j j j j j j j j
Long-TermCare,6thEdition
j j j j j
(Pulliam)Chapters1-24
j j j j
,TableofContents
j j
Chapter1. Introduction to Health Care
j j j j j 2
Chapter2. The Nursing Assistant
j j j j 7
Chapter3. Communication and Interpersonal Skills
j j j j j 11
Chapter4. Relating to Your Patients
j j j j j 15
Chapter5. Infection Control
j j j 19
Chapter6. Environmental Safety,Accident Prevention, andDisasterPlans
j j j j j j j j 23
Chapter7. Emergency Situations
j j j 27
Chapter8. Body Systemsand Common Diseases
j j j j j j 31
Chapter9. Vital Signs
j j j 35
Chapter10. Positioning,Moving, and Ambulation
j j j j j 39
Chapter11. Admission, Transfer,and Discharge
j j j j j 43
Chapter12. The Patient's Environment
j j j j 48
Chapter13. Hygiene and Grooming
j j j j 52
Chapter14. Special Skin Care
j j j j 56
Chapter15. Nutrition
j j 60
Chapter16. Elimination Needs
j j j 64
Chapter17. Specimen Collectionand Testing
j j j j j 68
Chapter18. AM and PM Care
j j j j j 72
Chapter19. Restorative Careand Rehabilitation
j j j j j 78
Chapter20. Additional PatientCare Procedures
j j j j j 82
Chapter21. Preoperative andPostoperative Care
j j j j j 86
Chapter22. Subacute Care
j j j 90
Chapter23. Special Skillsin Long-Term Care
j j j j j j 94
Chapter24. Death and Dying
j j j j 99
, Test Bank - The Nursing Assistant: Acute, Subacute, and Long-Term Care, 6e (Pulliam, 2020)
j j j j j j j j j j j j j
The Nursing Assistant: Acute, Subacute, and Long-Term Care, 6e (Pulliam)
j j j j j j j j j
Chapter1
j Introduction to Health Care j j j j
1) Anursingassistantcouldapplyforemploymentatwhichofthesehealthcareorganizations?
j j j j j j j j j j j j j
A) Ahospital j
B) Anursinghome j j
C) Ahomehealthagency
j j j
D) Any of the above j j j
ANSWER: D
j
Page Ref:3-4 j j
LO: 2.Listanddescribedifferent typesofhealthcarefacilities.
j j j j j j j j j
2) Whenanursingassistantprovidesqualitycareto apatient,itisimportantthatthe care is
j j j j j j j j j j j j j j j j
A) GivenaccordingtotheRN'sculturalpreferences. j j j j j j
B) Given in the waythatwill cost theleast. j j j j j j j j
C) Culturallyacceptabletothepatient. j j j j
D) Doneasquicklyaspossibleeachday. j j j j j j
ANSWER: C
j
Page Ref: 3 j j
LO: 1.Identifythepurposesofhealthcare facilities. j j j j j j j
.
3) Ms.Jandaisbeingdischarged fromthe acutecarehospital.Sheisstillquiteillandrequires
j j j j j j j j j j j j j j j j
intravenousmedications.Sheneedsskillednursingcare.Whichofthefollowingfacilitieswouldshebe j j j j j j j j j j j j j j
moved to?
j j
A) Along-term carefacility
j j j
B) A homehealthagency
j j j
C) Arehabilitationfacility
j j
D) A subacute care facility
j j j
ANSWER: D
j
Page Ref: 4 j j
LO: 2.Listanddescribedifferent typesofhealthcarefacilities.
j j j j j j j j j
4) A nursing assistant is a key position on the health care team. The primary responsibility for
j j j j j j j j j j j j j j j
nursingassistants isto
j j j j
A) Assistthedoctorbyperformingprocedures. j j j j j
B) Superviseenvironmentalservicesteams. j j j
C) CareforpatientsunderthesupervisionofanRN.j j j j j j j j
D) ScheduleLPNstaffonallshifts. j j j j j
ANSWER: C
j
Page Ref:6-7 j j
LO: 3.Describeatypicalorganizationalstructureofahealthcarefacilityandexplainhowthe
j j j j j j j j j j j j j j
nursingassistant fits into this structure.
j j j j j j
1|Pa ge
j j j j j
, Test Bank - The Nursing Assistant: Acute, Subacute, and Long-Term Care, 6e (Pulliam, 2020)
j j j j j j j j j j j j j
5) Thenursingassistant isamemberofthenursingteaminahealthcareorganization.Which
j j j j j j j j j j j j j j j
memberof thenursingteam plans andcoordinates patient care?
j j j j j j j j j j
A) Nursingassistant j
B) RNor LPN j j
C) Registerednurse(RN) j j
D) Licensedpracticalnurse(LPN) j j j
ANSWER: C
j
Page Ref: 6 j j
LO: 3.Describeatypicalorganizationalstructureofahealthcarefacilityandexplainhowthe
j j j j j j j j j j j j j j
nursingassistant fits into this structure.
j j j j j j
6) Whenyouworkasanursingassistant,youmustfollowthe chainofcommand.Thismeansthat
j j j j j j j j j j j j j j j j
you would report directly to
j j j j j
A) TheBoardofDirectors. j j j
B) An RN orLPN. j j j
C) TheClinicalNurseSpecialist. j j j
D) The Director of Nursing. j j j
ANSWER: B
j
Page Ref: 5 j j
LO: 4.Describethevariouswaysnursingcarecanbeorganizedandprovided.
j j j j j j j j j j j
.
7) Whichofthefollowinghealthcareorganizationsprovidesextendedcareforpeoplewho
j j j j j j j j j j j j
havechronicillnessorpermanentdisabilities?
j j j j j
A) Long-termcarefacilities j j
B) Hospitals
C) Psychiatricspecialtycenters j j
D) Homehealthagencies j j
ANSWER: A
j
Page Ref: 4 j j
LO: 2.Listanddescribedifferent typesofhealthcarefacilities.
j j j j j j j j j
8) Which of the following health care organizations provides comfort and supportto a patientand
j j j j j j j j j j j j j j
the patient'sfamilywhen the patient has alimited amount oftime to live?
j j j j j j j j j j j j j j
A) Cancercenter j
B) Hospicefacilityoragency j j j
C) Acutecarefacility j j
D) Nursing home j
ANSWER: B
j
Page Ref: 4
j j j
LO: 2.Listand describedifferenttypesofhealthcarefacilities.
j j j j j j j j j
2|Pa ge
j j j j j