jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk
Team,A and MedicalA Environment jk jk jk
SolutionandAnswerGuidefor
MedicalAssistingAdministrative&ClinicalCompetencies A
(MindTapCourseList)9thEditionbyMichelleBlesi
Blesi,AMedicalAAssisting,A2022;A9780357502815;AChapterA01:ATheAMedicalAAssistant,AHealthACareA
Team,A andA MedicalA Environment
Table of Contents A A
ContentA Type ...................................................................................................................... 1
CheckAYourAUnderstandingA(fromAEndAofA ChapterA questions) ................................................................... 1
Content Type A
Check Your Understanding (from End of Chapter questions)
A A A A A A A
1. ToAbeAsuccessfulAasAanAMA,A youAmustA learnAaA specific:
a. knowledgeAbase.
b. setAofAskills.
c. setAofAbehaviors.
d. allA ofA these
ANS:A d
Analysis:
a. Incorrect.AAsAanAMA,AyouAmustAlearnAaAknowledgeAbase,AaAset ofAskills,AandAaAset ofA jk jk
behaviorsA toA beA successful.
b. Incorrect.AAsAanAMA,AyouAmustAlearnAaAknowledgeAbase,AaAset ofAskills,AandAaAset ofA jk jk
behaviorsA toA beA successful.
c. Incorrect.AAsAanAMA,AyouAmustAlearnAaAknowledgeAbase,AaAset ofAskills,AandAaAset ofA jk jk
behaviorsA toA beA successful.
d. Correct.AAs anAMA,AyouAmustlearnAallAofAthese–Aaknowledgebase,Aaset ofAskills,AandAaAsetA
jk jk
ofA behaviorsA -A toA beA successful.
2. AllAofA theA followingA areA clinicalAskillsA EXCEPT:
a. FilingApatientA records
b. Phlebotomy
c. AdministeringA medications
d. WrappingAinstruments
ANS:A a
Analysis:
a. Correct.A TheA filingA ofA patientA recordsA isA anA administrativeA skill.
b. Incorrect.APhlebotomyAisAaAclinicalAskill.ATheAfilingAofApatientArecordsAisAanAadministrativeA
skill.
c. Incorrect.AAdministeringAmedicationsAisAaAclinicalAskill.ATheAfilingAofApatient recordsAisAanA jk
administrativeA skill.
© 2022 Cengage. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publiclyA
jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk
1
accessible
jk
,MedicalA AssistingA AdministrativeA &A ClinicalA CompetenciesA (MindTapA CourseA List)A 9thA EditionA byA MichelleA Blesi:A Blesi,A MedicalA
jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk
Assisting,A 2022; 9780357502815;A Chapter 01:A The Medical Assistant, Health CareA Team,A and Medical
jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk
d. Incorrect.AWrappingAinstrumentsAisAaAclinicalAskill.ATheAfilingAofApatientArecordsAisAanA
administrativeA skill.
3. AAsystemA whereA patientsA payAanAaddedA feeA inA exchangeA forA moreA personalizedA careA andA
betterA accessA toA theirA providersA forA medicalA servicesA isA referredA toA asA whichA typeA ofA
service?
a. PCMH
b. ACO
c. boutique
d. managedAcare
ANS:Ac
Analysis:
a. Incorrect.APCMHAisAaApatient-centeredAmedicalAhome.AThisAis aAmodelAofAcareA jk
whereA doctors,Ahospitals,Aandhealthcare providersAwork to provideAhigh-qualitycareA jk jk jk
to theirA MedicareA patients.
jk
b. Incorrect,ACOis anaccountablecare organization.ThisisamodelofcarewhereA
jk jk
doctors,Ahospitals,AandAhealthcareAprovidersAwork toAprovideAhigh-qualitycareAtoAtheirA jk
MedicareA patients.
c. Correct.AA boutiqueAsystemAis whereApatients payAanAaddedAfeeAinAexchangeAforAmoreA
jk jk jk
personalizedAcareAandAbetterAaccessAtoAtheirAprovidersAforAmedicalAservices.
d. Incorrect.AManagedAcareArefers toAcareAplansAwhereAtheAprovidersAfollowArulesAtoAkeepA
jk
careA costsA down.
4. EmploymentAopportunitiesA forAmedicalAassistantsAareA expectedAtoAdoAwhichAofAtheA
followingA throughA 2028?
a. grow
b. decline
c. stayA consistent
d. beAeliminated
ANS:A a
Analysis:
a. Correct.AEmploymentAopportunities forAmedicalAassistants areAexpectedAtoAgrowAthroughA jk jk
2028.
b. Incorrect.AEmployment opportunities forAmedicalassistantsare expectedAtoAgrowthroughA
jk jk jk
2028.
c. Incorrect.AEmployment opportunities forAmedicalassistantsare expectedAto growAthroughA
jk jk jk jk
2028.
d. Incorrect.AEmploymentopportunities forAmedicalassistantsareAexpectedAto growAthroughA jk jk
2028.
5. WhichAofAtheA followingA organizationsAprovidesA theA RMAA credential?
a. AAMA
b. AMT
c. AAPC
d. NHA
ANS:A b
Analysis:
a. Incorrect.ATheAAAMA providesAtheACMAA(AAMA)Acredential. jk
© 2022 Cengage. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publiclyA
jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk
2
accessible
jk
,MedicalA AssistingA AdministrativeA &A ClinicalA CompetenciesA (MindTapA CourseA List)A 9thA EditionA byA MichelleA Blesi:A Blesi,A MedicalA
jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk
Assisting,A 2022; 9780357502815;A Chapter 01:A The Medical Assistant, Health CareA Team,A and Medical
jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk
b. Correct.ATheAAMTAprovides theARMAAcredential.ATheAAAMA providesAthe CMAA(AAMA)A jk jk jk
credential.
c. Incorrect.AThe AAPCAprovides certificationAtoAprofessionalcoders.ATheAAAMA provides theA
jk jk jk jk
CMAA (AAMA)A credential.
d. Incorrect.ATheANHAAisAanAassociationAforAthoseAworkingAinAhealthcare.AThe AAMA providesA jk jk
theA CMAA (AAMA)A credential.
6. WhichAofAtheA followingA definesA theA roleA ofAtheA patientA advocateA orA navigator?
a. drivesAtheA patientA toA appointments
b. assistsAtheA patientA orA actsA onA behalfA ofAtheA patient
c. actsAonAbehalfAofAtheA provider
d. keepsAtheA patients’A medicalA records
ANS:A b
Analysis:
a. Incorrect.A DrivingA theA patientA toA theirA appointmentsA isA outsideA theA roleA ofA theA
patientA advocateA orA navigator.A TheA patient advocateA orA navigatorassiststheA jk
patient orA actsA onA behalfA ofA theA patient.
jk
b. Correct.A TheA patient advocateA orA navigatorA assistsA theA patient orA actsA onA behalfA ofA
jk jk
theA patient.
c. Incorrect.A TheA patient advocateA orA navigatorA doesA not act onA behalfA ofA theA provider.A
jk jk jk
TheA patientadvocate ornavigatorassiststhepatient oractson behalfofthepatient.
jk jk jk
d. Incorrect.AWhileAkeepingAaAcopyAofAtheApatient’sAmedicalrecordsmayAbeApart ofAthe roleA jk jk
oftheAadvocate ornavigator,theirmainroleAis toassist theApatientoractAonbehalfofA theA
jk jk jk
patient.ATheApatientAadvocateAorAnavigatorAassistsAtheApatientA orAactsAonAbehalfAofAtheA
patient.
7. WhichAofAtheA followingA describesAtheA roleA ofAanAACO?
a. ProvidesAhealthA careA withAanAemphasisA onA prevention.
b. AA groupA ofA doctors,A hospitals,A andA otherA healthA careA providers,A likeA theA PCMHA modelA
whoA togetherA coordinateA high-qualityA careA toA theirA MedicareA patients.
c. AA systemA ofA healthA careA thatA integratesA theA deliveryA andA paymentA ofA healthA
careA forA coveredA personsA (patients,A orA subscribers)A byA contractingA withA selectedA
providersA forA comprehensiveA healthA careA servicesA atA aA reducedA cost.
d. CareA centersA thatA takeA careA ofA patientsA withA acuteA illnessA orA injuryA andA thoseA withA
minorA emergencies.
ANS:A b
Analysis:
a. Incorrect.AManyhealthcare organizationsAprovidecare withAanAemphasisAonAprevention.A AnA
jk jk
AccountableACareAOrganizationA(ACO)AisAaAgroupAofAdoctors,Ahospitals,AandAotherA
healthA careproviders,AsimilarAtoAtheAPCMHmodel.ATogether,Athese modelsAcoordinateAtoA jk
providehigh-qualitycaretoAtheirMedicarepatients.
b. Correct.AAnAAccountableACareAOrganizationA(ACO)AisAaAgroupAofAdoctors,Ahospitals,A
andA otherAhealthAcareAproviders,AsimilarAtoAtheAPCMHmodel.ATogether,AtheseA
modelsA coordinateAtoAprovideA high-qualityAcareAtoAtheirA MedicareApatients.
c. Incorrect.A systemAwhereproviders contract toAreducecosts is anAHMO.AAnAAccountableA
jk jk jk jk jk
CareAOrganization(ACO)Ais aAgroup ofAdoctors,Ahospitals,AandAotherAhealthAcare providers,A
jk jk jk
similarAtoAtheAPCMHAmodel.ATogether,AtheseAmodelsAcoordinateAtoAprovideAhigh-qualityA
careA toA theirA MedicareA patients.
© 2022 Cengage. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publiclyA
jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk
3
accessible
jk
, MedicalA AssistingA AdministrativeA &A ClinicalA CompetenciesA (MindTapA CourseA List)A 9thA EditionA byA MichelleA Blesi:A Blesi,A MedicalA
jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk
Assisting,A 2022; 9780357502815;A Chapter 01:A The Medical Assistant, Health CareA Team,A and Medical
jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk
d. Incorrect.ACareAcentersAthat takeAcareAofAminorAemergenciesAareAacuteAcareAclinics.AAnA
jk
AccountableACareAOrganizationA(ACO)Ais aAgroupAofAdoctors,Ahospitals,AandAotherAhealthA jk
careproviders,AsimilarAtoAtheAPCMHmodel.ATogether,Athese modelsAcoordinateAtoAprovideA jk
high-qualityA careA toAtheirA MedicareA patients.
8. WhatA isA theA nameA ofAtheA physicianA specialistA whoA looksA afterApatientsA admittedAtoA theA hospital?
a. physicianApartner
b. hospitalist
c. physiatrist
d. hospitalAphysician
ANS:A b
Analysis:
a. Incorrect.A physicianApartnerrefers to physiciansAwhowork togetherAaspartnersAinA
jk jk jk jk
aA clinicAsetting.AAAhospitalistAisAaAphysicianAspecialistAwhoAlooksAafterApatientsAadmittedA
toA theA hospital.
b. Correct.AAAhospitalistAisAaAphysicianAspecialistAwhoAlooksAafterApatientsAadmittedAtoA
theA hospital.
c. Incorrect.AA physiatristAisAaAphysicianAthatAspecializesAinAphysicalAmedicineAandA
jk
rehabilitation.AAAhospitalistAis aAphysicianAspecialistAwhoAlooks afterApatientsAadmittedAtoA
jk jk
theA hospital.
e. Incorrect.AA hospitalAphysicianrefers to aphysicianAseeingpatientsAinAthehospital.AThisisA
jk jk jk
not thesameasahospitalistwholooks afterpatients onceadmittedtothehospital.
jk jk jk
9. WhichAofAtheA healthA careA professionalAusesA radionuclidesA toAdiagnoseA andA treatA diseases?
a. radiologicalA technician
b. radiologist
c. ultrasoundAtechnician
d. nuclearAmedicineAtechnologist
ANS:A d
Analysis:
a. Incorrect.AA radiologicalAtechnicianAisAaApersonAthatAtakesAx-rays.AAAnuclearAmedicineA
jk
technologistadministersradiopharmaceuticals toApatients andA jk jk
thenscansthebodywithaA specialAcameraAto observeAhowAtheA jk
pharmaceuticals concentrateAinAspecificAorgans. jk
b. Incorrect.A AA radiologistA isA aA physicianA thatA readsA andA interpretsA x-rays.A AA nuclearA
medicineA technologistA administersA radiopharmaceuticalsA toA patientsA andA thenA scansA theA
bodyA withA aA specialAcameraAto observeAhowAtheApharmaceuticalsAconcentrateAinAspecificA jk
organs.
c. Incorrect.AAnAultrasoundAtechnicianAusesAultrasoundAtoAcollectAimagesAfromAinsideAtheA
body.AA nuclearAmedicinetechnologist administersAradiopharmaceuticalsAtoApatientsandA
jk jk
thenAscans theAbodyAwithAaAspecialAcameraAtoAobserveAhowAtheA pharmaceuticalsA
jk
concentrateA inA specificA organs.
d. Correct.AA nuclearAmedicine technologistAadministersAradiopharmaceuticalsA
jk jk
to patientsA andAthenAscansAtheAbodyAwithAaAspecialAcameraAtoAobserveAhowAtheA
jk
pharmaceuticalsA concentrateA inA specificA organs.
10. WhichAtypeA ofA ComplementaryA MedicineAidentifiesA threeAtypesAofA energiesAthatA areA
presentA inA allA things?
a. ayurvedicAmedicine
b. biofeedback
c. acupuncture
© 2022 Cengage. All Rights Reserved. May not be scanned, copied or duplicated, or posted to a publiclyA
jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk
4
accessible
jk