascular System - Blood
dt dt dt dt dt dt 69
Chapter 12. The Cardiovascular System - The Heart
dt dt dt dt dt dt dt 77
Chapter 13. The Cardiovascular System - Blood Vessels and Circulation
dt dt dt dt dt dt dt dt dt 87
Chapter 14. The Lymphatic System and Immunity
dt dt dt dt dt dt 96
Chapter 15. The Respiratory System
dt dt dt dt 105
Chapter 16. The Digestive System
dt dt dt dt 114
Chapter 17. Nutrition and Metabolism
dt dt dt dt 122
Chapter 18. The Urinary System
dt dt dt dt 131
Chapter 19. The Reproductive System
dt dt dt dt 140
Chapter 20. Development and Inheritance
dt dt dt dt 148

, Test Bank - Anatomy & Physiology for Emergency Care, 3rd Edition (Bledsoe, 2020)
dt dt dt dt dt dt dt dt dt dt dt dt




Anatomy & Physiology for Emergency Care, 3e (Bledsoe) Chapte
dt dt dt dt dt dt dt dt



r 1 An Introduction to Anatomy and Physiology
dt d t d t dt dt dt dt dt




1) Gross anatomy, or macroscopic anatomy, considers:
dt dt dt dt dt



A) internal features of the body. dt dt dt dt



B) features visible with the naked, or unaided, eye.
dt dt dt dt dt dt dt



C) a study of a system of the body.
dt dt dt dt dt dt dt



D) None of the above dt dt dt dt



Answer: B d t




2) The human form shown upright, hands at the sides, palms forward, and feet together is in the
dt dt dt dt dt dt dt dt dt dt dt dt dt dt dt dt



position.
A) anatomical
B) physiological
C) prone
D) supine dt



Answer: A dt




3) A person lying face down is in the
dt position.
dt dt dt dt dt dt dt



A) physiological
B) prone
C) anatomical WWW.TBSM.WS
D) supine dt



Answer: B dt




4) A person lying face up is in the
dt dt dt dt dt dt dt dt position.
A) physiological
B) supine
C) prone
D) anatomical
Answer: B
dt d t




5) The frontal plane divides the body into the
dt dt dt dt dt dt dt dt and dt portions.
A) superior, inferior dt



B) anterior, posterior dt



C) lateral, dorsal dt



D) None of the above dt dt dt dt



Answer: B d t




6) The diaphragm separates the abdominopelvic and
dt dt dt dt dt dt cavities.
A) cranial
B) thoracic
C) intestinal
D) renal A dt



nswer: B dt




1|Page
dt dt dt dt dt

, Test Bank - Anatomy & Physiology for Emergency Care, 3rd Edition (Bledsoe, 2020)
dt dt dt dt dt dt dt dt dt dt dt dt




7) The layer of the pericardium covering the heart is the
dt dt dt dt dt dt dt dt dt dt pericardium.
A) parietal
B) visceral
C) cardio
D) pulmonary
Answer: B
dt d t




8) The pericardium lies within the:
dt dt dt dt



A) pelvic cavity. dt



B) peritoneal cavity. dt



C) abdominopelvic cavity. dt



D) mediastinum.
Answer: D d t




9) is an anatomical term meaning "toward an attached base."
dt dt dt dt dt dt dt dt



A) Inferior
B) Distal
C) Proximal
D) Superficial
Answer: C
dt d t




10) is an anatomical termWmeaWnin
dt dt
.TgB"MaSb o v.
Se oWr at a higher level."
dt
dt dt
dt
dt d t
dt dt dt dt dt



A) Lateral
B) Inferior
C) Medial
D) Superior
Answer:
dt d t



D

11) The term dt



means "the study of internal and external structures and the physical relationships among b
dt dt dt dt dt dt dt dt dt dt dt dt dt



ody parts."
dt



A) anatomy
B) ornithology
C) cytology
D) physiology
Answer: A
dt d t




12) is the study of how living organisms perform their vital functions.
dt dt dt dt dt dt dt dt dt dt



A) Cytology
B) Ornithology
C) Anatomy
D) Physiology
Answer: D
dt d t




2|Page
dt dt dt dt dt

Geschreven voor

Instelling
Anatomy & Physiology For Emergency Care
Vak
Anatomy & Physiology For Emergency Care

Documentinformatie

Geüpload op
7 januari 2026
Aantal pagina's
157
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

$15.49
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
PointBreak Harvard University
Bekijk profiel
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
32
Lid sinds
1 jaar
Aantal volgers
1
Documenten
287
Laatst verkocht
3 weken geleden

2.7

3 beoordelingen

5
0
4
1
3
1
2
0
1
1

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen