medicine
Here are the best resources to pass medicine. Find medicine study guides, notes, assignments, and much more.
4.632 results
Exam (elaborations)
Iom∷ 6 Aims Of Quality Healthcare Updated &Newline;Actual Questions And Correct Answers
IOM: 6 AIMS OF QUALITY HEALTHCARE UPDATED 
ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Additional reports 
Answer: 
1.2003: Key Capabilities of an Electronic health Record 
2. 2004: Keeping Patients Safe: Transforming the Work Environment of nurses 
3. 2004: Quality Through Collaboration: Improving the Quality of Rural Health Care in America 
4. 2005: Performance Measures: Accelerating Improvement 
5. 2006: Preventing Medication Errors In process: Pathways to Quality health series 
Quest...
Lecture notes
Milestone
Pediatric milestones comfortably able to memorize
Exam (elaborations)
Medical Terminology & Anatomical Terms 2026/2027 – Comprehensive Study Guide & Exam Prep 

Master essential medical terminology and anatomical terms with this comprehensive study guide, presented as the latest release for the 2026/2027 academic year. The resource covers medical prefixes, suffixes, roots and combining forms, anatomical position and directional terms, body regions and planes, major body systems, organs, medical abbreviations, clinical vocabulary, diseases, diagnostic procedures, and healthcare terminology. Ideal for nursing, medical assisting, medical coding, allied-hea...
Exam (elaborations)
USAHS_Conditions_Exam_2_2026_2027_Exam_Style_Practice_Questions
This USAHS Conditions Exam 2 study resource provides exam-style practice questions covering important health conditions and their clinical presentation, assessment, diagnosis, and management. It helps learners review disease processes, signs and symptoms, risk factors, diagnostic findings, treatment approaches, complications, and patient-care considerations. Questions are designed to strengthen clinical reasoning by requiring learners to recognize patterns, interpret patient information, priorit...
Exam (elaborations)
Iise Lean Green Belt Updated Actual Questions &Newline;And Correct Answers
IISE LEAN GREEN BELT UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Lean 
Answer: 
the relentless pursuit of the perfect process through waste elimination 
Question: 
2. What percent of our time doing things creates no value for the customer? 
Answer: 
75-95% time 
Question: 
3. Goal's of Toyota 
Answer: 
low cost, fast lead time, high quality 
Question: 
4. Taiichi Ohno 
Answer: 
created Toyota production system, integrated TPS into supply chain, vision and focus on waste reduc...
Exam (elaborations)
Ecn 101 Final Exam Questions Updated Actual &Newline;Questions And Correct Answers
ECN 101 FINAL EXAM QUESTIONS UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. If the rate of separation is 10% and the rate of finding a job is 20%, then the equilibrium unemployment 
rate is 
a) 33.33% 
b) 50.00% 
c) 66.67% 
d) 100.00% 
Answer: 
A 
Question: 
2. When there is an increase in the rate of unionization in an economy, then 
a) frictional unemployment increases. 
b) the natural rate of unemployment increases. 
c) both a) and b) are correct. 
d) neither a) nor b) are corre...
Exam (elaborations)
Bual 2650 - Exam 2 - Gupta Updated Actual &Newline;Questions And Correct Answers
BUAL 2650 - EXAM 2 - GUPTA UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. The ___________ variable is the variable we wish to understand or predict. 
Answer: 
dependent 
Question: 
2. The dependent variable is also known as the _______ variable 
Answer: 
response 
Question: 
3. _______________ ________________ is a statistical technique that uses observed data to relate the 
dependent variable to one or more independent variables 
Answer: 
Question: 
4. What is the prediction equat...
Exam (elaborations)
Bsc1010L Midterm Vocabulary Updated Actual &Newline;Questions And Correct Answers
BSC1010L MIDTERM VOCABULARY UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Steps of Scientific Method 
Answer: 
1. Observation 
2. Ask a question about your observation 
3. Develop a hypothesis, a well thought out prediction based on previously collected data 
4. Devise an experiment to test the hypothesis 
5. Collect and analyze your data from above 
6.Conclusion 
Question: 
2. pH 
Answer: 
number of free hydrogens in a substance 
Question: 
3. pOH 
Answer: 
directly related to pH...
Exam (elaborations)
Acsm Ch&Period; 12∷ Fitness Assessments Updated Actual &Newline;Questions And Correct Answers
ACSM CH. 12: FITNESS ASSESSMENTS UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. objectives (goals) 
Answer: 
Understand selecting the proper sequence of fitness assessments. Present information on how to perform 
basic health-related physical fitness assessments common to the field of personal training. These include 
the following: Resting heart rate and blood pressure Body composition: height, weight, body mass index, 
circumferences (waist and hip), skinfolds, and bioelectrical ...
Exam (elaborations)
Educ 2130 Final Updated Actual Questions And &Newline;Correct Answers
EDUC 2130 FINAL UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. What is the definition of classroom management? 
Answer: 
Everything a teacher does to create and maintain an environment where learning can happen and behavior 
supports instruction. 
Question: 
2. What are the key components of creating an environment conducive to learning? 
Answer: 
Physical arrangement, good working relationships, psychological climate, reasonable limits for behavior, 
activities that keep students ...
Exam (elaborations)
Suu Mgmt 6100 Final Updated Actual Questions &Newline;And Correct Answers
SUU MGMT 6100 FINAL UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. What is a leader? 
Answer: 
The act of influencing others to work towards a goal. Coping with change. 
Question: 
2. What is a manager? 
Answer: 
Produce orderly results 
Question: 
3. What does leadership include? 
Answer:- Setting direction- Aligning people- Motivation 
Question: 
4. What does management include? 
Answer:- Planning and budgeting- Organizing and staffing- Provides control and solves problems 
Quest...
Exam (elaborations)
Pbh 200 Updated Actual Questions And Correct &Newline;Answers
PBH 200 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT 
ANSWERS 
Question: 
1. A person's physical characteristics and/or genetic or biological makeup is called? 
Answer: 
Race 
Question: 
2. ___ is/are the thoughts, communications, actions, customs, beliefs, values, and institutions of racial, 
ethnic, religious, or social groups. 
Answer: 
Culture 
Question: 
3. All of the following are characteristics of ethnicity except: 
Answer: 
Eye Color 
Question: 
4. When a person believes that his or her cult...
Exam (elaborations)
Mic 205 Final Review Updated Actual Questions &Newline;And Correct Answers
MIC 205 FINAL REVIEW UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Pathogen 
Answer: 
disease causing microbes 
Question: 
2. Transients 
Answer: 
microbes that DO NOT normally reside in the host (picked up by contact) 
Question: 
3. Displaced Residents 
Answer: 
microbes that reside in host, but NOT in that location 
Question: 
4. Do transient microbes always cause disease? 
Answer: 
No 
Question: 
5. A healthcare worker performs a task on a patient and fails at the following ase...
Exam (elaborations)
HSC 404 - FINAL EXAM (CH 9, 10, 11, 12, 13, 15, 16 UPDATED 
ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS
HSC 404 - FINAL EXAM (CH 9, 10, 11, 12, 13, 15, 16 UPDATED 
ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. The strategy which is not aimed at reducing selection bias is: 
A. Development of an explicit case definition 
B. Standardized protocol for structured interviews 
C. Enrollment of all cases in a defined time and region 
D. Encouragement of high participation rates 
Answer: 
D 
Question: 
2. Recall bias is most likely to occur in: 
A. Case control studies 
B. Prospective cohort studies ...
Exam (elaborations)
Chmn 201 Liberty University∷ Exam 1 Updated &Newline;Actual Questions And Correct Answers
CHMN 201 LIBERTY UNIVERSITY: EXAM 1 UPDATED 
ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. ecclesia 
Answer: 
to summon or to call; call out 
Question: 
2. biblical definition of the church 
Answer: 
a church is an assembly of professing believers, is under the discipline of the Word of God, is organized to 
carry out the Great Commission, and reflects the spiritual gifts 
Question: 
3. descriptions of the church 
Answer: 
body of Christ, bride of Christ, flock of God, family of God, the P...
Exam (elaborations)
Slpa 1200 Intro To Communication Disorders &Newline;Updated Actual Questions And Correct &Newline;Answers
SLPA 1200 INTRO TO COMMUNICATION DISORDERS 
UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT 
ANSWERS 
Question: 
1. holistic 
Answer: 
pertaining to the whole; multidimensional 
Question: 
2. communication disorder 
Answer: 
impairs the ability to receive, send and process and comprehend concepts or verbal, nonverbal, and graphic 
information. 
Question: 
3. speech disorder 
Answer: 
atypical production of speech sounds, interruption in the flow of speaking, or abnormal production and/or 
absence or voice ...
Exam (elaborations)
Rst 230 Exam 1 Study Guide Updated Actual &Newline;Questions And Correct Answers
RST 230 EXAM 1 STUDY GUIDE UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Core and Secondary Dimensions of diversity 
Answer: 
1. Core dimensions: Traits or characteristics that people are born with and are difficult to change, such as 
Sexual identity, age, race, mother tongue 
2. Secondary dimension: Traits or characteristics that were not born with and are easy to change such as 
Social class, religion 
Question: 
2. Needs and barriers experienced by multicultural customers 
Ans...
Exam (elaborations)
N301 Exam 4 Ch&Period; 14 Clinical Judgement Updated &Newline;Actual Questions And Correct Answers
N301 EXAM 4 CH. 14 CLINICAL JUDGEMENT UPDATED 
ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. 1. The student is asked to identify 15 cues or observations they noted in the patient and the environment. 
the faculty guides the student to recognize the linen on the floor, old dinner tray on the windowsill, empty 
water pitcher, twisted oxygen tubing, the patient's pallor, and several other things requiring action. What is 
the value of engaging in this kind of activity with students in the ...
Exam (elaborations)
Jcat&Sol;Coa Test Updated Actual Questions And &Newline;Correct Answers
JCAT/COA TEST UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Ametropia 
Answer: 
refractive error 
Question: 
2. Asthenopia 
Answer: 
Eye strain 
Question: 
3. Esotropia 
Answer: 
Inward turning of the eye 
Question: 
4. Anisometropia 
Answer: 
Difference in refractive power between the two eyes. 
Question: 
5. Anisocoria 
Answer: 
Difference in pupil sizes 
Question: 
6. Symptoms of conjunctivitis 
Answer: 
red, irritated, bloodshot eyes 
Question: 
7. Chief complaint 
Answer: 
th...
Exam (elaborations)
Igcse Ict Theory &Lpar;0417 Updated Actual Questions &Newline;And Correct Answers
IGCSE ICT THEORY (0417 UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Hardware definition: 
Answer: 
The physical components of a computer. 
Question: 
2. What is a hub? 
Answer: 
A hub is a device that connects multiple devices in a LAN and sends data to all connected devices, 
regardless of the intended recipient. 
Question: 
3. What is a switch? 
Answer: 
A switch is a device that connects multiple devices in a local area network (LAN) and sends data only to 
the device that is ...