Garantie de satisfaction à 100% Disponible immédiatement après paiement En ligne et en PDF Tu n'es lié à rien
logo-home
Alle samenvattingen/leerdoelen/verslagen van het propedeuse (leerjaar 1) jaar €34,99   Ajouter au panier

Pack

Alle samenvattingen/leerdoelen/verslagen van het propedeuse (leerjaar 1) jaar

Dit is een bundel waar alle documenten voor alle tentamens inzitten van het propedeuse (leerjaar 1) jaar. Normaal kosten alle documenten los €56,18 en nu kan je voor €35,00 alles in één keer voordelig kopen. Ik heb zelf mijn propedeuse in een keer gehaald zonder herkansingen, dus mijn samenv...

[Montrer plus]
12 éléments

Samenvatting Leerdoelen Medische Kennis jaar 1 periode 1 (1.1)

(5)
€4,99

13x vendu

In dit document zijn alle leerdoelen voor medische kennis van periode 1 uitgewerkt. Het zijn leerdoelen over anatomie, fysiologie, pathologie en farmacologie.

Voir l'exemple

Samenvatting Leerdoelen Verpleegkundige kennis jaar 1 periode 1 (1.1)

(11)
€4,99

30x vendu

In dit document worden alle leerdoelen behandeld voor de onderwerpen: Dyspneu, Zelfmanagement, Slaapproblemen, ADL, Vallen, Preventie, Ondervoeding uit Effectief Verplegen 1

Voir l'exemple

Samenvatting Leerdoelen Gedragswetenschappen jaar 1 periode 1 (1.1)

(5)
€4,49

9x vendu

In dit document worden alle leerdoelen behandeld voor periode 1 over de psychodynamische stroming, cognitieve benadering, behaviorisme, systeemgerichte benadering en de persoonsgerichte benadering.

Voir l'exemple

Samenvatting Leerdoelen medische kennis periode 2 jaar 1 HBO verpleegkunde (1.2)

(5)
€4,89

5x vendu

In dit document zijn alle leerdoelen voor het medische kennis tentamen van periode 2 jaar 1 helemaal uitgewerkt. Het is een overzichtelijk document met veel plaatjes wat helpt bij het leren. Naast dit document heb je je boek amper nog nodig. Mocht dit wel zo zijn dan staat dat erbij verwezen met tit...

Voir l'exemple

Samenvatting Leerdoelen verpleegkundige kennis periode 2 jaar 1 HBO verpleegkunde (1.2)

(5)
€4,99

7x vendu

In dit document zijn de leerdoelen voor het vak verpleegkundige kennis uitgewerkt. Dit geldt voor het tentamen van periode 2 van het eerste jaar HBO verpleegkunde. Door dit document te leren moet je een mooie voldoende kunnen halen :) Succes met leren!

Voir l'exemple

Samenvatting toetsstof gezondheidsrecht periode 1 en 2 jaar 1 (1.1 & 1.2)

(3)
€4,49

5x vendu

Dit document zijn aantekeningen van de hoor en werkcolleges, waar alle leerdoelen in behandeld worden. Het boek praktische gezondheidsrecht gaat vrij diep op de stof in. Zelf heb ik het tentamen al gemaakt dit jaar (2021-2022) en met een 7,3 afgesloten! Kortom, als je het jezelf makkelijk wilt maken...

Voir l'exemple

Samenvatting a.d.h.v. leerdoelen gedragswetenschappen periode 2 jaar 1 HBO verpleegkunde (1.2)

(4)
€3,49

6x vendu

In dit document heb ik een samenvatting van de leerdoelen gemaakt. Daarnaast heb ik ook aantekeningen van hoor- en werkcolleges gebruikt. Het is een complete samenvatting die niet al te lang is en in makkelijke taal geschreven waardoor het goed te volgen is! Succes met leren!

Voir l'exemple

Oefentoets Klinisch Redeneren Periode 2 jaar 1 HBO verpleegkunde (1.2)

(2)
€2,99

6x vendu

Dit document bevat een oefentoets die exact lijkt op de echte toets. Ik heb daarbij mijn antwoorden toegevoegd en met roze pen correcties aangegeven waar de docent tijdens het nakijken heel erg op gaat letten. Met deze oefentoets ben je goed voorbereid voor de echte toets!

Voir l'exemple

Samenvatting Leerdoelen Gedragswetenschappen 2.1

(4)
€4,89

9x vendu

In dit document staan alle leerdoelen voor het gedragswetenschappen tentamen van de derde periode van het eerste jaar uitgebreid uitgewerkt. Zie aan het begin een overzichtelijke inhoudsopgave waar alle leerdoelen op een rij staan! :) Succes met leren!

Voir l'exemple

Samenvatting Leerdoelen verpleegkundige en medische kennis 2.1

(16)
€4,99

40x vendu

In dit document zijn de leerdoelen van Verpleegkundige en medische kennis periode 3 jaar 1 (2.1) uitgewerkt. Zie de inhoudsopgave om te kijken of de leerdoelen overeenkomen met de leerdoelen die jij moet leren ;).

Voir l'exemple

Samenvatting Leerdoelen verpleegkundige kennis 2.2 kwaliteit van zorg periode 4

(18)
€5,49

54x vendu

In dit document zijn de leerdoelen voor verpleegkundige kennis periode 4 jaar 1 uitgewerkt. Het document is zo groot, omdat ik ook de stof die eerder is behandeld, maar voor deze toets wel wordt verwacht dat je dit kent is toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat het een overzichtelijk en duidelijk document...

Voir l'exemple

Voorbeeldverslag Klinisch Redeneren EBP periode 3 jaar 1

(2)
€5,49

4x vendu

Dit document is mijn verslag die ik heb ingeleverd voor de EBP opdracht van klinisch redeneren in periode 3. Ik heb hiervoor een 'Goed' als beoordeling gehad. Het kan je op weg helpen! Succes!

Voir l'exemple
avatar-seller

Les avantages d'acheter des résumés chez Stuvia:

Qualité garantie par les avis des clients

Qualité garantie par les avis des clients

Les clients de Stuvia ont évalués plus de 700 000 résumés. C'est comme ça que vous savez que vous achetez les meilleurs documents.

L’achat facile et rapide

L’achat facile et rapide

Vous pouvez payer rapidement avec iDeal, carte de crédit ou Stuvia-crédit pour les résumés. Il n'y a pas d'adhésion nécessaire.

Focus sur l’essentiel

Focus sur l’essentiel

Vos camarades écrivent eux-mêmes les notes d’étude, c’est pourquoi les documents sont toujours fiables et à jour. Cela garantit que vous arrivez rapidement au coeur du matériel.

Foire aux questions

Qu'est-ce que j'obtiens en achetant ce document ?

Vous obtenez un PDF, disponible immédiatement après votre achat. Le document acheté est accessible à tout moment, n'importe où et indéfiniment via votre profil.

Garantie de remboursement : comment ça marche ?

Our satisfaction guarantee ensures that you always find a study document that suits you well. You fill out a form, and our customer service team takes care of the rest.

Auprès de qui est-ce que j'achète ce résumé ?

Stuvia est une place de marché. Alors, vous n'achetez donc pas ce document chez nous, mais auprès du vendeur elinebosch. Stuvia facilite les paiements au vendeur.

Est-ce que j'aurai un abonnement?

Non, vous n'achetez ce résumé que pour €34,99. Vous n'êtes lié à rien après votre achat.

Peut-on faire confiance à Stuvia ?

4.6 étoiles sur Google & Trustpilot (+1000 avis)

89675 résumés ont été vendus ces 30 derniers jours

Fondée en 2010, la référence pour acheter des résumés depuis déjà 14 ans

Commencez à vendre!
€56,18 €34,99  4x  vendu
  • (0)
  Ajouter