,1. TheWD lowestW D levelW D ofW D structuralW D organizationW D inW D theWD humanW D bodyWDisW D thelevel.
a. molecular
b. cellular
c. chemical
d. atomic
ANS: C REF: 3
2. WhatWD typeWD ofWD tissueW D coversWD internalWD andW D externalW D surfacesW D ofWD theW D body?
a. Muscular
b. Connective
c. Nervous
d. Epithelial
ANS: D REF: 3
3. HowWDmanyWD individualW D bodyWDsystemsW D compriseW D theW D humanW D body?
a. 22
b. 13
c. 10
d. 8
ANS: C REF: 3
4. HowWD manyWDseparateW D bonesW D areWD foundW D inW D theW D adultW D humanW D body?
a. 181
b. 215
c. 206
d. 236
ANS: C REF: 4
5. WhichWD systemW D ofW D theW D humanW D bodyWDisW D responsibleW D forW D theWD eliminationW D ofWD solidW
D waste?
a. Circulatory
b. Respiratory
c. Urinary
d. Digestive
, ANS: D REF: 4
6. WhichWD ofWD theW D followingWD systemsW D ofW D theW D humanW D bodyWD includesW D allW D ductlessW D gla
ndsW D ofW D theW D body
?
a. Endocrine
b. Integumentary
c. Muscular
d. Glandular
ANS: A REF: 6
7. WhichWD ofWD theW D followingW D bodyWDsystemsW D helpsW D toW D regulateW D bodyWDtemperature?
a. Circulatory
b. Urinary
c. Endocrine
d. Nervous
ANS: A REF: 7
8. WhichWD ofWD theW D followingW D bonesW D isW D partW D ofW D theW D axialW D skeleton?
a. Radius
b. HipW D bone
c. Clavicle
d. Sternum
ANS: D REF: 7
9. HowWDmanyWD bonesW D areW D thereWD inW D theW D adultW D axialW D skeleton?
a. 206 NURSINGTB.COM
b. 80
c. 54
d. 126
ANS:
REF:
B
WD7
10. WhatWD isW D theW D nameWD ofWD theW D smallW D oval-shapedW D boneW D foundW D inW D tendons?
a. Wormian
b. Tendinous
c. Irregular
d. Sesamoid
ANS: D REF: 8
11. WhichWD ofWD theW D followingWD bonesW D isW D classifiedW D asW D aWD longWD bone?
a. CarpalWDbone
b. Scapula
c. Cranium
d. Humerus
ANS: D REF: 8