ST
Information Management
UV
5th Edition
IA
TEST BANK
_A
PP
Nadinia Davis
RO
────────────────────────────────────────────────────
Comprehensive Test Bank for Instructors
VE
and Students
© Nadinia Davis.
D?
All rights reserved. Reproduction or distribution without permission is prohibited
?
© MedConnoisseur
, Test Bank for Foundations of Health Information Management (5th Edition)
Nadinia Davis
UNIT 1: ENVIRONMENT OF HEALTHCARE
Chapter 1. The Health Care Industry
ST
Chapter 2. Collecting and Storing Health Care Data
UNIT 2: CONTENT, STRUCTURE, AND PROCESSING OF HEALTH
INFORMATION
UV
Chapter 3. Sources of Data
Chapter 4. Data Quality and Management
UNIT 3: USE AND ANALYSIS OF DATA
Chapter 5. Code Sets
IA
Chapter 6. Financial Management
Chapter 7. Statistics and Data Analytics
_A
UNIT 4: ADMINISTRATION AND OPERATIONS
Chapter 8. Confidentiality and Compliance
Chapter 9. Supervision and Training
Chapter 10. Performance Improvement and Project Management
PP
RO
VE
D?
?
© MedConnoisseur
, TEST BANK Foundations of Health Information Management
5th Edition Nadinia Davis
Chapter 1: The Health Care Industry
MULTIPLE CHOICE
ST
1. Which physician focuses on patient care in acute settings?
a. hospitalist
b. histologist
c. radiologist
UV
d. obstetrician
ANS: A REF: p. 4
OBJ: 1. Describe the roles of clinicians and allied health professionals, including health
information management professionals, and their interrelationships across the health care
delivery system. MSC: CAHIIM, V.4. Identify the impact of policy on health care.
IA
2. What set of standards allow a physician to care for patients at a hospital?
a. standards of professional practice
b. privileges
_A
c. orders to admit
d. deemed status
ANS: B REF: p. 4 | p. 5
OBJ: 1. Describe the roles of clinicians and allied health professionals, including health
information management professionals, and their interrelationships across the health care
PP
delivery system. MSC: CAHIIM, V.4. Identify the impact of policy on health care.
3. A synonym for “licensed vocational nurse” is:
a. registered nurse.
RO
b. licensed practical nurse.
c. nurse practitioner.
d. advanced practice nurse.
ANS: B REF: p. 6
OBJ: 1. Describe the roles of clinicians and allied health professionals, including health
information management professionals, and their interrelationships across the health care
VE
delivery system. MSC: CAHIIM, V.4. Identify the impact of policy on health care.
4. Which type of nurse can prescribe medicine?
a. licensed vocational nurse (LVN).
b. registered nurse (RN).
D?
c. licensed practical nurse (LPN).
d. advanced practice registered nurse (APRN).
ANS: D REF: p. 6
OBJ: 1. Describe the roles of clinicians and allied health professionals, including health
?
information management professionals, and their interrelationships across the health care
delivery system. MSC: CAHIIM, V.4. Identify the impact of policy on health care.
5. Which is an example of a diagnosis?
, a. Tonsillitis
b. Appendectomy
c. Chest x-ray
d. Physical therapy
ANS: A REF: p. 3
OBJ: 1. Describe the roles of clinicians and allied health professionals, including health
ST
information management professionals, and their interrelationships across the health care
delivery system. MSC: CAHIIM, V.4. Identify the impact of policy on health care.
6. Which is an example of a procedure?
a. bed sore
UV
b. pneumonia
c. amputation
d. appendicitis
ANS: C REF: p. 3
OBJ: 1. Describe the roles of clinicians and allied health professionals, including health
IA
information management professionals, and their interrelationships across the health care
delivery system. MSC: CAHIIM, V.4. Identify the impact of policy on health care.
7. Which health care professionals are responsible for orders that create the treatment plan?
_A
a. Nurses
b. Physicians
c. Physical therapists
d. Medical assistants
PP
ANS: B REF: p. 3
OBJ: 1. Describe the roles of clinicians and allied health professionals, including health
information management professionals, and their interrelationships across the health care
delivery system. MSC: CAHIIM, V.4. Identify the impact of policy on health care.
RO
8. A primary care provider (PCP) is responsible for:
a. providing specialty medical care.
b. surgical procedures.
c. patient care in an acute care facility.
d. routine care and referrals.
VE
ANS: D REF: p. 5
OBJ: 1. Describe the roles of clinicians and allied health professionals, including health
information management professionals, and their interrelationships across the health care
delivery system. MSC: CAHIIM, V.4. Identify the impact of policy on health care.
D?
9. A nurse is responsible for:
a. delivering and managing patient care.
b. ordering prescriptions.
c. ordering the patient to be admitted or discharged.
d. developing a patient care plan.
?
ANS: A REF: p. 5 | p. 6
OBJ: 1. Describe the roles of clinicians and allied health professionals, including health