Garantie de satisfaction à 100% Disponible immédiatement après paiement En ligne et en PDF Tu n'es attaché à rien
logo-home
BUNDEL: Alle documenten inleiding logistiek (tot €20,- korting!!) $19.86   Ajouter au panier

Pack

BUNDEL: Alle documenten inleiding logistiek (tot €20,- korting!!)

In deze bundel bevinden zich alle documenten van het vak inleiding logistiek. Dit gaat om: - 7x weekopdracht inleiding logistiek met uitwerkingen - 7x mindmap over een hoofdstuk uit het boek (mocht bij het tentamen) - 1x extra samenvatting hoofdstuk 1 In plaats van €37,49 voor €17,99 Bespaar t...

[Montrer plus]
15 éléments

Samenvatting hoofdstuk 1 werken met logistiek

(0)
$3.30

Samenvatting hoofdstuk 1 werken met logistiek. Gebruikt voor het vak inleiding logistiek op de BUAS (NHTV)

Voir l'exemple

Samenvatting Mindmap inleiding logistiek 1

(0)
$3.30

Mindmap voor inleiding logistiek (mindmap 1, hoofdstuk 1). De mindmaps waren wekelijkse taken voor 1/10 van het cijfer. De mindmaps mochten gebruikt worden op het tentamen. Voor dit tentamen heb ik een 9 behaald.

Voir l'exemple

Samenvatting Mindmap inleiding logistiek 2

(0)
$3.30

Mindmap voor het vak inleiding logistiek (mindmap 2, hoofdstuk 2). De mindmaps waren een wekelijkse taak en telde voor 1/10 deel mee voor het eindcijfer. De mindmaps mochten op het tentamen erbij gehouden worden.

Voir l'exemple

Samenvatting Mindmap inleiding logistiek 3

(0)
$3.30

Mindmap voor het vak inleiding logistiek (mindmap 3, hoofdstuk 8). De mindmaps telde voor 1/10 deel mee voor het eindcijfer. De mindmaps mochten gebruikt worden op het tentamen.

Voir l'exemple

Samenvatting Mindmap inleiding logistiek 4

(0)
$3.30

Mindmap voor het vak inleiding logistiek (mindmap 4, hoofdstuk 6). De mindmaps waren een wekelijkse taak en telde voor 1/10 deel mee voor het eindcijfer. Ook mochten de mindmaps bij het tentamen meegenomen worden.

Voir l'exemple

Samenvatting Mindmap inleiding logistiek 5

(0)
$3.30

Mindmap voor het vak inleiding logistiek (mindmap 5, hoofdstuk 3, 4 en 9). De mindmaps waren een wekelijkse taak en telde voor 1/10 deel mee voor het eindcijfer. Bij het tentamen mochten de mindmaps meegenomen worden.

Voir l'exemple

Samenvatting Mindmap inleiding logistiek 6

(0)
$3.30

Mindmap voor het vak inleiding logistiek (mindmap 6, hoofdstuk 5). De mindmaps waren een wekelijkse opdracht en telde voor 1/10 deel mee voor het eindcijfer. De mindmaps mochten gebruikt worden op het tentamen.

Voir l'exemple

Samenvatting Mindmap inleiding logistiek 7

(0)
$3.30

Mindmap voor het vak inleiding logistiek (mindmap 7, hoofdstuk 7, 11.3 en 11.4). De mindmaps waren een wekelijkse opdracht en telde voor 1/10 deel mee voor het eindcijfer. De mindmaps mochten meegenomen worden naar het tentamen.

Voir l'exemple

Opdracht inleiding logistiek 1

(0)
$3.30

De eerste opdracht met uitwerkingen voor het vak inleiding logistiek. Elke week moest er binnen 24 uur een opdracht gemaakt worden. Dit was soms vrij krap. Doe er je voordeel mee door vooraf te weten welke opdracht er is! EEN BUNDEL IS GOEDKOPER!

Voir l'exemple

Opdracht inleiding logistiek 2

(0)
$3.30

Opdracht 2 voor het vak inleiding logistiek. Elke week dient er een opdracht gemaakt te worden die pas op de dag zelf bekend gemaakt wordt en binnen 24 uur afgerond moet zijn. Doe er je voordeel mee nu je al eerder kunt beginnen! Onderaan in het bestand staat een overzicht met de vragen. BUNDEL ...

Voir l'exemple

Opdracht inleiding logistiek 3

(0)
$3.30

Opdracht 3 voor het vak inleiding logistiek. Elke week moest er binnen 24 uur een opdracht gemaakt worden. Deze opdracht werd pas op dat moment bekend gemaakt. Doe er je voordeel mee nu je de opdracht al weet. Onderaan in het bestand staan alle vragen. EEN BUNDEL IS GOEDKOPER!

Voir l'exemple

Opdracht inleiding logistiek 4

(0)
$3.30

Weekopdracht 4 van het vak inleiding logistiek. Elke week moest er binnen een tijd van 24 uur een opdracht ingeleverd worden. Doe er je voordeel mee nu je de opdracht al van te voren weet. Aan de onderkant van het bestand is een overzicht van de opdracht. EEN BUNDEL IS GOEDKOPER

Voir l'exemple

Opdracht inleiding logistiek 5

(0)
$3.30

Weekopdracht 5 voor het vak inleiding logistiek. Onderaan staat de opdracht als overzicht. EEN BUNDEL IS GOEDKOPER

Voir l'exemple

Opdracht inleiding logistiek 6

(0)
$3.30

Weekopdracht 6 voor inleiding logistiek. Onderaan staat een overzicht van de opdracht. EEN BUNDEL IS GOEDKOPER

Voir l'exemple

Opdracht inleiding logistiek 7

(0)
$3.30

Weekopdracht 7 voor inleiding logistiek. Onderaan in het bestand staat een overzicht van de opdracht. EEN BUNDEL IS GOEDKOPER

Voir l'exemple
avatar-seller

Les avantages d'acheter des résumés chez Stuvia:

Qualité garantie par les avis des clients

Qualité garantie par les avis des clients

Les clients de Stuvia ont évalués plus de 700 000 résumés. C'est comme ça que vous savez que vous achetez les meilleurs documents.

L’achat facile et rapide

L’achat facile et rapide

Vous pouvez payer rapidement avec iDeal, carte de crédit ou Stuvia-crédit pour les résumés. Il n'y a pas d'adhésion nécessaire.

Focus sur l’essentiel

Focus sur l’essentiel

Vos camarades écrivent eux-mêmes les notes d’étude, c’est pourquoi les documents sont toujours fiables et à jour. Cela garantit que vous arrivez rapidement au coeur du matériel.

Foire aux questions

Qu'est-ce que j'obtiens en achetant ce document ?

Vous obtenez un PDF, disponible immédiatement après votre achat. Le document acheté est accessible à tout moment, n'importe où et indéfiniment via votre profil.

Garantie de remboursement : comment ça marche ?

Notre garantie de satisfaction garantit que vous trouverez toujours un document d'étude qui vous convient. Vous remplissez un formulaire et notre équipe du service client s'occupe du reste.

Auprès de qui est-ce que j'achète ce résumé ?

Stuvia est une place de marché. Alors, vous n'achetez donc pas ce document chez nous, mais auprès du vendeur Bas25. Stuvia facilite les paiements au vendeur.

Est-ce que j'aurai un abonnement?

Non, vous n'achetez ce résumé que pour $19.86. Vous n'êtes lié à rien après votre achat.

Peut-on faire confiance à Stuvia ?

4.6 étoiles sur Google & Trustpilot (+1000 avis)

96406 résumés ont été vendus ces 30 derniers jours

Fondée en 2010, la référence pour acheter des résumés depuis déjà 14 ans

Commencez à vendre!

Récemment vu par vous


$49.52 $19.86
  • (0)
  Ajouter