Garantie de satisfaction à 100% Disponible immédiatement après paiement En ligne et en PDF Tu n'es lié à rien
logo-home
Fiscaal recht jaar 3 €2,99   Ajouter au panier

Pack

Fiscaal recht jaar 3

Dit zijn alle vakken van fiscaal recht UM van jaar 3. Van elk vak zijn de onderwijsgroepen bijgevoegd en bij sommige vakken ook oefententamens en college dictaten. Kortom, alles wat je dit jaar nodig gaat hebben. Gemiddelde cijfer dit jaar is een 8,6 dus gegarandeerd de correcte en volledige uitwer...

[Montrer plus]
11 éléments

OFR bijeenkomsten + samenvatting

(0)
€2,99

Dit zijn de uitwerkingen van de taken van het blokboek. Tevens is dit een samenvatting van de belangrijkste onderwerpen van de stof. De vragen behorende bij de stof zijn goede oefeningen om te kijken of de stof goed begrepen is.

Voir l'exemple

Oefen tentamens OFR

(0)
€2,99

3x vendu

Ruim 130 pagina's aan oefen vragen en antwoorden. De vragen variëren tussen verschillende jaren waardoor altijd wel het vraagstuk behandeld wordt. In totaal zijn het zeker 8 tentamens die je helemaal klaar stomen voor je eigen (her) tentamen

Voir l'exemple

Uitwerkingen en oefentoets BEJ

(0)
€2,99

4x vendu

Dit zijn de uitwerkingen van de onderwijsgroepen voor het vak BEJ. Tevens is de oefentoets 2017 bijgevoegd inclusief de antwoorden. Deze uitwerkingen kunnen ook gezien worden als een samenvatting van de belangrijkste stof van het blok.

Voir l'exemple

Colleges Winst uit Onderneming

(1)
€2,99

2x vendu

Dit zijn de colleges (incl. aantekeningen wat er precies is gezegd) van de colleges WUO 2018. Het is vrijwel altijd letterlijk wat gezegd is. Alle 7 de colleges staan in het bestand dus ook die van Tax accounting. Tevens zijn dit de hoofdlijnen van de te behandelen stof inclusief sheets.

Voir l'exemple

Samenvatting Onderwijsgroepen winst uit onderneming

(0)
€2,99

5x vendu

Dit zijn de uitwerkingen van de onderwijsgroepen Winst uit Onderneming 2018. Tevens de uitleg van de tutor erbij zodat alles duidelijk is. ALLES zit hierin wat je moet beheersen.

Voir l'exemple

Colleges Kostprijs verhogende belastingen

(0)
€2,99

Dit zijn de colleges van KVB van het jaar 2018. ALLE colleges zitten hierin met de uitleg en verduidelijking erbij. Precieze woorden van tutor overgenomen. De perfecte handleiding voor het tentamen. Slides worden op deze manier duidelijk en overzichtelijk.

Voir l'exemple

Samenvatting Onderwijsgroepen Kostprijs verhogende belastingen

(0)
€2,99

1x vendu

Dit zijn de onderwijsgroepen van het vak KVB van het jaar 2018- 2019. Volledig en uitgewerkt, alle artikelen staan erbij benoemd. Elke onderwijsgroep behandeld en de letterlijke woorden geciteerd van de tutor.

Voir l'exemple

Samenvatting OWG Vennootschapsbelasting (tijdelijke prijsverlaging!)

(4)
€2,99

30x vendu

Alle onderwijsgroepen voor het vak vennootschapsbelasting 2019. De les aantekeningen staan er in het rood bij. Zelf zonder (online) college kun je het vak prima volgen! De eventuele herkansing zal zo ook zeker lukken.

Voir l'exemple

Samenvatting Onderwijsgroepen Successie en erfrecht

(1)
€2,99

12x vendu

Alle onderwijsgroepen voor het vak Successie en erfrecht van 2019. In het rood staan de les aantekeningen. Zelf zonder (online) college kun je het vak prima volgen! De eventuele herkansing zal zo ook zeker lukken.

Voir l'exemple

Samenvatting Onderwijsgroepen Openbare Financien

(0)
€2,99

11x vendu

Alle onderwijsgroepen voor het blok Openbare Financiën! Inclusief de Gruber opdrachten. Zelfs zonder (online) les is alles dus goed te volgen !

Voir l'exemple

Samenvatting Onderwijsgroepen NIBR

(2)
€2,99

29x vendu

Alle onderwijsgroepen voor het vak NIBR 2019 ! Uitleg van alle begrippen en arresten. De taken zijn nauwkeurig omschreven met uitleg van de tutor erbij. Zelfs als je geen (online) les krijgt kun je het toch volgen

Voir l'exemple
avatar-seller

Les avantages d'acheter des résumés chez Stuvia:

Qualité garantie par les avis des clients

Qualité garantie par les avis des clients

Les clients de Stuvia ont évalués plus de 700 000 résumés. C'est comme ça que vous savez que vous achetez les meilleurs documents.

L’achat facile et rapide

L’achat facile et rapide

Vous pouvez payer rapidement avec iDeal, carte de crédit ou Stuvia-crédit pour les résumés. Il n'y a pas d'adhésion nécessaire.

Focus sur l’essentiel

Focus sur l’essentiel

Vos camarades écrivent eux-mêmes les notes d’étude, c’est pourquoi les documents sont toujours fiables et à jour. Cela garantit que vous arrivez rapidement au coeur du matériel.

Foire aux questions

Qu'est-ce que j'obtiens en achetant ce document ?

Vous obtenez un PDF, disponible immédiatement après votre achat. Le document acheté est accessible à tout moment, n'importe où et indéfiniment via votre profil.

Garantie de remboursement : comment ça marche ?

Our satisfaction guarantee ensures that you always find a study document that suits you well. You fill out a form, and our customer service team takes care of the rest.

Auprès de qui est-ce que j'achète ce résumé ?

Stuvia est une place de marché. Alors, vous n'achetez donc pas ce document chez nous, mais auprès du vendeur samenvattingen178. Stuvia facilite les paiements au vendeur.

Est-ce que j'aurai un abonnement?

Non, vous n'achetez ce résumé que pour €2,99. Vous n'êtes lié à rien après votre achat.

Peut-on faire confiance à Stuvia ?

4.6 étoiles sur Google & Trustpilot (+1000 avis)

91401 résumés ont été vendus ces 30 derniers jours

Fondée en 2010, la référence pour acheter des résumés depuis déjà 14 ans

Commencez à vendre!
€32,89 €2,99  17x  vendu
  • (0)
  Ajouter